Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinaaa2666

faceci chyba nie chcą mieć ładnych, miłych i szczupłych kobiet

Polecane posty

Gość Malwinaaa2666

mam na myśli wolne atrakcyjne, szczupłe, zadbane kobiety w wieku 24-30 lat, bezdzietne, pracujące ambitne, łądne, miłe, umiejące pokazywać swoje uczucia.. Wy faceci chyba w dupie macie stałe związki, szukacie łatwego dymania, w dupie macie także miłość... zrobiłam prosty test: założyłam konto no portalu randkowym z normalnymi zdjęciami, gdzie jestem zadbana, uśmiechnięta... nie ma tam dziwkarskich póz, napisałam trochę o sobie i mam to konto na tym cholernym portalu już 3 miesiące i gówno z tego wyszło... Jestem najzyczajniej w świecie zdziwiona i przysięgam ze w ogóle nie straszę charakterem i wyglądem, czasem pisałam do facetów - niektórzy nie odpisywali, nie jestem jakąś pustą blacharą i księżniczką, nie jestem materialistką ani desperatką.. ale jednak wolni faceci w moim przedziale wiekowym mnie po prostu nie chcą :D:D:D:O

Gość weonkaa
brawa dla tej pani - 100% prawdy !!

Gość Malwinaaa2666
No nie wiem czy mam wielkie wymagania, szukam faceta w swoim przedziale wiekowym, bez nałogów, z zadbanym wyglądem, szczupłym , mającym swoje pasje i zainteresowania.. dużó takich facetów odwiedziło mój profil i nic nie napisali!!!:D:D:D

Gość khagern
Ja tam wole brzydkie wiem ze bedzie na dupie siedziec niestety atrakcyjnosc ma tez swoje duze wady nie wiem czemu ludzi tak to kusi jak gowno muche. Media robia swoje .

Gość felicjan brodawa
podziękujcie tym róznej maści feministkom, także temu , że w Polsce konkurencja duża i Ci faceci , którzy by się czuli na siłach założyć rodzinę przeważnie są zajęci już przez również miłą , normalną szczupłą mądrą i ładną Kobietę. reszta się boi i woli ruchać co się na chuj nawinie - stwierdzenie brzydkie, brutalne ale prawdziwe

Gość może tylko
ci sie wydaje że jesteś ładna,szczupła ,miła ?A jesteś zwykłym zołzowatym pasztetem .

Gość kochanekkkkkk
ahahahahahaahahahahahahahhahahahahahaahahhahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahahaahahha No nie wiem czy mam wielkie wymagania, szukam faceta w swoim przedziale wiekowym, bez nałogów, z zadbanym wyglądem, szczupłym , mającym swoje pasje i zainteresowania. aahhaahahahahahahhahahaahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahah \ mogę dalej się śmiać?

Gość Malwinaaa2666
Mam od siebie bardzo dużo do zaoferowania, nie jestem zołzowata ani żmijowata, umiem okazywać uczucia, mam wady i zalety, jestem otwarta na miłosć i potrafię kochać , potrafię kontrolować swój charakter żeby nie krzywdzić innych, jestem stała w uczuciach i powtarzam po raz enty: nie jestem brzydka...

Na takich portalach niestety w większości siedzą faceci szukający ruchańska. Mam wrażenie, że Ci z wyższej półki nie mają problemów ze znalezieniem sobie kogoś i nie siedzą w takich miejscach. ;)

Gość może tylko
to dlaczego jesteś sama ? może masz za duże wymagania ?

Gość Malwinaaa2666
nie upublicznię swojego profilu na takim pierd***m forum.. kochanek możesz się śmiać do woli ale ja nie zwiążę sie z wiecznie narzekającym zaniedbanym ponurakiem i do tego z nałogami

Gość kochanekkkkkk
niestety ty szukasz faceta w wyglądzie liecalnym, a niestety w takim wieku się dużo pracuje i nie ma czasu na dbanie zbytnio o wygląd, bycie szczupłym i pielęgnowanie zainteresowań. W tym wieku się zapiernicza. Zapomniałaś dodać do tej listy, aby był zarfadny finansowo bo to zapewne też szukasz. Więc szukasz księcia z bajki. Tępa Cipo, właśnie dlatego nikt Cię nie chce bo żyjesz w świecie fantazji, myślisz że jesteś szczupła to zaraz się zlecą faceci na Ciebie. Facet w tym wieku szuka stabilizacji, a nie panienki która zwraca uwahę na wygląd - a ty wyraźnie to podkreślasz.

Gość Magda88896
wiesz kochanek jesteś tępym ciotą, w tym wieku się zapieprza ale jest czas wolny zeby o siebie zadbać, nikt nie poleci na zapuszczonych facetów, żadna nie poleci na gościa z brzuchem i z nałogami!! można być zadbanym w wieku produkcyjnym i można wymagać a autorka napisała o wyglądzie bo prawda jest taka że każdy facet leci na atrakcyjny wygląd u kobiet!!!!!

Gość Magda88896
pewnie ty zapierdalasz w robocie fizycznej, śmierdzisz, chlejesz, palisz, skończyłeś zawodówę, zarabiasz 1500 pln i gul ci skacze bo laska chce atrakcyjnego gościa...

po pierwsze - okropnie okropne imię :) po wtóre - ta "ambicja" :O nie ugotuje, nie upierze, dzieci nie urodzi - bo ona "karierę" będzie robić i się "realizować" :O

Gość Magda88896
a co? kobieta też chce coś zrobić z własnym życiem!! z jakiej racji kobiety mają polegać na facetów którzy potrafią tylko od nich wymagać??? faceci nas zawiedli dlatego bierzemy życie we własne ręce i nie oglądamy się za wami!!

do gimnazjalistki powyżej :) dziecko - weź korepetycje z polskiego bo nie zaliczysz testu dla gimnazjalistów :D (potem zabierz się za słuchanie bełkotu środówny)

Gość Magda88896
a co jest złego w mojej wypowiedzi??

szarangajama: ale instrukcja pralki nie jest taka znów skomplikowana, dasz radę, wystarczy raz spróbować Cóż, może problem autorki polega na tym, że nie umie się dobrze "sprzedać" na tego typu portalu. Przecież na każdym z nich są tysiące ludzi w każdym przedziale wiekowym. I w tym tłumie trzeba się wyróżnić, zatrzymać na chwilę pierwsze spojrzenie. Rzeczywistość jest jednak taka, że 95% profili ma opis typu: "jestem miła, sympatyczna, towarzyska, lubię wycieczki na łono natury i podróże, dobrą książkę i film", a to i tak daj Boże, bo roi się o takich typu "jestem, jaka jestem", "napiszę przy poznaniu" :O To wielkie targowisko i trzeba krzyczeć głośniej od innych, żeby przyciągnąć do swego straganu. Nie ma w tym nic złego. Tylko oryginalność ma szansę na przebicie się. Przeciętność zginie w tłumie. Trzeba po prostu odpowiedzieć sobie na pytanie: dlaczego ten ktoś ma wybrać właśnie mnie, a nie kogokolwiek z tysiąca innych?

każda szmata poleci na kazdego co ma kase i wtdey jej nie przeszkadza że jest gruby niski i nie pachnie:) kasa sprawia że każdy facet jest atrakcyjny (każdy co ma kase)

Gość Magda88896
szaranagajama dobrze wiem że twoja wypowiedź odnosi się do postu autorki ale ja też mogę ją skomentować, twój tekst odsyłający mnie do gimnazjum jest po prostu żałosny:O

Gość waldorfini
och, ach...jakie wy są piekne i w ogóle princessy... W dupach się poprzewracało!!! Myślisz Pizdolino, że masz urodę to wszystko? Jebło cię? Paniusia jebana. I chuj mnie obchodzi, że jesteś szczupła! Co za pojebany argument...żal

Gość mclaren
Nie wszyscy. Ja mam 22 lata i szukam dziewczyny na stałe już. Nie w głowie mi flirty, imprezki, kochanki, łatwy seks.

Bo wszyscy normalni już zajęci :D Ja mojego złapałam jak mialam 16 lat :D on mial 21 :P Teraz ma 25, jego ze święcą można byłoby szukać.. No ale już nikt nie znajdzie bo zajęty:) Ja też niestety widze wiecej facetów ktorzy szukaja lasek do dymania.. Ale znam takich ktorzy są po prostu ideałami, ale za to dzewczyny ich nigdy nie szanowaly...