Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0011d

napisać list do męzczyzny ??

Polecane posty

Gość kasia0011d

w styczniu mijaja cztery lata odkad go pokochałam , przez te cztery lata nie chciałam miec nikogo nie chciałam z nikim byc bo czułam sie jakbym go zdradzała...on moze domysla sie co czuje ale nigdy mu tego nie powiedziałam w ciagu tych czterech lat zamieniłam z nim zaledwie kilka zdan ...ale zakochałam sie i nic na to nie poradze ... kazdej nocy od tych czterch lat wyobrazam sobie ze zasypiam przy nim a kiedy zdaje sobie sprawe ze byc moze nigdy tak nie bedzie, płacze. wiem ze jest sam i wydaje mi sie ze on tez jest mna zainteresowany ale moze tylko mi sie wydaje... kiedys mielismy szanse na cos wiecej ale kilka osób chciało nam zaszkodzic i uniemozliwiło nam poznanie sie...kilka złych słow wystarczyło nie bede tego pisac bo to długa i skomplikowana historia. i teraz z tym nowym rokiem chce cos zmienic chce napisac do niego list i powiedziec mu wszystko co czuje tylko niewiem jak on zaeraguje czy mnie nie wysmieje on jest troche starszy ja mam 23 lata on 33...

Gość zzxx
o kurczę nie rób wiochy bo cie facet wyśmieje złap z nim kontakt zaproś na drinka filmów nie oglądasz czy co?

Gość kasia0011d
jestem niesmiała i w dodatku zawsze koło nas jest duzo ludzi ma taka prace...

Gość zzxx
po prostu zacznij z nim gadać