Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest chore

po co ludzie obserwują aukcje a w koncu nie licutują ?!1

Polecane posty

Gość to jest chore

normalnie k** mnie bierze mam wystawionych pare aukcji na kup teraz -obserwujacych full zlatują sie jak sepy a nikt nie kupuje

Gość zrrrt
HAHAHA CO ZA WPIS no sorry każdy ma prawo dodać aukcje do obserwowania i nikogo nie zmusza to do licytowania, co za wariatka. ja zawsze tak robię beheheheheheeh dobre:D to masz problem babo🖐️

Gość nie_mam_czasu
To bo po to jest opcja "Obserwuj", żeby można było obserwować, jak się jest umiarkowanie zainteresowanym aukcją. Albo obserwuje sie kilka, ale licytuje tylko w jednej:-O

Gość azawe
chora to jesteś TY masz problem, że nie możesz sprzedać a jest tylu obserwujących hahahahahaah

Gość ndfn
poprostu inni sprzedawcy oferują zapewne takie same przedmoioty, może za mniejszą cenę, może w lepszym stanie.a aukcje dodaje sie do obserwowanych aby za kazym razem nie tracic czasu na szukanie tego przedmiotu.

Gość axcdeqa
jak można sprzedawać używane majtki?:o a te torebki straszne.

Gość karolina 98989
Jak ci się nie podobają to nie patrz. Każdy ma inny gust i nic ci do tego.

Co to za pisanie na forum: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci o AUKCJACH???? Chyba coś się pomieszało koleżance :P

Jest dokładnie tak, jak dziewczyny mówią. Ja też zawsze obserwuję kilka podobnych aukcji i kupuję tam, gdzie jest taniej. Poza tym jeżeli jest to licytacja, nigdy się na nią nie wpisuję, tylko ustawiam snajpera na kilka sekund przed zakończeniem aukcji.

Gość axcdeqa
co do torebek masz rację, nie powinnam nic mówić, ale sprzedawanie używanej bielizny jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość karolina 98989
A nie przyszło Ci na myśl, że szorty mogły byc tylko raz przymierzone i są jak nowe, ale jako nowych nie można ich sprzedać? Na allegro ludzie chętnie kupują używane biustonosze, majtki a nawet staniki do karmienia. Ja nie kupię np. używanego biustonosza ale są tacy, kótrzy je sprzedają i mają SS.

Gość axcdeqa
używany biustonosz to co innego niż używane majtki. kurczę! bez przesady.

Gość maaaalena
Czasem obserwuje aukcje, bo nie jestem do końca przekonana, czy chce coś kupić, podoba mi się, ale muszę się jeszcze zastanowić, albo liczę na jakiś dopływ gotówki i dodaje do obserwowanych, żeby potem nie szukać :). Różnie bywa. Myślę, że są też sprzedawcy, którzy obserwują, bo wystawiają podobny towar, lub chcą wystawić i obserwują w ten sposób konkurencje.

Gość nigdy bym nie kupila
uzywanych gaci, zeby jakiegos grzyba zalapac !

Gość ludzie na swoich kompach moga
robic co im sie tylko spodoba i nikomu nic do tego. Jak Ci sie nie podoba, to idz sprzedawaj w budce na bazarze :P 100 osob przejdzie, pomaca i moze ta 101 kupi, jak bedziesz miala farta :P

Gość ja obserwuje bo np
chce sprzedac to samo i patrze jak idzie a czasem bo sie chce posmiac (taki badziew i taki drogi, ciekawe czy ktos bedzie na tyle glupi ze kupi) :P