Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeeees

Dlaczego dziewczyny zawsze zainteresują się zajetymi lub żonatymi facetami?

Polecane posty

Gość takiehistorie
Nawet z innego kraju potrafią się przeprowadzić! Małpy!

Gość xxddxxxxxddddxxxxdd
ladyeees...ja mialam taki przypadek,narzucala mu sie doslownie na wreda,wiedzac ze siedze obok,on nawet dal mi telefon,bo mowil ze z nia nie kreci i zebym odpisywala na te smsy co chce bo on ma to wszystko w d..ie,to co sie stalo pozniej przeroslo moje najsmielsze wyobrazenia o tym ze mozna komus tak perfidnie wala wykrecic,przeczekal az pojde spac (tak myslal) i polecial do nie j vis-a-vis do domu,na moich oczach.....wiec kochana dobrze ci radze,jesli widzisz ze twoj facet w twarz jej nie powie zeby sie odpier..lila od niego,to znaczy ze mu to pasuje,i bedzie taki moment ze wejdzie w to i skorzysta jak suka daje. Nie wiem czy ma sens kogos pilnowac,szalec i walczyc,jak chce zdradzic to to zrobi,wiec chyba lepiej sie z takim delikwentem pozegnac i oszczedzic sobie wielu bolesnych przezyc ktore sie beda powtarzaly,tak jak dlugo takie panny beda istnialy.Jestes ladna,nie musisz sie na to godzic

Ja zdaje sobie z tego sprawe... tylko że widzisz naprawdę go kocham. nie godzę się na ich znajomość, ale przecież nie będę chodzila po uczelni za nim i sprawdzała czy czasem ze sobą nie siedzą na wykładzie albo miedzy zajęciami nie gadają...nie chcę taka być. myślę też że 5 lat nie żylby w kłamstwie...przecież nie jestesmy małżenstwem, nic nas nie trzyma... sama już nie wiem...

przychylam się do odpowiedzi tej pani - xxddxxxxxddddxxxxdd ja za takie narzucanie podziękowałbym, zresztą zawsze tak robiłem. później się zastanawiałem czy dobrze zrobiłem. ;) nie chcę krakać, ale pewnie o tym, że źle się dzieje w Waszym związku, ona dowie się od Twojego faceta przed Tobą...

Ale właśnie problem w tym, że w naszym związku z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA wszystko uklada sie(poza tym super) on jest troskliwy, kochający, czuły...jak się nie widujemy dzwoni parę razy dziennie, jak jest na uczelni to np dzwoni zebym do niego przyszła, odwiedzila go ...planuje święta spedzic ze mną i moją rodziną, rodzicami...sylwestra to juz normalne, wiadomo. kurde no ciężko stwierdzic cokolwiek po jego zachowaniu...

a seks? ma to o czym fantazjuje? mówił Ci o tym? jeśli ma wszystko to się nie martw. tylko dureń by ryzykował, kiedy ma wszystko i jeszcze wie, że jego kobieta wie o tej koleżance.;)

nie chcę mu wypominac nic... może jestem zbyt słaba psychicznie, może powinnam jej spuścic wpierdol raz a porządnie, bo jak na nia patrzę, to już się we mnie gotuje, że mogłaby coś z moim facetem mieć wspólnego:>

seks od początku udany...zawsze mówił, że jest mu ze mną dobrze, że ma wszystko, i że go zadowalam, tu nie mam też watpliwości, widac po facecie co i jak, wy chyba nie umiecie udawać;)

nie ;) jesteśmy na to za prości. zresztą po co coś udawać? jak się nie ma co się lubi... to się szuka dalej, aż się znajdzie...swoje szczęście ;)

Gość takiehistorie
Ja miałam pół na pół. Były korzystał z propozycji i flirtów i jest były :) a obecny nie korzysta (broni się dzielnie i po jakimś czasie małpy odpuszczają).Wiadomo nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość tym bardziej, że to już 6 rok bycia razem i każdy związek powszednieje. A co będzie jak pojawi się proza życia codziennego czy dzieci upsss to dopiero będzie próba dla związku i czas popisu dla małp :(

Bożek jesteśmy ze sobą już prawie 5 lat...to nie że można udawać w łóżku, ja znam jego reakcje na wylot.Ona może i ma włosy do pasa ale mózg to fistaszek...zapewniam.Cóż z tego że skońćzy studia, jak rozmawiać z taką nie ma o czym.Chyba że przez te 5 lat nie poznałam go na tyle, żeby stwierdzic że imponują mu takie paniusie... ja się nie czuję gorsza, czy brzydsza, ale ciut może mam więcej oleju w głowie....

Gość co robiły babsztyle do mojego
byłego: puszczanie oczka w pubach narzucanie się -- wpraszanie na piwo, kawę jedna pokazywała robienie loda ustami zostawianie wizytówek Miałam dosyć , kiedy jedna chcąc żeby był z nią, napadła na mnie, z zamiarem pobicia. Gdyby nie gaz w kieszeni, byłoby zwe mną kiepsko. Niestety nie żartuję, tyle w temacie.

weź ją na stronę i nastrasz, że jej włosy obetniesz jak się nie odstosunkuje od Twojego mena. podobno perukarze nieźle płacą, a piszesz, że ma włosy do pasa... ;) mam pytanie do Ciebie: jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby sytuacja była analogiczna i jakiś koleś robił podjazdy do Ciebie, a Twój facet na osobności wyjaśnił mu dobitniej nieco, że nie jesteś zainteresowana tym kolesiem? o tej sytuacji dowiadujesz się po czasie. powiedzmy po paru dniach, tygodniu? będziesz zła na swojego mena?

Gość xxddxxxxxddddxxxxdd
Tylko widzisz,wasz zwiazek moze trwac latami,ona badz inna na zasadzie sexu bez zobowiazan rowniez,bo ten typ kobiet rowniez godzi sie na to zeby spotykac sie wylacznie na sex...jej nie bedzie przeszkadzalo twoje istnienie,,jestes?ok...to sobie badz ,a ja z nim tylko sypiam,jestem kobieta COSMO,wyzwolona,,... ,widzialam niejedno i przeszlam wiele i na takie cos nie ma rozwiazania innego jak pozegnanie sie po uprzednim zdobyciu dowodow Proponuje zebys trzezwym okiem obserwowala sytuacje,i podjela sama decyzje,chisteria,fochy i awantury ...nie tedy droga,wtedy ona dopiero bedzie miala pole do popisu,zeby pocieszyc dreczonego misia.

Gość zawsze mi bylo zal takich
panienek jak autorka:O Jakas glupia pipa narzuca sie twojemu facetowi, a ty zamiast miec pretensje do niego to masz do niej. Facet pewnie ma nizly ubaw, ze tu jedna zabiega o niego a druga chce jej kudly z glowy powyrywac:D Zamist postawic mu sprawe jasna (nie jej, bo to z nim te 5 lat jestes a nie z nia) to sie osmieszasz i wyzywasz ja. Widocznie twojemu facetowi to odpowiada. Do mojego tez sie jedna przystawiala, ale powiedzialam mu co o tym mysle i sie skonczylo, sam to zalatwil. Nie musialam z siebie robic posmiewiska i ja straszyc czy wyzywac:O

Gość takiehistorie
co robiły małpy z obecnym: - flirtowanie (uśmieszki, zagadywanie) - sms z prośbą o spotkanie "muszę z Tobą pogadać" - stwarzanie atmosfery "co to nie ja" - ciągłe opowiadanie np "Bogdan na mnie leci"," Krzychu proponował mi podwiezienie"." były chce wrócić" "będę zdradzać męża" - przeprowadzka z innego kraju a z byłym - przeprowadzka z innego miasta - randki, seks itd pomimo że wiedziały o mnie