Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kofffi

jezu dziewczyny jak wy wytrzymujecie...

Polecane posty

moja ciepła kurtka, bardzo ciepła, kosztowała 180 zł, kupiona na targu, producent polski, nie chiński wypełnienie syntetyczne (można prać w domu w pralce i nie uczula) nie jest to dużo, jak sądzę, patrząc na ceny właśnie płaszczyków, juz nie mówiąc o wełnianych

Gość maja89999
ja mam na zime, plaszczyk czarny, i kurtke, w kurtce jest mi cieplo ma ona kaptur itd, ale wiadomo wybieram plaszczyk na codzien, nei raz jest mi chlodno ( nie zimno) ale i tak wole ubrac plaszczyk i wygladac lepiej niz kurtke ktora juz tak elegancka nie jest) mam 18 lat prawie, i wiadomoze w tym wieku bardziej stawia sie na wyglad, jednak nie wyobrazam sobie nie ubrac np szalika rekawiczek, to az brzydko wyglada! a teraz tyle jest tych ladnych czapek, szalikow, kompletow! nie ma nic gorszego niz np gola szyja w taki mroz!

Gość kofffi
a skąd ta agresja? ja swoje wnioski wyciągam raczej na podstawie wystylizowanych dziewczyn, które mam wrażenie, że grubym płaszczem balaby sie zaburzyć proporcje swojej figury. z makijażem, wystylizowaną fryzurą, która straciłaby swój kształt pod czapką... raczej na ludzi, którzy tak chodzą z wyboru niż z braku pieniędzy... ja też nie mam drogiej kurtki na zimę. na buty fakt odkładałam 3 zimy. ale wolałam wydać na porządne trekkingi niż zostawiać kupę kasy w aptekach

Gość gbnhuyr
ja tez nie wiem jak mozna w takie mrozy chodzic w takich lekkich ciuchach. jak jest zimno to zakladam getry pod spodnie, podkoszulke pod bluzke/sweter i w zaleznosci jaka kurte zakladam- sweter na wierzch. mam gruba kurtke z diversa ma z 5 lat ale jest w niej cholernie cieplo wiec nawet przy -15 zakladam pod nia jakis cienki sweter/bluzke i nawet czapki nie potrzebuje bo kaptur jest ogromny i ocieplany takim futerkiem, do drugiej kurtki i plaszcza obowiazkowo ciuchy na cebulke, szalik, czapka rekawiczki

Gość maja89999
a tak swoja droga co do tych fryzur to przynajmniej w moim wypadku gdy ubiore to fryzura trzyma mi sie idealnie, a tak to wiatr rozwial by mi w kazda strone i mialabym wielka szope na glowie;d

Gość daisy_daisy
ja mam płaszczyk wełniany za tyłek, szalik, czapka , rękawiczki obowiązkowe buty eskimoski ( ewentualnie kozaki z grubą skarpetą z polaru) a jak jest więcej niz -10 to mam mego grubą bluzę na misiu, którą jak założę to wyglądam jak beczka:D ale jest w miarę ciepło. Rajstopy też w skrajnych przypadkach bo porostu czuję się nie komfortowo. Jak dziś ( było blisko zera) przeszłam 100 metrów do metra bez czapki to myślałam, że mi głowa zamarznie. Trzeba się ciepło ubierać!