Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowa biedronka

Jak podrywaja faceci

Polecane posty

brum: ok, to wygładzam właśnie klapy munduru, a klucze do pokoju zostawiam w moim profilu :) [co prawda raczej tam posprzątane, ale...] 🌻 🖐️ znikam na dłuższą chwilkę :)

Gość zimowa biedronka
Druden....tak zgadza sie, ale tego typu zachowanie jest uwarunkowane czysto biologicznymi czynnikami. Flirt jest forma komunikacji werbalnej raz niewerbalnej (mowa ciala), a wiec bardziej "skulturyzowana". A mimo wszystko nasze pierwotne instynkty zwyciezaja

Zimowa Biedronko - czemu zajmuje Cię temat męskich technik podrywania?

Gość Mój jest kochanyyyyyyyyyyyyyyy
ale do ciebie do domu? a to co innego:) To ok. Twoje terytorium, ty rządzisz;):P a jak się zachowuje facet alfa? Że co? Bo nie wiem. Jest zbyt pewny siebie?

Gość zimowa biedronka
aha to teraz uwazacie, ze powinnam brac to calkiem tak cool, ze on chce przyjsc do mnie do domu? To sie zastanawiam, dlaczego nie moglby mi tego wytlumaczyc w godzinach naszej pracy, albo poprostu zostac troche dluzej??? Albo moze ja robie z igly widly? Bo jakos nie mam w zwyczaju zapraszac obcych osob do domu??? Czy jestem dziwolagiem?

Nie jesteś dziwolągiem. Należy zachować umiarkowanie w zapraszaniu obcych do domu. :)