Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

watpie ze teraz sie udalo za duzo stresow i pracy bylo :( no ale jak co w polowie stycznia znow bedziemy probowali nowy rok nowe nadzieje :)

Aga ja coś czuję że tak łatwo nie bedzie u mnie i to trochę potrwa..ale poczekam :)

Aga lepiej się nie nastawiać :) chociaż ja się nie nastawiam ale jak przychodzi @ to i tak serce boli. A u Ciebie kto wie...kto wie...:) nie zapeszajmy

susi przykro mi ze musialas przez to wszystko przechodzic ale podnioslas sie po takim ciosie i pod swym sercem masz dzieciatko :) zycze aby wszystko bylo ok i zebys urodzila sliczne i zdrowe dzieciatko :) jestes nasza nadzieja tak jak reszta dziewczyn ktore sa w tym pieknym stanie dla was ciezaroweczki 👄 ❤️

Póki co przelewam uczucia macierzyńskie na moją sunię :P przytulam, całuję zakładam pampersy hehe wprawiam się ;)

no kochana praktyka czyni mistrza :D mnie cos brzuch pobolewa glowa tez i jakos tak ogolnie niezafajnie sie czuje :(

No będę mistrzem w przewijaniu :P moje "bobo" waży jakieś 30 kg i jakoś daje sobie z nim radę :P Ta pogoda jest dobijająca-dziś wypiłam chyba z 4 kawy :O może coś tam się u Ciebie dzieje :)

Aga słusznie :) jak nie teraz to później :) w końcu się uda :) mi kiedy sie udało to właściwie od początku czułam że coś się dzieje: cały czas kłuł mnie jajnik, po tygodniu od owulacji piersi były inne

Dobra Aguś uciekam, musze się spakować, wykąpciać itd :) także buziolki

[23/12/2010 20:06:15] Megi.....28: *__/\__**__/\__ *>< >< *\/ *\/ Jest taka noc, na którą człowiek czeka i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść... Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia... To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna... Noc Bożego Narodzenia... *__/\__**__/\__ *>< WESOLYCH>< *\/ *\/ *SWIATBOZEGO* *__/\__**__/\__ *>< *NARODZENIA'*< *\/ *\/ ___________________$$$$$$$ ________________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$________$$$$$$$$$$$$$ _$$________$$$$$$$$$$$ __$$__________$$$$$$$ ____$____##__$$$$ _____$$__###__$$$$ ________$$________$$ __________$$$$____$$ ______________$$$$$$

Życzenia dla WAS: ❤️ Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w Świętą Noc. ❤️

Ho Ho Ho Marry Chrismas :) Moja kochane jak swieta? U mnie ok rodzinnie milo ale wczoraj bez lez sie nie obylo podczas dnia i podczas czytania pisma swietego oraz modlitwa przed wigilia modlismy sie za wszystkie dzieciatka nienarodzone ktore odeszly i sa aniolkami. Dla mnie to bardzo trudny czas :( dzis tez jest ciezko mija pol roku :( Miejmy nadzieje ze nastepne swieta beda radosne i w naszych ramionach beda nasze marzenia :) Prinzesska wielkie gratulacje :) Domyslalas sie cos czy pelnia zaskodzenia? :)

Dziekuje....nie niczego nie domyslalam sie, buzie mialam jak karp z zaskoczenia. Nigdy nie mialam pierscionka z brylantem..

u mnie święta mijają bez łez ale kilka razy wczoraj mi się zbierało dziś obiad u rodziców to dobrze bo mi się nie chce gotować a potem gości i w Szczepana goście ,dużo gości ale lubie ich wszystkich choć będzie głośno i sporo dzieci:)wczoraj po wigili pojechaliśmy do mni do domu tak się uśmiałam z mojego 2 letniego bratanka :) ciągle chciał tańczyć i miał taką mine przy tym jak by odlaatywał hi hi nie przejedzcie się kochane i ni e zpijcie:)monia❤️ ps.wchodzeni etu jest silniejsze od leżenia w łóżku w święta:)

U mnie znow robi sie zimowo :) Ah jaki piękny klimat :) Dzis w kosciele ksiadz powiedzial mnostwo slow ktore dotyczyly mnie i mojego M o tesknocie o smutnych oczach zlamanym sercu pustce :( radosny czas bo Jezusek sie narodzil ale wiele rodzin jest w bolu i pytaniu dlaczego to nas spotyka??? Dobrze ze sa z nami najblizsi :) jest latwiej :)

Cześć dziewczyny, ja urodziłam 18 marca martwą córeczkę przyczyną było nadciśnienie i białkomocz (ataki przedrzucawkowe), przed świętami byłam u lekarza potwierdził że jestem w ciąży, wcześniej myślałam że tego właśnie chcę i że następnym razem się uda, ale teraz już nie jestem taka pewna... Bardzo się boję, nie wiem czy jestem w stanie to udźwignąć, nie potrafię cieszyć się tą ciążą-czy to znaczy że jestem zła? Coraz częściej myślę o śmierci, o tym że tym razem wolałabym umrzeć niż przeżyć jeszcze raz taką stratę... Skod wy bierzecie siły na walkę? Ja czuję tylko bezradność...

HEJ DZIEWCZYNY Czasem zagladam chociaż nie piszę dużo. Przed świętami był całkowicie zwariowany okres. ( w rozumieniu czas, nie @ ;) nie mogłam odpocząć, a wieczorem padałam i spałam. Teraz dochodzę do siebie z okazji wolnego i z tejże okazji dla Was wszystkich .........._,|,_ ............'|...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Was ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ , .* \_...ode mnie ......./ ? . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,, '. * ' _\_'w Święta ..../,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ' \..... radości i /* .... o ..._'*...o \....marzeń -,,'' ...* ... _ ,-.......w Nowym ........":-------:".......2011 Roku!!!!)) Trochę spóźnione - bo już po Wigilii, ale szczere

Ps - mam owulkę...może zwariowałam ale wczoraj w te noc pełną magii i spełnionych życzeń...zaszaleliśmy...mimo ze wiemy ze to był niezbyt pomysł. Za krótko. Dorośli a osły ale kto nie ryzykuje... a niech ma być co będzie Trza wierzyć w magię świąt....

dorota witaj przykro mi :( Trudno slowami wyrazic to co czuje :( Z jednej strony nadal cierpisz a z drugiej strony radujesz sie gdyz nosisz pod sercem malenstwo :) wiem ze po tych przejsciach jest tobie trudno uwierzyc w to ze bedzie ok ale przeciez musimy w to wierzyc bo inaczej nie zrobilybysmy kroku do przodu :) dzis mija mi pol roku od straty ale juz zaczelismy starania boje sie jak cholera bo mam nadcisnienie zazywam leki ale pragnienie posiadania dziecka jest mocniejsze niz strach jesli Bog pozwoli ze znow zajde w ciaze to bede bardzo sie cieszyla ale jeszcze bardziej bala ... Kochana musisz byc silna dla siebie i dla malenstwa ktore masz pod serduchem :) dla ciebie Kochana ❤️ dedi witaj :) skoro zaczeliscie to znaczy ze to ten czas nic nie dzieje sie bez przyczyny :) 3mam kciuki :) ;)