Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyuhjiuy

najladniejsza dziewczyna na kafe

Polecane posty

Jest jedną z ładniejszych, ale czy najładniejsza? Hm, nie mam pojęcia. :P Wszystko jest kwestią gustu. ;)

O, dopiero teraz czytałam komentarze. ;) Dziękuję wszystkim za miłe słowa, nigdy bym się nie spodziewała. Zaraz się rozpłynę. :D Oczywiście według niektórych sama sobie to pisałam. :D Jasne, w końcu taki ze mnie pasztet, że muszę się sama dowartościowywać. :( Zamknijcie w końcu jadowite pyski, bo osobiście nigdy w życiu nie zniżyłabym się do czegoś takiego.

Gość no pewnie, a
po chooy ci tyle nickow :classic_cool:? 🖐️

Ile nicków? Dwa? Ciągle jestem na tym samym koncie, po prostu zmieniłam nazwę. Trudno do ogarnięcia, nie? :(

ta z tematu bardzo ładna, rzata małgo, katharsis, chantalka, i jeszcze wiele innych :)

Gość no pewnie, a
notabene, co cie tak pelno na topikach o ladnych kafedziewczynach :classic_cool:

Gość la:)
bo sie lansuje ze swoja fotką

Pełno mnie na różnych topikach. 🖐️ Nie, nie lansuję się swoją twarzą, bo nie uważam żeby było czym. Przyznaję się bez bicia: lubię oceniać innych, a wolę to robić pokazując swój ryj, bo w innym wypadku ciągle padały komentarze "a ciekawe jak wyglądasz ty". 🖐️ Zresztą pieprzy mnie Wasza opinia, szczerze powiedziawszy. Nie cierpię być niemiła, ale zachowujecie się, niczym stare, zgorzkniałe baby wiecznie niezadowolone ze swojego życia. Ani razu nie uczepiłam się tutaj któregoś z kafeteriowiczów, a Wy macie masę różnych problemów. Co do pipcińśkiej to wiem kto to jest, ma moje zdjęcie w stopce (dość stare, nawiasem mówiąc) - przyznaję, aczkolwiek nie jestem autorką postów pod tym nickiem. ave

Gość la:)
jakby pieprzyła to bys nie odpisywala

Gość no pewnie, a
Co do pipcińśkiej to wiem kto to jest, ma moje zdjęcie w stopce (dość stare, nawiasem mówiąc) - przyznaję, aczkolwiek nie jestem autorką postów pod tym nickiem. ave zara jebne :classic_cool: dla niepoznaki przekrecila nawet nick :classic_cool: nie jestes taka inteligentna i przebiegla na jaka sie kreujesz, prawda taka, ze dawno Cie rozgryzlam i robisz wokol siebie sztuczny szum. To idiotyczne i swiadczy o twoim zalamaniu psychicznym. Malo tego, pamietam Cie jeszcze z topikow o nicku Dorie, gdzie w kolko pytalalas o opinie na temat wlasnego wygladu :O topikow znalezc nie moge,byc moze zglosilas do usuniecia, co mnie nie dziwi :) ladna polszczyzna nie ukryje ogromnej glupoty, ktora niewatpliwie soba reprezentujesz, ''ave'' :classic_cool:🖐️

ja wychodze z tego samego zalozenia co Lookrecja dlatego tez mam zdjecie w stopce niektore cwaniaki co tutaj wyzywaja sa pod pomaranczowymi nickami a mi to nie jest potrzebne tu na kafe siedzi moja blizniaczka, siedza moje kolezanki i czemu mialabym sie ukrywac? chyba ze bym cos wypisywala co jest niezgodne z prawda albo bylabym chamska

Gość taaak taaak taaaak nam
piertol :classic_cool: Kolejna po Dupszołce, która ma w dupie co się do niej pisze i w związku z tym zapodaje elaboraty na temat tego, jak to ma wyjbane na opinię innych :D Jak już jesteś taka konkretna to przynajmniej nie pierdol o tym, że pokazując swój ryj chcesz unikać komentarzy ''pokaż swój'', takie kity możesz wciskać frajerom z uczuciowego 😴 Jesteś denna jak śledź w trójpaku, idź dziecko poucz się, daj się wybolcować albo coś, nie wiem, spuśćw każdym razem trochę tej pompy, jaka cię przepełnia. A jeszcze co do tego, że nie lubisz być niemiła - na niemal każdym topie, w którym się wpisujesz jesteś irytująca, podkurviasz innych i masz się za niewiadomo jak wyjebaną w kosmos dzidę. Nara 🖐️

Gość Stirlitz
Agnieszka ma siostrę bliźniaczkę? No to nie ma bata, jakiś trójkąt musimy rozkręcić

Gość agnieszka i co to ma do rzeczy
?? :o:o Ty chcesz, żeby inni oglądali twój ryj, a reszta niekoniecznie - i co, jest gorsza? :o Ja w przeciwieństwie nie mam tu znajomych, koleżanek i chcę, żeby tak pozostało, kafeteria to dla mnie rozrywka i godzinny relaks przed kompem w ciągu dnia, nie potrzebuję do tego podpisywać się imieniem, nazwiskiem albo gębą. A jeśli ktoś wystawia swoją twarz na widok publiczny niech liczy się też z tym, że będzie oceniany przez WSZYSTKICH, nie wiem jaki kurva macie z tym problem :o

Gość Stirlitz
To nawet lepiej, bo trzeba was będzie jakoś rozróżnić

Gość hehehehe dobre dobre
posta wyzej :D :classic_cool:

ale po co tak piorunami strzelasz? jajko zaraz zniesiesz :o ja tylko mowie tutaj o zwyklych pomaranczach ktore zazwyczaj wyzywaja, jak ktos mi sie nie pdooba nie pisze ze to kurwa, dziwka suka :o bez przesady dlatego tez napisalam ze najlatwiej jest byc pomarancza gdzie nikt cie nie zna, ja bardziej szanuje ludzi ktorzy maja zdjecia w stopce, przynajmniej wiem z kim rozmawiam

Gość aa to zajebistą masz filozofię
skoro robi ci różnicę to, czy gadasz z czarnym nickiem ze zdjęciem, czy z pomarańczowym bez. A masz też jakiś stosunek do czarnych bez zdjęcia? :classic_cool: Hmmm, a może gdyby były też fioletowe mogłabym Cię przekonać? :( Niech zgadnę.. Masz 13 lat (((((:classic_cool:))))) Żegnam, kiś się dalej wśród swoich szanowanych czarnych nicków ze zdjęciem haha :D:D:D

Gość no pewnie, a
ps to, ze ktos wytyka Ci glupote moje dziecko nie znaczy ze jest zgorzknialy. to znaczy, ze nie lyka wszystkiego jak pelikan, jest spostrzegawczy i ma dobra pamiec, tylko tyle :) i nie da robic z siebie idioty :) bo jak ja mowie ''tyle'' nickow, to oczywiste, ze nie mam na mysli dwoch :)

Gość no pewnie, a
konczac, podpisuje sie pod wypowiedzia taaak taaak taaaak nam 🖐️

Gość agnieszka niech zgadnę
jesteś albo młoda albo na kafeterię zaglądasz od niedawna? :D A powiedz mi skąd masz pewność, że ci, którzy mają w stopkach foto to naprawdę oni?? I jaką ci w ogóle różnicę robi z kim piszesz? :o Każdy jest tu anonimowy, co z tego, że widzisz czyjeś zdjęcie, nadal go nie znasz, nie wiesz kim jest, co robi, jak naprawdę wygląda, to mogą być zdjęcia z netu, pożyczone od koleżanki albo nieznanej osoby z naszej klasy. Jaką np dasz mi gwarancję na to, że ty to ty na zdjęciu? :o A poza tym nie wciskaj mi kitu, że chodzi ci tylko o komentarze typu ''dziwka, szmata'', jak napisałam , że nie jesteś ładna (w sposób normalny, nieobraźliwy) od razu odpisałaś, żebym najpierw pokazała swoją twarz anim zacznę oceniać ciebie :o:o:o Więc gubisz się troszkę w zeznaniach :o

"jakby pieprzyła to bys nie odpisywala" - oczywiście, znasz mnie na tyle dobrze, że potrafisz przewidzieć mój sposób zachowania w danej sytuacji! :D:D:D Hahaha, brawo, BRAWO! Nobla dla tej Pani! :D no, pewnie a -> o jesus, moje życie jest na tyle beznadziejne, że muszę sobie kreować alterego. :O Psychologia Ci nie wychodzi, więc może powinnaś zmienić tok myślenia i zacząć przyswajać to, co ktoś próbuje Ci wyjaśnić? Załamanie psychiczne? Jasne, rzeczywiście mnie rozgryzłaś, osz Ty! :D:D:D Niczgeo nigdy nie zgłaszałam do usunięcia, dwa razy spytałam o swój wygląd i czułam się wtedy niedowartościowana, to tyle. ;) A do "dorei" nie pamiętam hasła. 🖐️ Celowe przekręcenie nicku... matko, Kobieto pier­dolisz od rzeczy, poważnie. Puknij się. ;) Hm, a gdy przestaję pisać, to w odpowiedzi otrzymuje "schowała się, bo nie wie co powiedzieć". Te Wasze wredne dupska nigdy się nie zawrzą? :(

Gość zachowanie nr 3
czyli klasyk Lookrecji: ''No pewnie, bo znasz mnie na tyle dobrze, że...'' :D:D:D 1/10 :o