Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego ludzie nie mają dla siebie czasu?

Polecane posty

Jak w opisie, mam problem z chłopakiem, studiuje i tydzień ponad się nie widzieliśmy, pisze co parę dni 1 sms nie dzwoni bo nie ma czas. Czy to realne żeby ciągle coś robić i nie mieć czasu chodź na chwilę odpoczynku?:(

czasu

Zadanie na studia. Calutki tydzień.

Studiowałaś, studiujesz? Chyba nie wiesz jak wygląda studenckie życie, na pewno nie brakuje w nim czasu na napisanie smsa

Studiuje, no i wiem właśnie jak to wygląda, czasem trochę jest co robić, ale czas na smsa czy rozmowę się znajdzie. Studiuje mgr, zarządzanie i inżynieria produkcji.

Gość co by sie nie studiowalo
napisanie sms zajmuje góra 2 minuty.

Gość niestety, ale
nic z tego nie będzie :( i tu nie chodzi o brak czasu, ale o to, że kompletnie nie jesteś mu potrzebna, nawet do tego żeby powiedzieć na dobranoc "dzisiaj miałem dobry dzień, a co u ciebie?"... zadanie zadaniem, ale widać, że on kompletnie nie jest tobą zainteresowany.

Gość co by sie nie studiowalo
lol, to na pewno ma czas :D

To samo mu powiedziałam to odpowiedział "to mnie rozprasza". Też tak myślę bo ileż można robić zadanie do szkoły. Trzeba mieć jakiś odpoczynek. Nikt mi nie powie, że przez np 14h siedzi i robi zadania non stop a resztę godzin śpi.

To boli, bo ja to odbieram jako totalną olewkę. Tak, też i mu powiedziałam, że jak można nie mieć czasu na smsa czy rozprasza, jak jednak człowiek nie wiadomo co by robił jakieś przerwy sobie robi tym bardziej, że siedzi w domu przez tydzień i taki zajęty.

Ja wiem, że można siedzieć i dłużej niż 14 h nad czymś, i też tak mam, że pisanie czy dzwonienie mnie rozprasza. ALE!! Nie usprawiedliwiam Twojego faceta. A Ty sama powinnaś wiedzieć, czy nie pisze, bo nie może/jest zajęty/cokolwiek, czy nie pisze, bo ma Cię gdzieś. Ty znasz go lepiej, niż anonimowi ludzie na forum. Zaraz znajdzie się banda krzycząca "rzuć go" itp, ale tak po prawdzie-to co my wiemy?

Gość odbierasz to jako olewkę
bo to jest totalna olewka! zrozum to, że facet LEJE NA CIEBIE CIEPŁYM MOCZEM, a ty musisz być nieźle głupia albo naiwna, że szukasz dla niego usprawiedliwienia. powiem ci jedno... teraz nie ma czasu, a później to już w ogóle nie będzie miał. A twoje dopominanie się o smsa albo upierdliwe narzekanie, że "czemu nie dzwonisz" sprawi, że ty stracisz nerwy, a gość cię znienawidzi, więc MOJA DROGA... czas się ROZSTAĆ.

Fakt, faktem masz rację. Ja go znam i wiem jaki on jest zajęty. Otóż robi zadanie które ma, przy tym robiąc co chwile przerwy na forum o samochodach, na allegro samochody, demotywatory, wiadomości jakieś przeczyta a na dokładkę posłucha klipów na youtube. I wychodzi, że faktycznie siedzi 10h przed kompem, ale czas na naukę zajął mu 30 min czy h.

Dodatkowo znajduje sobie coś do roboty co się zepsuło i w tym dłubie i tak to wygląda.

No :P potem i tak mi śpiewa taką samą śpiewkę, że on tak ma, że się skupić nie może i dlatego tak robi. To mnie krew zalewa, bo taki niby zajęty był :D

Przecież on miał tyle pracy, że nawet tydzień się nie widzieliśmy i nie chodził do szkoły bo brakowało mu czasu na pogodzenie tego wszystkiego :P Ja nie wiem jak można być "aż takim zdolnym" :) żeby tydzień non stop się uczyć :P

Gość wyluzuj czaszke
ludzie nie maja czasu, bo nie czuja więzi, nie potrafia zarzadzac czasem, gonią za czymś czego nie dogonią, nie potrafią się zatrzymać,żeby pomyślec nad sobą

No tak, ale jak nie czuje więzi to po co jest z osobą w związku?

Gość normalny gość
powodów jest masa...wygoda, bo wypada, bo strach przed samotnością...No rusz głową!:)