Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowa biedronka

Jak podrywaja faceci

Polecane posty

faceci to chuje: jak sama napisałaś, chyba po prostu nie miałaś farta, ale tak to już jest, że wszystko co wartościowe rzadko w przyrodzie występuje :)

Gość zimowa biedronka
no dobra, ale czy zadna z was nie wierzy w dobre intencje faceta? ;-) Np. ze on chce byc taki zyczliwy, pomocny

zimowa biedronka: nie możesz go rozgryźć? :D pewnie miałaś buty niedobrane do bluzki i dlatego tak wodził oczami z góry na dół i z dołu w górę :D :D :D

Gość zimowa biedronka
no dobra, moze masz racje, jestem naiwna. Zawsze widze u ludzi ta pozytywna strone i wmawiam sobie cos na korzysc tej osoby.

Gość Mój jest kochanyyyyyyyyyyyyyyy
No..Mój do mnie zagadał, pytał się gdzie jest poczta:) mróz śnieg:) Tam faktycznie była poczta..ale dawno temu...:) wiec trochę dało mi do myślenia, zanim wskazałam mu drogę:) Mama potem mówi: no pewnie student:P nie wie gdzie poczta czyli nie jest stąd:) mamie się pewnie spodobał, ha:P A ona ma 47 lat. I ja też go nie poznałam... Wyglądał jak student..kubrak..hm...I miał włosy ulizane i go nie poznałam.. Ale wczoraj tak myślałam o Nim..o sytuacjach..i ta mi się przypomniała..I olśniło mnie, że to był on:) Bo taaki wysoki... :) Jak go można pomylic ze studentem...płacze..;) Ale ładnie mu drogę wyjaśniłam.:) Bo bym uciekła jakby wiedziała, że to on:classic_cool: nie żartuję;) szkoda, że wczesniej..do mnie tak nie zagadał..w drodze do pracy;) Tak z 2-3 razy..to bym wiedziała, że pewnie gdzieś tam pracuje blisko mojej pracy:) ale zycie pisze scenariusze;) nie gorsze niz scenarzysci;P

Gość zimowa biedronka
widzialam ta scenke na you tubie, podoba mi sie. Niestety wielu facetow nie ma opanowanej sztuki podrywania

Looooser-- trzeba było 15 lat wcześniej pomyśleć o tym.teraz te najładniejsze,najmadrzejsze są juz zajęte.No jeszcze jakiś odsetek by sie znalazł lecz musisz miec pierońskie szczęście aby ją odnależć.:classic_cool:

Gość zimowa biedronka
ile on ma lat, 47? A skad znasz jego wiek?

kiedy facet poznał kobiete..:) No ładnie Meg wyszła..chyba nie oglądała tego filmu i nie wiem co mówią:P ten mój angielski..wiec nie wiem co scenarzysta wymyslił:) Moze mu sie to przytrafiło albo koledze..albo zauwazył gdzies siedzac w knajpie:) ja w pubie wiele ciekawych rzeczy zaobserwowałam;) bedac studentem, ha;)

brum: taa, jasne, muszę koniecznie wypróbować patent z tej sceny :D :D :D najpierw, zanim się odezwę, absolutnie pozbawiony dwuznaczności harassment jej nagiego ramienia, albo lepiej uda, a co, pójdę na całość, a zanim wybrzmi pierwsze zdanie dam jej klucze do mojego pokoju chyba żadna się nie oprze :D

a co ja zrobię, że on w każdej fryzurze, a nawet stroju wygląda inaczej:) ma bardzo plastyczną twarz, jak modelka;) jak się nie wyspi ma małe oczka..i twarz inna;) jak sie wyspi ma duze oczka i twarz inna:) teraz włosy raz ma takie, raz takie..a to zmienia:) I za dobrze mówi po polsku:classic_cool: jakby kaleczył to bym poznała, że zzagranicy;)

Gość zimowa biedronka
i popros ja jeszcze, zeby ci posprzatala mieszkanie.

Gość zimowa biedronka
heja, ale ty go tylko spotykasz na ulicy? Dobrze zrozumialam?;.)

drum? to scena z filmu? i on ją tak podrywał? to jelsi poderwał..to nie na tekst..a na fakt, że ma nawalone w głowie;) czyli..ma facet humor..i moze byc z nim wesoło;) Ale ja bym pomyślała, że naprawde ma na głowę jakby mi taki tekst rzucił..i smiała sie, ale z niego, nie do niego. Jakby bym była sama to bym sie bała wyjsc z tej knajpy:P ale jak z kolezankami to moze bym z nim tak "głupio" pogadała i tyle. Niekazdy podryw działa na tę samą kobiete;) no ale na potrzeby filmu okey;)

Na ulicy:) na kaffe tez bywał i jest czasem;) bo czytał moje gg, kiedys pisał do mnie na gg..za dobrze po polsku:) widzicie czasem bycie za dobrym ale polski umie świetnie:)Jak Polak:classic_cool: a na koniec mówi do mnie troche sie schylił;) daleko to jest:) ślicznie po polsku:)

Durden tylko nie zapomnij o mundurku pilota. :D To baaardzo ktęci dziewczyny. :D

"Mój jset kochany" - oni w filmie są małżeństwem. W tym barze tylko się bawią. :) Ale uroczo. :)

a co on ma mundur pilota??? nawet nie zauwazyłam..na tym filmiku..myslałam, ze grantowy garnitur. jakby miał biały mundur pilota..no to mrrrrrr;):

brum: no wiesz... a ja już myślałem, że w końcu mam patent... a to tylko zabawa była...

Gość zimowa biedronka
on powiedzial sam ze jest pilotem

Gość zimowa biedronka
ale czy nie zauwazyliscie, ze tak naprawde to nie ma znaczenia czy facet jest profesorem czy pracownikiem w fabryce, prawie kazdy zachwowuje sie w takcie flirtu jak samiec alfa. Tylko nieliczni przekroczyli pulap inteligetnego podrywu

ja nie znam angielskiego..ale nie wyglada jak pilot:) widzisz kazda zwraca uwage na co innego:) dla mnie musi umiec grac na pianinie;) lubie takich facetów. nie moze sie zachowywac jak samiec alfa czy samiec minus alfa..ciapa..;) ale jak Mezczyzna:)

Dla jednych zabawa dla innych wzór do naśladowania. :D Nie marudź tylko mundur prasuj. :D

lepiej ten sycylijski piorun:) pamietacie ten film:)? ojciec chrzestny;)

zimowa biedronka: ale co w tym dziwnego? spadek po naszych zwierzęcych przodkach, w taki bihejwior wyposażyła nas matka natura to przepis: jak najlepiej sprzedać swoje samcze geny samicy alfa

I po co sie bawią? nie ogladałam filmu wiec? udaja ze co? on ja tak ratuje od adoratorów??

Gość zimowa biedronka
ten co gra na pianinie tez moze zachowywac sie w pewnych sytuacjach jak samiec alfa. Taka jest natura facetow, oni robia to nieswiadomie. Co nie znaczy ze maja odrazu zle intencje itp. Mam wlasnie teraz z taka osoba do czynienia, dlatego mialam taki dylemat...Jest to czlowiek na tzw. "poziomie", elokwetny, oczytany, wyklada na uczelni i tak sie zlozylo, ze jest moim szefem. I co? Wprosil sie do mnie do domu, jakby nie bylo innego pretekstu, albo sama juz nie wiem

Amerykańscy naukowcy stwierdzili, że nie jest ważne jak mężczyzna wygląda, co mówi i robi ale jak pachnie. I nie chodzi o zapach wody kolońskiej ale jego naturalny męski, testosteronowy zapach samczy. Kobiety wąchały podkoszulki chłopaków, nie wiezać jak oni wyglądają, na tej podstawie wybierały tego, ktory ich zdaniem będzie najlepszym partnetem i większość postawiła na tego samego.