Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martta_26

żona mojego ukochanego każe mi usunąc ciążę

Polecane posty

Gość lkmk
i morał z tego taki nie ma co wpierdalac sie w cudze zwiazki, a za bledy trzeba placic

Iwonnneee, widzisz poziom kultury Twojej wypowiedzi świadczy o tym, że rozumu to raczej Tobie brakuje. Widać jesteś kolejną osobą, która leczy swoje frustracje na tym forum, bo jak zwykle wyzywasz, wyzywasz i jeszcze raz wyzywasz. Więc dyskusji z Tobą nie ma co prowadzić, sorry - nie ten level :)

Gość yeti istnieje... wiem to
Tak, tak. Nie usuwaj ciąży bo tak ci radzą na forum. Jak już urodzisz wszystkie te panie będą cię wspierać słowem, gotówką, a nawet przypilnują dziecka, gdy ty będziesz chciała potarzać się w pościeli z jakimś nowym ukochanym. Wezmą na siebie część zobowiązań finansowych i wychowawczych. Możliwe, że same podsuną swojego męża by ulżyć twym cierpieniom i ugasić żar rozpalonej piczy. :D

Gość Iwonnneee
ja nie mam zamiaru prowadzic z toba dyskusji-kobieto. Po prostu nazwałam rzeczy po imieniu.

Gość Iwonnneee
Prawde mowiac to najbardziej wspolczuje jego zonie. Nie wyobrazam sobie sytuacji, w której dowiaduje sie,ze jakas lafirynda bedzie miala dziecko z moim męzem.Toż to jak obuchem w łeb. Zostawiłabym drania w tej samej sekundzie, bo przeciez nie ma co walczyc o smiecia, niech sobie idzie do tej, której zmajstrował bachora,jedno i drugie jest siebie warte.

No właśnie, ja się również dziwię, że żonka nie zostawiła go, tylko jak chciał od niej odejść (o ile to prawda w ogóle) wyjawiając powód, to jeszcze chce go przy sobie na siłe zatrzymać. Wnioskuję więc, że to nie pierwszy wyskok tego faceta. Ehh, mówiłam, dupek i tyle.

Gość Iwonnneee
dziwi mnie reakja żony tego faceta, jak można chciec walczyc jeszcze o takie NIC jak ten FACET? Odemnie dostałby takiego kopa,że leciałby szybciej niż widzi. Rany, baby nie maja do siebie za grosz szacunku. Bija sie o faceta który jest zwykłym ścierwem. TRAGEDIA....

Gość zadziwiające to..
Facet mega dupek, ale niby czemu żona ma go w przypływie złości oddawac kochance? kto się komu w życie wpieprzył?

Gość wqtqweqt
mam pytanie do tych które bronią wartości tej rodziny bronicie żony, uważacie że cierpi, że to dla niej straszny cios czy naprawdę uważacie że jest taką biedną kobietą, zranioną, naprawde jej bronicie - wiedząc że leje kogoś w ryj, NAMAWIA DO ZABICIA DZIECKA ?

W naszym kraju namawianie kogoś do przeprowadzenia aborcji jest przestępstwem.

Gość wqtqweqt
Jestem nosicielką macicy i żadnej innej funkcji pełniła nie będę :D

Gość wqtqweqt
pomijam fakt że desperacko walczy o takiego męża-skunksa

Gość W naszym kraju seks pozamałżeń
ski to cudzołóstwo i jest grzechem. Dziecko poczęte w grzechu dziedziczy grzech pierworodny i grzech rodziców - jest więc podwójnie grzeszne. Będzie to zatem rogaty Antychryst, który koźlimi rogami będzie bódł swą grzeszną mać w plugawą dupę, ojca kopał w lubieżne jądra a moralnych ludzi obrażał samym faktem swego istnienia. Nadchodzi zatem Armagedon i koniec świata, gdyż niejaka Marta_26 pieprzyła się z cudzym mężem i wyda na świat przeklęty owoc swych chutliwych lędźwi. Amen :D

Gość Boże widzisz to
po pierwsze ni walczy, bo on jak widac sam nie pali sie do kochanicy nierządnicy. Poza tym co Bóg połączył, człowiek niech nie rozdziela! TO GRZECH! A nierządnica nie dość że cudzołozyła to jeszcze zastanawia sie nad mordem. Zdegenerowana do szpiku kości!

Gość zadziwiające to..
Przypuszczalnie żona jest w szoku, rozsypce. Postępuje nielogicznie, niekoniecznie myśli to co mówi. Może wg niej to najlepsze roziązanie, pozbycie się problemu, jakim jest dziecko kochanki. Nie oceniam żony, tylko zastanawiam się, co może czuć w tej sytuacji.

Grzechów się jeszcze nie dziedziczy nawet w naszym kraju. :D

Gość Boże widzisz to
on tez nie lepszy, ale ma psi obowiązek siedzieć z żona czy mu sie to podoba czy nie. Powinien szczerze sie wyspowiaadac, przyjąc pokute i sie wiecej nie lafiryndrzyć. Co za ludzie!

Gość zadziwiające to..
Brum wg religii katolickiej, grzech pierworodny, dziedziczymy- otrzymujemy od naszych pierwszych rodziców :) A chrzest ten grzech zmywa .

Gość wqtqweqt
"Poza tym co Bóg połączył , człowiek niech nie rozdziela! TO GRZECH! " To ja mam kolejne pytanie. Zdajesz sobie sprawę że nie każdy jest wierzący?

Gość Boże widzisz to
zło jest złem i takim pozostanie na wieki wieków! Obietnica jest obietnica, a on takową poczynił. Zdrada jest zdradą i CUDZOŁÓSTWEM czy sie to komuś podoba czy nie! Gówno pomalowane na złoto zostanie tylko gównem, a nie złotem. WSTYD i HAŃBA!

Może i rodzimy się z grzechem pierworodnym ale nawet w religii katolickiej nie ma aż tak okrutnie, żeby grzech naszego ojca i matki spadał na nas i za ich grzechy dziecię poczęte pokutować nie musi. :) A może się nawet okazać, że Autorka jest osobą niewierzącą. :) Nie mówiąc o tym, że może inną niż katolicką wiarę wyznawać. :)

Gość wqtqweqt
Ale ja mogę Ci powiedzieć że np. moja wiara mówi, że złem jest jedzenie jajek w dni nieparzyste. Czy dostosujesz się do tego? Czy może uważasz że tylko Twoje racje są jedyne i prawdziwe?

I sromota. A jak znam życie, pewnie niczym prawdziwi sodomici, uprawiali grzech miłości oralnej i analnej. A kysz bluźniercy 😠

Gość maaaalena
"yeti istnieje... wiem to" - śmieszą mnie tacy ludzie, jak Ty. Radzenie, żeby nie usuwała nie jest w porządku, bo nie wesprzemy finansowo itd? A namawianie do aborcji, która jest przestępstwem jest ok? Czy Ty na głowę upadłeś/aś? Po aborcji może nie móc więcej mieć dzieci, może mieć schizy i żałować tego do końca życia. Jak z każdym zabiegiem jest ryzyko, bo to dość duża interwencja w ciele kobiety... Tak naprawdę cokolwiek jej poradzisz może mieć negatywne konsekwencje, więc albo się nie udzielaj, albo zrozum, że i namawianie do aborcji nie jest dobre.

Gość Boże widzisz to
nawet jesli nie wierzy w prawo boskie, to nadal obowiązuje ja PRAWO LUDZKIE i elementarne poczucie przyzwoitości

Gość Do autorki DZI*WKI
Zal mi tego nie narodzonego dziecka! JESTES DZIWKĄ GŁUPIA SZMATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mało jest wolnych facetów że pakujesz sie do lozka zonatemu!!?? Masz za swoje! Najlepiej sie ZABIJ to bydzie jedna mniej z tych poje***banych!!!

Masz rację marlenko. Ja uważam, że każdy, niezależnie od wieku, płci i wyznania, powinien teraz, natychmiast, zaraz urodzić przynajmniej trojaczki. Inaczej łopatą w łeb :D