Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE!!!!!!

Nie chcę tego dziecka!!!

Polecane posty

Gość NIE!!!!!!
do mamuśka aaaaa no napisałam do ciebie na gg

Gość autorko jesteś głupia jak but
możesz mnie zwyzywać i strzelić focha, ale i tak ci to napiszę: - co to znaczy, że facet cię wykorzystał? :D zgwałcił cię? :D - dajesz dupy byle komu i nawet nie umiesz się zabezpieczyć? :D - może znajomi przestali z tobą wychodzić nie z powodu twojej ciąży, tylko wstyd im zadawać się z głupią puszczalską? - ciekawe dlaczego nie możesz w ciąży spotykać się z ludźmi i wychodzić do knajp? :D

Gość hihihihihihihihi
mamuska - jedyne to NIE może napisać, to: :( :( :( i zapytanie jak radziłaś sobie przez 9 miesięcy bez picia i balowania w knajpach

Gość NIE!!!!!!
dobra nie chce mi się dłużej już tu pisać.......ludzie są podli wszędzie nawet na forum......a mnie zewszad otacza stado wilków..bye....poczekam aż któras z was będzie miała podobny problem i też ją pojadę jak psa!!!!!!!!

Gość mammmuuuuuusskkaa
widzisz, ja ci chcialam pomoc, a ty nie chcesz, pisalam na gg a ty nie odzywsz sie..to nic juz nie pomoge;...a szkoda..;.

Gość bandziorka
NIE!!!!!! Ile on ma lat?

Gość Ja jako ja
mammmuuuuuusskkaa - skończ z tą naiwnością. Za dobra jesteś. Nie widzisz pełnej olewki? Ludzie mają przeróżne problemy i jeśli potrzebują faktycznie pomocy, to starają się jak tylko mogą aby ją otrzymać. A problemem tej dziewczyny jest niedobór knajp, picia, koleżanek i kolejnych kutasów w tyłku. Przepraszam, ale musiałam to napisać.

Gość Kasanderka87
Ja mamuska moge pogadac...

Gość NIE!!!!!!
31

Gość mammmuuuuuusskkaa
ok, to napisz do mnie moje gg24000452

Gość NIE!!!!!!
Ja jako ja----to chyba ty cierpisz na brak kutasa w dupie bo wyczuwam wyrażną frustrację w twoich wypowiedziach, a wręcz agresję. Akurat na sexie mi nie zależy ..... ale brakuje mi mojego dotychczasowego życia, wypadów ze znajomymi na biwaki, podróży i sportu......Widocznie jesteś ograniczona umysłowo skoro dla ciebie rozrywka to tylko picie w knajpie, i pierdo..... się na lewo i prawo. Nie o taką rozrywkę mi chodizło, a podałam jedynie przykład.....Weż się kobieto ogarnij i nie przelewaj agresjii na innych

Gość mammmuuuuuusskkaa
pierwszy raz sie spotkaaałam z czyms takim że ktos odmawia pomocy!

Gość NIE!!!!!!
mamuśkaaaa przecież pisze do ciebie cały czas....nie wiem albo masz coś z GG nie tak albo nie wiem, bo ja ci napisałam cos a ty nie odp

Gość dziewczyna wyżej ma rację
mamuska a ty też jakaś walnięta jesteś, najpierw się pchasz jak wariatka z tym swoim gg, a teraz będziesz przeżywać, że ktoś śmiał nie skorzystać z twojej łaskawej pomocy :O :D

Gość dobrały się dwie głupie :D
autorko i mamusko - zapewne jedna z was ma starą wersję gg, a druga 7-cyfrowy numer albo któraś zaznaczoną opcję, żeby nie pokazywać wiadomości od nieznajomych

Gość Ja jako ja
NIE! - cyt: "..... ale brakuje mi mojego dotychczasowego życia, wypadów ze znajomymi na biwaki, podróży i sportu..." To jak się gziłaś ze swoim jeszcze wtedy ukochanym, to nie pomyślałaś o konsekwencjach (ciąży?) Wypady, podróże - w czym to teraz Ci szkodzi. Ja jestem w ciąży i mi wcale to brzuch w tym nie przeszkadza, a zadymione knajpy i chlanie i owszem - tego już robić nie mogę! Tak więc w czym masz problem. Ale oki, przyjmijmy że w 8 mies. ciąży za długie podróże nie są wskazane. Tak więc przypuśćmy że jednak ten koleś by Cię nie zostawił, to co??? Też nie chciałabyś teraz dziecka bo podróże, sport i biwaki? O czym Ty piszesz? Nie widzisz że przyznajesz się do tego, że dziecka nie chcesz z powyższych powodów a nie dlatego że facio Cię opuścił? ŻENADA!!!

Gość NIE!!!!!!
Zgadza się, mam starą wersję GG bo nowa ciągle mi się zawieszała i dobijała mnie...............

Gość BRYTOL
Dajcie spokój z tą NIE! Podróze jej kutfa w głowie. Na podróże ją stać, ale na dziecko już nie, tania sucz.

Gość jak pracuje to ją stać
a jak urodzi dziecko to straci pracę, proste

Gość NIE!!!!!!
ha ha ha ha hihihihihihiihi

Gość BRYTOL
"jak pracuje to ją stać, a jak urodzi dziecko to straci pracę, proste" To niech je odda, ale nie pierdoli że powodem pozbycia się dziecka jest to że zostawił ją chłop, chyba wyraźnie napisała że nudzi ją to życie w domu, nie może wyjść do knajpy, koleżanki się odwróciły bo jest brzuchata, nie moze jeździć dupczyć sie na biwaki, no i podróże jej w głowie. To jest powód, więc nie broń wywłoki.

boze jak to czytam to plakac mi sie chce ja z mezem chcielibysmy bardzo dzieciatko i mamy odpowiednie warunki aby je utrzymac i wychowac a nie mozemy ich miec a tu dziewczyna tak poprostu tak chce oddac kochana zastanow sie jeszcze nad tym dobrze...

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^
Ja urodziłam córeczkę mając 17 lat i tez siedzę w domu mała ma teraz 9 miesiecy i nie wyobrażam sobie życia bez niej .. A imprezy huk z nimi ... Dziecko ważniejsze .

Gość jest cos takiego
jak adopcja ze wskazaniem dowiedz sie wiecej mozesz komus dac szczescie a sama poczekac na faceta ktory da ci dziecko chciane NIC na sile nie martw sie - bedzie dobrze

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^
Przepraszam że spytam ale z facetem poszłaś dobrowolnie do łóżka ? Bo jeśli tak to mogłaś pomyśleć jakie konsekwencje niesie sex .