Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Felci a

co mam robic;/

Polecane posty

Autorka, złowiek nie lubi byc samonty, zawsze bedize chcials ie do kogos przytulić, miec z kkms kontakt.. a ze jestem juz przwyczajona do niego to wiadomo ze będzie Cię to denerwowało.. Ale z tego co piszesz moim zdaniem to nie jest zadna milosc.. moj moze wylysiec, jeszcze bardziej przytyć a mimo to będzie mnie tak samo pociągał, będe go tak samo kochała... Możliwe ze masz po prostu cholerną potrzebe posiadania kogoś przy sobie

No to z nim zostań, tylko jeśli będziesz nieszczęśliwa, to niestety, ale z własnej woli. Jesteś naprawdę młodziutka i możesz się jeszcze zakochać szczęśliwie i tak na całe życie, bez żadnych wątpliwości.

Boze plakac mi sie chce;(( moze jeszcze troche poczekam i porozmawiam z nim o tym;((

powiesz mu a on sprawi ,że go pokochasz? To tak nie działa. Zranisz go tylko, będzie szukał winy po swojej stronie, a piszesz, że jest w porządku facetem, więc albo rozstanie, albo bądź z nim i nic mu nie mów, bo to i tak niczego nie zmieni. Oczywiście decyzja jest tylko Twoja, a tylko moje zdanie

a moze postaram sie z nim spedzac wiecej czasu bede inna i wtedy zobacze bo w sumie spotykamy sie dwarazy w tygodniu moze to za malo?;/

Też tak myślę, pewnie lżej Ci, że mogłaś "pogadać' ale i tak decyzję trzeba podjąć Powodzenia i odwagi!