Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martta_26

żona mojego ukochanego każe mi usunąc ciążę

Polecane posty

Gość Ale burdel i nie tylko
Facet- dziwkarz Martta_26- dziwka Żona- ta to już bez żadnych skrupułów, kryminał się kłania.

Gość cececece231 hmmm
matka zony-???? tez dziwka czy tez kryminal???

Gość Zglos natychmiast na policje
matka zony - kryminal to chyba jasne

"matka zony-???? tez dzi**a czy tez kryminal???" Współudział, namawianie do przestępstwa, też !!!

Gość eeeeeeeenergia--25lata
Generalnie sytuacja jest nieciekawa ale normalna, no bo skoro uprawiasz z kimś sex musisz sie liczyc z ciąża. Także urodzić musisz, przeciez nie chcesz zabić malenstwa!!!! Co do faceta to jedyne rozwiązanie sąd..alimenty itp! Bedzie placił na dziecko. Nasptepnym razem szukaj wolnych facetów, wdowców, rozwodników...ale zonatych ;/ Nie rozumiem kompletnie jak mozna swiadomie niszczyc jakiejs rodzinie zycie...;/ Zawsze gdy na kafeterii widze temat załozony przez kochankę zonatego faceta...jedyne co mi sie nasuwa to dno i dziesieć metrów mułu...

eeeeeeeenergia--25lata- podpisuję się pod tym co napisałaś.

Ktos napisał, że musisz urodzic........................... Hmmm...Naprawdę chcesz?

Gość chryzantemaa
Kilka dni temu przyszła ona, mój ukochany oraz... JEJ MATKA! W trójkę siedzieli, one we dwie namawiały mnie na usunięcie ciąży. XD XD XD A świstak siedzi i zawija je w te sreberka A jeśli nie to fajna patoligia ;] nie ma co

Gość Seraphina
Jezu drogi ile w was nienawiści patrząc na komentarze powyżej wyzywacie dziewczyne od kurew itp Przecież oboje tego chcieli, to On zdradzał żonę nie ONA!!!Na miłość boską Zakochała się stało jak się stało została sama przykro mi ale nie rozumie jednego jak mozna zastanawiać się nad aborcją musisz ponieść konsekwencje swoich czynów, dziecko nie jest niczemu winne!!Jak mogłabyś je zabić! A potem przez całę życie byś żałowała swojej decyzji,zżerało by Cię to od środka z każdym dniem,może już nigdy nie mogłabys mieć dziecka,zastanów się? Alimenty i bycie samotną matką tyle Ci zostaje ale pamiętaj przed tobą jescze wiele pięknych chwil(związanych nawet z macierzyństwem) a mężczyzna też się znajdzie:)Powodzenia z całego serca :) Póżniej popatrzysz na to dziecko i sama sie zastanaowisz jak moglas pomyslec o czyms takim ,będzie sensem twego zycia :)

Gość Do Seraphina
Seraphina "Jezu drogi ile w was nienawiści patrząc na komentarze powyżej wyzywacie dziewczyne od k**ew itp Przecież oboje tego chcieli, to On zdradzał żonę nie ONA!!!" Nikt tutaj nie broni faceta, a autorka co chciała to ma.

Gość gziugzium
"...Nikt tutaj nie broni faceta, a autorka co chciała to ma..." No właśnie :D dlaczego wszyscy mają jej współczuć? Ma to, na co wyraziła zgodę, miała chyba świadomość, że ją bzyka żonaty facet?

Coś mi sie wydaje, że on wcale nie odejdzie od tej żony ;) A autorka chce urodzic to dziecko bo jednak naiwnie na to liczy...

Gość niech jeszcze raz przyjdą
Oni ciebie zmusić nie mogą bo nie mają jak. "..? czyli jak pójdę do burdelu, zapłacę, a później okaże się, że k**wisko złapało mnie na dziecko to ja mam jej płacić? wtf?" na a jak inaczej? chociaż małe szanse bo musiała by ojca wskazać a ojcec musiał by się nie zapierać. Chociaż są testy dna :P A tak pozatym co do właściewego tematu Art. 152. 1. Kto za zgodą kobiety przerywa jej ciążę z naruszeniem przepisów ustawy, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Tej samej karze podlega, kto udziela kobiecie ciężarnej pomocy w przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego nakłania. 3. Kto dopuszcza się czynu określonego w 1 lub 2, gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Art. 153. 1. Kto stosując przemoc wobec kobiety ciężarnej lub w inny sposób bez jej zgody przerywa ciążę albo przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza kobietę ciężarną do przerwania ciąży, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. 2. Kto dopuszcza się czynu określonego w 1, gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. :classic_cool:

Jak Ona pójdzie z doniesieniem na Policję na tamte 2 baby to On napewno z nią nie bedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość prowokacja moze i jest
marna nie za bardzo skoro taka 'dyskusja' sie rozgorzala, ale po takich postach jak te najezdzajace na autorke mozna zobaczyc jak bardzo zalosne sa niektore kobiety :O musicie byc chyba cholernie zakompleksione i zdesperowane jezeli tak slepa wrecz wina obarczacie tylko dziewczyne :O boicie sie ze wasz facet, jak para gaci, moze zostac kiedys 'wzietym' przez jakas inna? :O wybieracie takie kawalki bezwolnego, bezrozumnego drewna na partnerow wiec nie dziwota, ze byle panna przyjdzie, zakreci tylkiem i wasz facet pojdzie w dal :O ani ten facet nie jest prawdziwym facetem, ani wy kobietami :O jestescie jakims podrzednym gatunkiem i na pewno siebie warci, tacy faceci, ktorzy pod pantoflem swoich zdesperowanych zon, posuwaja inne na boku obiecujac im zlote gory i kobiety, ktore uwierza w kazde klamstwo faceta byle tylko przy nich zostal chocby nie wiadomo jakim chu­jem sie okazal, bo jak przeciez odejdzie to kleska, koniec swiata i grob za zycia :O zenada :O

Załóżmy, że to nie prowo.. (choć i tak mam watpliwości - takich idiotek chyba na świecie nie ma) Facet jest dupkiem bez jaj - pobzykał sobie naiwniaczkę na boku, a gdy zaczeły sie kłopoty to działać za niego muszą żona i mamtka :)))))))))))) Bo on nic nie zrobi... Nie odejdzie od żony :) Wg mnie Autorka, jesli chce urodzic tylko po to, by mu "pokazac" zrobi w rzeczywistości sobie krzywdę - cos na kształt" na złość babci odmroże sobie uszy" ;)))))) skrajna głupota - nawet jak dostanie alimenty to i tak ona bedzie się uganiac z tym dzieciakiem. :) Aha, i to wyrażenie" UKOCHANY"..... boki można zrywac :)

Gość Martta_26
Nad aborcją zastanawiam się nie z powodu chęci zabicia tego dziecka, bo przecież chciałam je, chciałam wychowywać je z moim ukochanym, miał odejść od żony, obiecał mi to i chyba nawet próbował, skoro jej o tym powiedział. Jestem po prostu psychicznie wykończona, ciągle telefony, jego żonę widuję pod moją pracą, on się nie odzywa, jeszcze te wizyty. Nie tak miało być.

Gość babeczki z forume
O, całkiem niezłe prowo. daję całe 7/10 :D

Marta zonaty facet chce kochanki-odskoczni wtedy kiedy on tego chce a nie kolejnej kobiety ktora urodzi mu dziecko i obojetnie co mowil-chyba wiadomo ze gdyby jasno powiedzial ze zalezy mu tylko na sexie z Toba nie bylabys z nim teraz pozostaje odszukac swoja godnosc, zerwac kontakty, urodzic dziecko, sadownie ustalic alimenty miej godnosc kobieto i juz nie mieszaj w tamtym malzenstwie

Gość Boże widzisz to
dobrze ci tak ty nierzadnico! Takie jak ty powinno sie wyłapywac i trzymac w lochu zeby nie siac zgorszenia w społeczeństwie! Bezbożny wycieruch!

Gość Iwonnneee
autorko , jednym słowem patologia: Ty, on i tamte dwie, niedlugo do tego dołaczy dziecko, jego najbardziej żal.

Gość maaaalena
Na miejscu autorki bym nagrywała takie nagabywanie do aborcji i potem poszła na policje. Te kobiety udają pewnie miłe, ale jak ktoś napisał, chcą twojej krzywdy i pewnie Cię nienawidzą. Faceta bym pozwała o alimenty. Za swoje czyny powinni zapłacić. Głupia jesteś, że sypiałaś z żonatym i wierzyłaś w jego bajeczki... Teraz bądź twarda i nie daj się złamać.

Gość Martta_26
Oni nie mają dzieci.

Gość a co wy tu nalatujecie
na dziewczyne jak sobie jakas bierze kurwiarza za meża to ma to raczej żonatych ruchaczy powinni kastrowac

żona mojego ukochanego każe mi usunąc ciążę" dobrze ze nie żona mojego ukochanego męża :D :P

Śmiać mi się chce z tych, którzy tak wyzywają Autorkę tematu. Co, w necie łatwo leczyć kompleksy i wyładowywać swoje frustracje obrażając innych, prawda? Wtedy sami się dowartościowujecie kosztem innych, żałosne. Ciekawa jestem, czy sami jesteście tacy święci i prawi. Założę się, że swoje za uszami macie, i to gorsze rzeczy. Autorko, bardzo pasuje mi do Ciebie określenie "naiwna". Żonaty facet raczej nie zostawi swojej żony, ale my kobiety jesteśmy naiwne, wierzymy w bezgraniczną miłość, no i jak widać ta wiara zaprowadziła Cię na manowce. Przede wszystkim nie rób aborcji, wydaje mi się że skoro sama się utrzymujesz to masz w miarę dobrze płatna pracę. Poza tym alimenty - o tak, wyłudź od s.k.u.r.w.y.s.y.n.a ile się da, za karę. Sama nie jestem za tym, żeby wyłudzać od facetów kase, ale po tym co o.d.p.i.e.r.d.a.l.a jego żonka i teściowa, to bym już nie popuściła. Przy następnym telefonie lub wizycie powiedz, że mają dać Ci spokój, bo zarówno nachodzenie, groźby, jak i wymuszenie aborcji są karalne i jak Ci nie dadzą spokoju, to szybko załatwisz to w sądzie (może jeszcze nawet nagraj Waszą rozmowę, będziesz miała niezbity dowód i powód, żeby posłać ich wszystkich do diabła). No i zacznij lizać rany, związek już skończony, ten facet jest dupkiem. No i może nastepnym razem nie bierz się za żonatych. :D

Gość a może by tak...
Cokolwiek by się nie działo, nie usuwaj dziecka. Zerwij z tym facetem kontakt, telefonów nie odbieraj - nie daj się prowokować i namawiać - że Ci zapłacom za zabieg. On i tak będzie płacił - alimenty. Skup się na sobie i dziecku - powinnaś być teraz spokojna - idź do lekarza, rób wszystkie potrzebne badania, odżywiaj się dobrze, uspokajaj jak możesz, rób wszystko to co podpowiada Ci intuicja, że jest dobre. Facet już pokazał co jest wart - nie czując się za nic odpowiedzialny - niech Ci go teraz nie będzie szkoda. Czas pokaże jak to się wszystko ułozy ale Ty MUSISZ zrobić to co jest teraz najważniejsze - dbać o siebie, dziecko i odciąć się od stresu. Źle żeście zrobili, decydując się na takie związki dlatego teraz już musisz postępować i robić to co dobre i słuszne. A kiedyś pewnie nie będziesz żałować, że urodziłaś dziecko. Jak Ci się będzie po domu kręcił taki mały brzdąc.

zaczełas pisac nowy temat i sie zmyłas. Nieladnie. Moja rada- nie usuwaj dziecka , urodzisz je a zycie możesz sobie ulożyc z innym facetem a nie z takimi CIEPŁYMI LUCHAMI. Matko gdzie Ty miałas oczy??????????????????!!!!!!!!!!!

Gość ja bym takiej
kurwie, którą sobie wziąłem tylko do ruchania złamanego gorsza bym nie dał!

Gość Iwonnneee
H2SO4 rozumu to ty nie masz za grosz. A co do tej sytuacji to wcale to nie jest jakas jego "żonka" tylko "żona".A gówniara wpieprzyła sie w cudze małzenstwo i wcale nie bede jej bronic. Jak mysli dupa, to niech teraz cierpi. Wiadomo od dawna,ze na facetach polegac nie mozna, wiec nie lamnetujecie teraz wszystkie nad jej cieżkim losem,tylko stuknijcie sie w swoje durne łepetyny i nastepnym razem nie wskakujcie do łozka zonatym facetom. To prawda stara jak swiat,ze ZADEN FACET nie ma ZAMIARU ANI ODWAGI zostawaic dla jakiejs młodej dupy-dobrej tylko do łózka, swojej RODZINY! Tyle już takich sytuacji miało miejsce, a wy dalej macie zakute łby i wierzycie, ze w waszym przypadku bedzie inaczej. BABY TO KRETYNKI DO KWADRATU! PRAWDA PANOWIE????? ŻAL,ŻAL,ŻAL!