Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyspana86

Kocham maminsynka! Co z tym zrobić??? Pomocy!!! Ważne!

Polecane posty

Mam 24 lata, od sześciu lat kocham mężczyznę starszego ode mnie o 9 lat, który jest maminsynkiem. Wiele razy próbowałam zerwać z nim definitywnie, próbowałam już wszelkich możliwych sposobów, by o nim zapomnieć: popadałam w pracoholizm, umawiałam się z innymi facetami, wyjeżdżałam. Niestety, nic nie poskutkowało. Teraz jestem już bardzo zmęczona psychicznie. Z nim jest bardzo ciężko, bez niego w ogóle nie mogę żyć, kocham go z całego serca!. Ostatnio wpadłam na głupi i szalony pomysł: zastanawiam się, czy nie modlic się o śmierć Jego matki. Wiem, że to brzmi strasznie, ale co innego mi zostało? A może Wy znacie jakieś sposoby, by przestać go kochać? Kiedy przychodzi krysys, chcę z tym zerwać, ale po kilku dniach wracam, bo nie mogę bez niego żyć. Dłużej nie wytrzymam tej huśtawki, zwariuję przez nią. Poradźcie coś!!! a jeśli są na tym forum jakieś maminsynki, wypowiedzcie się, czy Wy w ogóle widzicie problem, jaki macie?

Gość zerwac!
i to definitywnie, od razu , szybko i na zawsze! szkoda czasu na takie mymło, przez taka dupę a nie faceta stracilam 5 lat zycia...

Gość a mnie się podobaaaaaaaaaaaa
Ja też mam maminsynka i już mi brak słów do niego. Czy facet w wieku 26 lat może być na każde zawołanie mamusi?

Gość a mnie się podobaaaaaaaaaaaa
liliput

Gość juz ci kliknelam
i po co sie z takimi meczycie???