Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martta_26

żona mojego ukochanego każe mi usunąc ciążę

Polecane posty

Gość Martta_26

Mam pogmatwaną sytuację. Od 2 lat w związku z żonatym, jestem w ciąży, o czym dowiedziałam się 3 tygodnie temu. Mój mężczyzna powiedział o tym swojej żonie, chcąc od niej odejść. Jej reakcja była zaskakująca - przyszła do mojego domu, dała mi po twarzy, nie uwierzycie, ale zaczęła we mnie rzucać śniegiem, krzycząc i wyzywając. Kilka dni temu przyszła ona, mój ukochany oraz... JEJ MATKA! W trójkę siedzieli, one we dwie namawiały mnie na usunięcie ciąży. Jej matka zaczęła dzwonić do mnie i dobrotliwie namawiać żebym nie niszczyła małżeństwa córki, żebym usunęła i odeszła, chociaż wiem że nienawidzi mnie. Obiecała sfinansowanie zabiegu. Co najbardziej mnie zabolało - mój ukochany nabrał wody w usta, wtedy na tym spotkaniu siedział cicho, potem przestał do mnie się odzywać. Jestem tak zszokowana, że dziś wzięłam coś na uspokojenie. Nie wiem co robić, wciąż mam telefony, za to mój facet nie odpowiada. Jego żona natomiast nie dzwoni, ale parę razy widziałam ją na parkingu w mojej pracy. Rozum podpowiada mi, że najlepiej byłoby ich posłuchać, zrobić ten zabieg, zakończyć to, serce mówi inaczej.

Gość a najlepiej będzie, jak...
to Ty skończysz ze sobą! głupia dziwko :o

Nie słuchaj ich, aborcja to morderstwo, wiesz jakbyś potem cierpiała? Zerwij z nimi kontakt, urodzisz, poznasz odpowiedzialnego faceta i będziesz szczęśliwa. Rób tak byś to Ty była szczęśliwa a nie ONI ! Oni chcą Twojego nieszczęścia ! Zrozum

Gość ocz ywiscie
jakkolwiek zrobisz z ciaza daj sobie spokoj z taka zalosna imitacja faceta jak ten :O poruchal na boku, zostal skarcony, zona smycza trzasnela i siedzi piesek cichutko. posiedzi z rok, dwa, robiac zonce oklady i masaze a potem poszuka innej naiwnej na boku i zona znowu zalatwi sprawe za niego. jak juz jedna jest glupia i debila sobie wziela niech cierpi z taka zenua, ty lepiej daj sobie spokoj z zonatymi bo facet ktory oszukuje jedna kobiete nie jest wart zaufania w ogole :O

Gość przecież ona
usunie dziecko, bo to dziwka bez uczuć, z każdego słowo to wyziera. naiwna szmata, co ty sobie myślałaś, że rzuci dla ciebie gnojaro żonę i rodzinę? haha tępe kurwisko. teraz cierp po stokroć bardziej niż jego żona, gdy się dowiedziała, że takie gówno jak ty się urodziło, by rozłożyć nogi dla jej męża!

Gość Violla.
po huj sie zonatemu do wyra pchalas a dupsko boli teraz tak? zal mi ciebie a jeszcze bardziej tego nienarodzonego biednego dziecka co ono winne ze ma taka matke 😭

Gość różowy brylancik
Dziecko nie jest biedne, bo w ogóle nie pojawi się na świecie. Przecież tego typu panienki potrafią się tylko ruchać i zabijać dzieci w zarodu, po czym rozkładają nogi następnemu, rozwalają małżeństwo i znów robią dziecko niby z wielkiej miłości po to, by je za chwilę zabić albo spuścić w klozecie.

Gość madzia4343443
pamietaj wyciagnij od niego w sadzie alimenty na dziecko ile sie da nie odpusc mu ty badz góra a nie one

Gość marna prowokacja jak nic
marna autorko marna

Gość jakieee alimenty?????
czy ciebie madzia4343443 pojebało? kurwom nie należą się alimenty, tylko żonom!

Gość A tak w ogóle
Teraz już wiesz dlaczego nie uwodzi się żonatych? Przynajmniej dostałaś nauczkę. Mam nadzieję, że jak kiedyś będziesz miała męża to on też zrobi dziecko innej, ciekawe jak będziesz się wtedy czuć

Gość A tak w ogóle
Alimenty należą się matce dziecka. Facet mając rodzinę potrafił zrobić dziecko innej to niech teraz płaci. I to słono.

Gość co ty opowiadasz
...? czyli jak pójdę do burdelu, zapłacę, a później okaże się, że kurwisko złapało mnie na dziecko to ja mam jej płacić? wtf?

Gość alimenty mam jej płacić?
no chyba cię :D

Gość juz ci kliknelam
dziwka z ciebie i tyle

Gość Zglos natychmiast na policje
albo do jakiejs organizacji katolickiej , ze jestes przez te kobiety szykanowana i namawiana do usuniecia ciazy .

czy ciebie madzia4343443 poj**ało? k**wom nie należą się alimenty, tylko żonom! :D:D:D:Dtia.... bo kochanki w ciążę nie zachodzą:D:D:D dobre:D składaj o te alimenty i nic się nie bój:D

00:18 [zgłoś do usunięcia] co ty opowiadasz ...? czyli jak pójdę do burdelu, zapłacę, a później okaże się, że k**wisko złapało mnie na dziecko to ja mam jej płacić? wtf? No a jak:D idziesz, płacisz i wiesz, na co się decydujesz:D dziecko.... Hiv... ryzyko ..... jak mawiała Weronika Marczuk dawno temu: "kto nie ryzykuje ten szampana nie pije" :D:D

Gość no to się pytam
...? czyli jak pójdę do burdelu, zapłacę, a później okaże się, że k**wisko złapało mnie na dziecko to ja mam jej płacić? wtf?

Gość no nie ma bata
nie zapłacę kurwie A L I M E N T Ó W!

Gość a to co pisze o policji
to skąd się urwała? puszczalska, która rozwaliła małżeństwo ma się zgłaszać po pomoc? sorryyy ale powinna wiedzieć na co się decyduje, więc niech teraz usuwa dziecko albo rodzi i wychowuje sama - złamanego grosza nie powinna dostać!!!

Strasznie sie czyta wasze komenty :( A mi jest zal dziewczyny. Zrobiła błą wiążąc się z zonatym to prawda. Ale czy zasłuzuła na to co ja teraz spotkało? On miał zostawic żonę, ale siedzi pod jej i jej matki pantoflem... Słaby, załosny facecik. Żona z kolei "bardzo" go musi kochac... Gdyby kochała to by pocierpiała, a potem w dupe kopnęła i niech idzie do kochanki!. Po jej zachowaniu widac, że to wyrachowana kobieta i z miłością to jej czyny niewiele maja wspólnego. Możecie mnie teraz zjechac, takie moje zdanie.

a wiesz debilko ze aborcja jest zabroniona ? Te co namawiaja powinny isc siedziec a on powinien dostac rozwod bo sie ozenil z morderczynia.

Gość nikt cię nie zjedzie
Mario Izabelo :) Ale mi dziewczyny nie jest żal i jakoś facet nie wydaje mi się pantoflem. Po prostu i najzwyczajniej w świecie nigdy nie kochał tej swojej "kochaneczki" (żeby nie użyć gorszych, ale pasujących określeń). Gdyby ją kochał z pewnością zachowałby się inaczej. Jak ktoś ma odwagę perfidnie zdradzać, to i miał by odwagę jakkolwiek, ale stawić temu czoła. Więc przykro mi 26-letnia Marto, ale okazałaś się głupią, naiwną, smarkatą puszczalską, która nic dla niego nie znaczyła, ani przez moment.

Gość A tak w ogóle
Tak. Jak zrobisz komuś dziecko to musisz płacić. Nieważne czy to będzie święta dziewica czy nałogowa nimfomanka. Konsekwencje ponoszą obie strony bo sama sobie tego dziecka nie zrobiła. Autorka popełniła wielki błąd to oczywiste tylko czemu do chuja wszyscy tak bronią faceta, który mając rodzinę zdradzał i dymał obcą babę??

Gość a gdzie widzisz obronę faceta?
he? :o

autorko a najlepiej idz do parafi do ktorego nalezy ta zona /na pewno wiesz gdzie mieszkaja i powiedz ksiedzu , ze te kobiety namawiaja Cie do morderstwa. Facet zdradzal zone co chce zeby zamordowac dziecko. Takiej nie sposob kochac.

Gość herbatamalinowa
urodz, ale zerwij znajomosc z facetem, co najwyzej alimenty. poruchal a jak ptzyszlo co do czego to glowa w piasek.

To zona jest zwykla kurwa i morderczyni na dokladke. Ksiadz z jej parafi powinien ja publicznie napietnowac.

Autorko poszukaj bo jest chyba jakis paragraf za namawianie do morderstwa