Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokkodylka

Powiedzmy sobie szczerze : W Polsce jest może z 1 % przystojniaków

Polecane posty

Gość krokkodylka

żeby nie było - jako kobieta myślę to samo o nas , kobitek może ciut więcej . Ale przeglądając naszą - klasę , zdjęcia moich znajomych i ich znajomych ( przejrzałam z ciekawości kilkaset osób :D ) znalazłam 2 naprawdę ślicznę oryginalne dziewczyny i dosłownie jednego ( ! ) faceta , który ma niemal idealna twarz , ten błysk w oku ,że aż trudno oczu oderwać , magnetyzujące spojrzenie . Żadnego krzywego nosa , twarzy , łysiny czy zaniku ust , po prostu piękny...

Gość pif paf bang
ale ty masz problem, gwiazda się znalazła. spadaj do hollywood. tam pełno zoperowanych przystojniaków i ślicznotek. sioooo

Gość krokkodylka
:D

Gość pif paf bang
a gdy już skończysz gimnazjum, zrozumiesz że nie żyjesz w idealnym świecie i nie każdy musi być piękny. ale jeżeli to dla ciebie takie ważne to zacznij od siebie zbieraj już na operacje

Gość krokkodylka
chyba oszalałaś :D gimnazjum skończyłam dobrych kilka lat temu :)

Gość pif paf bang
nie oszalałem ale przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i pomyśl o czym to świadczy.

Gość krokkodylka
że zwracam największą uwagę na wygląd - i co w tym złego ?

Gość pif paf bang
jeżeli już uda Ci się znaleźć partnera z odpowiednim wyglądem i charakterem to bedziesz martwić się że taki fajny facet podoba się też innym laskom...

Gość a ja mam identyczne odczucia
Ludzie brzydną. Przyznaję, że coraz więcej ma ładne zęby, ale kosztem paskudnej sylwetki ( już u młodych dziewczyn - cellulit, brak talii, boczki); generalnie OTYŁOŚĆ. Tyjemy w zastraszającym tempie. Rozlazłe twarze z wielgachnymi polikami, wiszące podgardla, wielgachne, galaretowate brzuchy...

Gość pif paf bang
no chyba że koleś bedzie piękny, czarujący i ślepo w Ciebie zapatrzony... ale życie to nie bajka

Gość pif paf bang
moja żoneczka odchudała się, twierdzi że schudła 6 kg ja tam nie widze różnicy podoba mi się tak jak przedtem, ludzie wygląd to nie wszystko

Gość tak właśnie mówią
zaniedbane, niechlujne grubasy :D

Gość tak właśnie mówią
taka jak ja :)

Gość tak właśnie mówią
Zabolało tłuścioszka widzę. Podszyw podszywem, ale to tobie wiszą wały, fałdy i sterczą poduchy :D

Gość krokkodylka
to o grubasie to do mnie ?

Gość tak właśnie mówią
A dlaczego tak myślisz? Ani pod Twoją wypowiedzią, ani o samej urodzie :D Do pif paf bang oczywiście (który jak mniemam, jest też podszywaczem)

Gość pif paf bang
jestem przeciętna i zazdroszcze :(

Gość Piotrek z Wrocławia
He he he... pif paf bang - albo się pi­erdolnąłeś przy podszywaniu, albo jesteś pi­eprzonym hermafrodytą, który nagle zmienił płeć :P

Gość krokkodylka
też juz nie wiem czy ona jest kobieta czy facetem :D

Gość kochana_misia
Ja też się zdziwiłam jak zobaczyłam (po latach) na NK fotki mojego byłego. Taki starszy, łysy, gruby pan. A był chudy jak wycior do lufy :D Zmieniają się ludzie... rzadko korzystnie :)

Gość krokkodylka
jestem taka brzydka ,ze az jem kupe :D

Gość frytuszka
Brawo... pif pafowi udało się zmienić nick i wyszedł mu podszyw. Gratuluję. Teraz możesz zacząć naukę siadania na nocnik.

Gość pszczólka nie jestem
a ja jestem przy kości a chłopy i stare i młode mnie podrywają:P mąż mnie samej z domu nie chce puszczać:D;)

Gość też znam taką grubaskę
Ale inna sprawa, że ona prowokuje facetów. Większość uderza we flirt, ale niektórzy potrafią ją przyciąć i to ostro. Tych unika jak ognia i rozpowiada (zwłaszcza mężowi), że proponowali jej seks, albo próbowali macać. Mąż (i inni) raczej nie wierzą, ale dla świętego spokoju kiwają głowami. Mamy z niej ubaw po pachy :D

Gość to się nazywa leczeniem
kompleksów przez szukanie potwierdzenia u płci przeciwnej. Stąd grube są często łatwe, kokieteryjne, nachalne...

Gość pszczółka nie jestem
wy macie nasrane we łbach:D nachalność jest cechą charakteru a nie tuszy pacany:D a te chude korwiska co każdego faceta obłapują to co:D:D:D ja jestem szczęśliwą kobietą i nie potrzebuje potwierdzenia od innych mężczyzn :P mówię jak jest,nawet koledzy syna mnie podrywają:D

Gość o widzisz jak masz nasrane
Nawet koledzy syna cię podrywają:D Jaja sobie z ciebie robią. na cholerę im stare próchno i w dodatku tłuste :D

Gość pszczółka nie jestem
sama masz nasrane:D nie jestem stara torbo głupia :D mam 28 lat a syn jest mojego męża i ma 19 lat:P:D:D

Gość no to masz wzięcie jak
cholera. Ze starym dziadem żyjesz. Dla młodszych za dużo żarłaś, czy balast za wielki do dźwigania? :D