Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merigold24

Czy źle robię flirtując z żonatym facetem na czacie?

Polecane posty

Gość Merigold24

Jak uważacie?

Gość Merigold24
Ale przecież to w sumie tylko flirt. Poza tym opowiadamy sobie o swoich problemach i miło spędzamy czas.

Gość ooooooooo jaaaaaaaaaanie
mogę z Wami. K--rwa życie trwa tylko chwilę, mgnienie oka, a Wy zastanawiacie się, co wypada, czy może jednak nie powinnam, a może bym spróbowała, ale się obawiam.... co to za głupoty są? ludzie, tylko to, co przeżyjecie, jest naprawde Wasze i w momencie śmierci wyświetli się Wam przed oczyma. Chcecie mieć ciekawą projekcję? a Wy, tłustodupne, zazdrosne i zdradzane nudziary, przestańcie umoralniać dziewczynę, opowiadając jej beeeezeeeeeedóry. Młoda, filrtuj ile wlezie, baw się i nie przejmuj skostniałymi wynurzeniami oziębłych żonek korzystajcie z życia, bawcie się i chwytajcie pełną garścią Arrivederci Roma!

Gość Merigold24
Dziękuję za tę ostatnią wypowiedź :)

oooooooooooo jaaaaaanieeeeeee ciekawe czy pisałabyś tak samo jakby jakaś panna flirtowała z twoim mężem. Napewno jeszcze pogłaskałabyś kolesia po głowie, prawda??:o

Gość Merigold24
Ale posłuchajcie. Ja nie zamierzam się z nim spotkać. Po prostu naprawdę bardzo lubię z nim rozmawiać. Czy to naprawdę coś bardzo złego? Przyznam, że sama mam pewne wątpliwości, ale tak na zdorsy rozum, co może się stać?

Gość Merigold24
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość kawkazmleczkiem
ja sie moge wypowiedziec uwazam ze to nie w porzadku, i dziwie sie ze tego nie rozumiesz co z tego ze sie z nim nie spotkasz? jak jego zona zobaczy wasza korespondencje to juz nie bedzie wnikac w szczegoly... uwazam ze jest to nie w porzadku, poza tym co to za facet ktory flirtuje z innymi majac zone? myslisz ze jest fajny?!