Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garnier24

on się nie liczy z moimi uczuciami - odejść? dać sobie czas?

Polecane posty

Gość garnier24

nie wiem co robić... czy zakończyć ten związek ( na ktorym badz co badz mi zalezy) czy podejsc do wszystkiego z dystansem.... poczekac... pokazac mu jak wyglada zycie beze mnie?

Gość zzxx
jak się nie liczy z twoimi uczuciami to znaczy ze cię nie kocha albo ty przesadzasz ale jeśli nie przesadzasz to zostaw go znajdziesz sobie lepszego

Gość garnier24
sprawa jest bardzo skomplikowana. rozni nas 13 lat. generalnie bardzo wiele nas laczy...ale jest kilka ale. mianowicie w jego domu mieszka jego matka ktora mnie nienawidzi. przez nia ostatnio kazde nasze widzenie odbywa sie w hotelu. dzieli nas 300km. kazda rozmowa o niej konczy sie klotnia. wkurza mnie ze buli 3tys kredytu za dom w ktorym nawet nie ma nic do powiedzenia. poza tym boli mnie gdy na fb wstawia jedyne moje zdjecie i w tym samym czasie 4 fotki swojego psa! ;/ czy ja przesadzam? czuje sie mniej wazna niz jakis zasrany kundel! a on tego nie potrafi pojac :(((( nie widzi swojej winy, swoich bledow...czuje ze wszystkim obarcza mnie.... mam wrazenie ze nie interesuje go co czuje. mam tego dosc. psychicznie wysiadam.... placze raz w tygodniu.... tyle dla niego poswiecilam.bylam z nim gdy dowiedzial sie ze ma raka a teraz on kopie mnie w tylek :(