Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

katia kochana napisałam wpis ale mi wcieło ajjj. bardzo mi przykro:( musisz dać sobie troche czasu aby nie ukrywam troche popłakać -pomaga 👄gorący buziak dla ciebie pisz do nas!

hej jestem jestem szukalam tego forum bo zaginal mi jak wylaczylam net i trafilam na watek o tym samym tytule. Wiec teraz nie wiem na ktorym pisac.

Dziewczyny wiecie co tak czytam ten nowy watek i nie wiem o co chodzi. Kim sa te pomaranczki? Ja starcilam swoje dziecko ale sie nie poddaje. Nie bede wiecznie plakac bo to nie ma sensu. Chociaz to bylo wczoraj, jest mi bardzo smutno ale to nie powod by sie zalamywac bo sie poronilo. To byla moja wyczekiwana od dlugiego czasu ciaza. Skonczyla sie i co poradze trzeba zyc dalej i starac sie o nastepne. Nie ja jedna to przechodze, jest nas duzo wiec takie wsparcie na forum pomaga. Tu moge sie wyzalic i w ogole. Wrocilam dzis ze szpitala ale nie jest tragicznie poplakalam mezowi, a wieczorem horror obejrzelismy i sie rozerwalam troche. Mialam stracha i nie myslalam o stracie. Poplakalam sobie i pewnie nie raz poplacze ale placz czasami dobrze robi na duszy. Mi pomoglo jak sie moglam wyplakac mezowi. Pozniej humor sie poprawil i obejrzelismy film. Ja mam pozytywne nastawienie mimo straty. Pokochalam moje malenstwo chociaz to byla wczesna ciaza i bede zawsze o tym myslec. Nie zapomne aniolka. Kazde aniolki czuwaja nad nami wiec kobietki nie ma co sie zalamywac.

mniej wiecej juz sie domyslam dlaczego pomaranczki. troche poczytalam na tamtym forum,ale nie wiem nadal gdzie pisac tu czy tam?

Gość mamaokruszka
To masz farta u mnie po 5 miesiacach nadal stany depresyjne nie potrafie nie myslec...

Powiem ci ze ja mysle, ale nie chce zwariowac i sie obwiniac bo wiem ze to mi nie pomoze przywrocic ciazy i by to dzieciatko zylo. Jest ciezko nie myslec i jak jestem sama to rycze przy innych sie usmiecham i mowie ze jest ok, co nie jest prawda bo tego druga osoba co nie doswiadczyla nie wie co my mamy aniolkow czujemy. A po co mamy ciagle sie uzalac? Co to nam da? Zyje sie dalej. Ja dlugo czekalam na ciaze ale nie chce wpasc w depresje przez ciagle rozmyslanie o tym. Siedze na roznych topikach nawet na tym co bylam zanim poronilam i rowniez tam sie udzielam i bede od czasu do czasu.

Gość mamaokruszka
widzisz ja pierwszy tydzien pamietam jak przez mgle kolejne to stan odretwienia nie udawalam ze jest ok bo nie bylo i nie jest i jesli ktos uwaza ze powinno to niech sobie lepiej odpusci bo ja jestem nadal kobieta w zalobie po stracie dziecka...i bede

Ja chyba sobie tak wmawiam ze jest ok. Dzisiaj mi sie snilo ze jestem w ciazy nie pamietam za bardzo co ale obudzilam sie i nie bylo dobrze.

hej katia możesz pisac tu i tu a pomarańcze hmmm nie warto rozmawiać na ten temat skupmy się na nas:) buziaczki na dobry dzień

ewwwa ten dzien nie jest za ciekawy ta pogoda mnie dobija tylko bym spala. Do tego brak mi apetytu ;/ Moj M chory wiec sobie polegujemy na lozku i zmiennikow ogladamy. A wam jak mija dzisiejszy dzien?

katia u mnie tez jakoś sennie mija dzień.trochę już posprzątałam ale ciężko było sie zmobilizować. popijam herbatke z cytrynką bo mni ecoś gardełko boli,miałam ochote na kawke ale niestety nie smakuje mi jak mam problem z gardłem. przykro mi że jeszcze pogoda na ciebie odziaływuje. :D byle do wiosny słońce i nowe nadzieje:)

katiaa85 bardzo mi przykro ze i ty dolaczylas do aniolkowych mam :( ale z tego co widze jestes bardzo silna kobieta!!! pozytywne nastawienie psychiczne i starania napewno zaowocuja i jeszcze bedziemy miec nasze upragnione bobasy tu na ziemi ... dzis mialam tulic w ramionach naszego skarba :( na dzis mialam termin porodu ale niestety jest inaczej ... dla mojego aniolka (**) (**) (**) (**) ... i dla wszystkich aniolkow (**) (**) (**) (**) ...

groszkowa tule Cię mocno!!!!!!!!!!!!!!:( ale myślimy pozytwnie:)jeszcze przyjdzie taki czas tulenia

ewwwa dziekuje bardzo!!! 👄 teraz mozemy tylko tulic nasze skarby sercem ale miejmy nadzieje ze bedziemy mialy mozliwosc tulic nasze dzieciatka z calych sil tu na ziemi :)

Staram sie byc silna ale to jest silniejsze ode mnie ciagle mysle i mysle i nie moge przestac ;( Zaczelam sie bac i wogole boje sie zajsc w druga ciaze. Wiem za wczesnie jeszcze na razie nie chce... Za bardzo sie boje nastepnej ciazy

katia strach przed kolejną ciążą chyba juz nas nie opuści,ja jiedy pomyśle że znów mogłabym przejść przez to samo tak strasznie się boje. Naszczęście więcej myśle pozytywnie:Dstaram sie jak mogę. kochana a Ty nie wymagaj od siebie żebyś odrazu zaakceptowała to poronienie.Na to potrzeba czasu.Nie namawiam Cię broń Boże żebyś sie smuciła,ale teraz masz taki czas aby to przeboleć,aby pożniej łatwiej było Ci wrócić do codzienności. Boli i będzie bolało tylko potem już nauczysz się zyć z tym bólem i będzie wydawał Ci sie mniejszy.Moze ktos powie że to górnolotne to co pisze ale ja właśni etak to przechodze. Popatrz kochana na nasza tabelkę ile dziewczyn jest w ciązy i mają sie dobrze O TO ŻYWE PRZYKŁADY ŻE I Z NAMI TAK BĘDZIE:D

wiesz zielone światełko jest i moglibyśmy zaczynać,ale jeszcze musze dograć kilka spraw i dlatego odwlekamy,tak pewni byśmy sie zdecydowali odrazu na staranka.Im człowiek wiecej rozmyśla tym wiecej ma obaw.Ale ten rok będzie rokiem BRZUSZKÓW:D i basta

oj ewwwa oby twoje slowa byly prorocze :) tak jak pisalas strach zawsze bedzie :( kazdego dnia az do rozwiazania ...

Cześć dziewczyny. To prawda, że strach nie odpuści już naszych umysłów, ale pomimo tego trzeba żyć dalej. Nie wiem z jakiego powodu jesteśmy tak doświadczane przez los, ale na pewno każda z nas już wkrótce będzie nosić pod sercem swoje maleńkie szczęście...

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ .....5.....moze luty??? martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam na wiosnę aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........23...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............18... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ .....5.....moze luty??? martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam na wiosnę aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........23...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............20... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.... Czesc dziewczyny Jestem juz po wizycie. Z dzidzia wszystko ok:) Plec na razie nie znana:)

Hej katiaa i kraqersik:D u nas piekna pogoda była trochę optymizmem powiało od słoneczka 👄

Groszkowa, zobaczysz kochana, ze przyjdzie i czas na Ciebie i juz niedlugo bedziesz nosila pod swoim serduchem swoje upragnione malenstwo. Trzeba dzialac i nie poddawac sie, choc wiem, ze nie raz dopadaja nas chwile zwatpienia. Takie zycie, nikt nie mowil, ze bedzie latwo. Ja teraz sie ciesze, ale czasem tez mam niezlego schizola. Moj lekarz to nazywa, ze mam srube hehe