Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maurycy22311

Instrukcja obsługi kobiety

Polecane posty

Gość maurycy22311

Witam. Mam 20 lat. Nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny. Jestem z moją ukochaną pół roku. Ona jest w moim wieku. Oboje nie jesteśmy doświadczeni w byciu z kimś, a tym bardziej w sprawach erotycznych, do których podchodzimy powoli, z rozwagą, po kolei mamy wspólne etapy wtajemniczenia. Kobiety są dla mnie strasznie skomplikowane. Po kilku miesiącach nauczyłem się, że trzeba być bardziej wyrozumiały dla ukochanej kilka dni przed okresem, że wtedy najłatwiej o nieporozumienia.Nauczyłem dostosowywać swoje zachowanie do cyklu miesiączkowego, bo w końcu kobieta zmienną jest. Ale za każdym razem przekonuję się o swojej małej wiedzy. Ostatnio całowaliśmy się namiętnie. Moja ręka powoli powędrowała w kierunku jej piersi, ale została szybko odepchnięta. Nigdy wcześniej nie pieściłem jej piersi. Ona trochę się zmieszała, chciała coś powiedzieć, ale w końcu nic z siebie nie wydusiła i temat się skończył. Nie wiedziałem, co o tym myśleć. Poszukałem w Internecie i wyczytałem, że kobiety przed okresem bolą piersi. To zdawałoby wyjaśniać moją wątpliwość. Są jeszcze jakieś kobiece tajemnice, o których powinienem wiedzieć? Może ułożymy jakiś poradnik dla młodych, niedoświadczonych mężczyzn, aby nie powielali błędów i wiedzieli kilka rzeczy o naturze i biologii ich partnerek?

Gość _Misiek__
Jeśli chciała rozmawiać to czemu nic z siebie nie wydusiła. Rozmawiajcie jak najwięcej o różnych sprawach, o tym też. Należy być wyrozumiałym ale też oczekiwać wyrozumiałości.

"Nauczyłem dostosowywać swoje zachowanie do cyklu miesiączkowego, bo w końcu kobieta zmienną jest." Prawnie kobieta popełniająca zbrodnię przed okresem jest uznawana za niepoczytalną (uniknie kary) także uważaj. Jeśli chodzi o rękę na piersiach mogłbyś ją oswoić bardziej głaszcz plecy, potem przesuń dłonie na talie, potem ramiona, szyja i piersi. Nie wiem jak inne kobiety, ale mnie tam nigdy nie bolą piersi przed okresem i myślę, że to wyolbrzymiony problem, gdyby tak było powiedziałaby chyba, że nie, że chciałaby tego, ale bolą ją.

Gość manianowak
wejdźcie na stronkę www.erotyzmoczamikobiet.pl Tam jest sporo artykułów dotyczących inicjacji, 12 kroków- mysle, że taka lektura może się wam przydać, a jak juz się zdecydujecie to nie będzie żałować :), poza tym znajdziecie tam też artykuły na temat różnych zabaw w sypialni

Gość ten portal oczami kobiet
jest do dupy. Dwa felietony na krzyż. jakiś bełkot...

Gość regina-regina-regina
To chyba robot z sex shopu, a nie żywa kobieta, bo instrukcja niepotrzebna sami się dogadacie.

"Jeśli chodzi o rękę na piersiach mogłbyś ją oswoić bardziej głaszcz plecy, potem przesuń dłonie na talie, potem ramiona, szyja i piersi. " Po ciemku nie u każdej da się strony rozpoznać.

Gość gigjhghkgh
chyba za szybko ręka ci powędrowała do cycków. to jest miejsce intymne hehe, najpierw wszędzie - plecy, talia, ręce, nawet nogi, dopiero potem cycki.