Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

___()__ __() .()_() ()___()___() _()__()__() ___()_____() _____()() ________() *BUZIAKA_ ________ () __* ZOSTAWIAM_ ______*___()_... Ja dzis 7 lat temu stracilam swego 1 Aniolka....

Groszku - być może, ale np: wczoraj M chciał a ja kompletnie nie miałam ochoty - co mnie troche martwi bo ostatnio nie miałam wcale ochoty jak byłam w ciąży. A dziś oboje nadąsani chodzimy Grzeje bigos. Bez bigosu nie ma świąt Tak jak bez Kevina :)

Prinzesska KCIUKI!!!!!! MYŚLĘ ŻE TYM RAZEM MUSI CI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!!

Hmmmm ja tez cos nie mam ochoty :O moj M mowi ze piersi mi sie powiekszyly czuje jak sa wieksze i twardsze czesto chodze do toalety pobolewa mnie brzuch i jajniki :O

:) :) :) Święta święta i po świętach :( Ledwo się ruszam- przed chwilą zrobiłam mix :P kapusta+ciasto+pepsi :)

A Juz po swietach...najedzona...ze ledwie sie czuje... dostalismy materialy do pobrania krwi z Institutu immunologii-2000e za badania i ewent pobranie krw i szczepienia limfocytami...jak moja kasa tego nie przejmie to znow dupa bo nie mamy na to w tym momencie pieniedzy... nie mam pojecia co dalej...

Witojcie :) ;) U mnie zimowo mrozno i bialo :) Ja tez mam urlop i do pracy dopiero 3 stycznia na druga zmiane takze pelne lenistwo :) choc juz rano z M bylismy w miescie bo mielismy pare spraw do zalatwienia :) A w domciu zawsze jest cos do zrobienia dzis np bede obcinala tate i M i jeszcze mam pare spraw do zrobienia ale do was bede oczywiscie zagladala :) Dla Wam moje Piekne ❤️ 👄 🌼

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....5..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........17...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............16... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... uaktualniam. dziewczynki u mnie Święta minely tak jak u każdej smutno(w sercu),bo na zewnątrz starałam się być dzielna. ❤️moni 🌼dla Wszystkich

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........17...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............16... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... Ewcia mi też mogłaś zmienić :) chyba będziemy tak robić ;)

Dobry Wieczór. Przystąpię do was.. gdyż niedawno straciłam oczekiwaną ciążę. Panie... JAK SOBIE Z TYM RADZICIE???

Dobry Wieczór. Przystąpię do was.. gdyż niedawno straciłam oczekiwaną ciążę. Panie... JAK SOBIE Z TYM RADZICIE???

Marcaa bardzo mi przykro ze przez to przechodzisz :( Pytasz jak sobie radzimy hmmmmmmmmmmm trudne pytanie niaraz radzimy sobie lepiej nieraz gorzej :( wiadomo na poczatku jest rozpacz zal smutek zlosc ciagle pytania dlaczego ja? Czas leczy rany choc blizny sercu zadane pozostana na zawsze :( kazda z nas jest inna i inaczej przezywa swoja zalobe :( na wszystko potrzeba czasu i wsparcia osob ktore sa w kolo nas ...

no witam Marcia miejmy nadzieje że bóle szybko ustąpią i wszystko wróci do normy

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........17...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............17... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... Witam Uaktualniam i ja:)

Witam dziewczyny - zostałam zaproszona na ten topik przez inną użytkowniczkę, która wypowiedziała się w moim temacie...i ja chciałam tutaj zapytać co sądzicie na ten temat: Otóż miałam w Wigilię robiony zabieg łyżeczkowania macicy - dwie doby przed zabiegiem leżałam w szpitalu czekając na poronienie po 3 tabletkach dopochwowych (nazwy nie znam) zaczęłam krwawić kilka godzin po dwóch tabletkach ale tak lekko jednak podczas oddawania moczu wyleciało ze mnie "to co miało wylecieć najprawdopodobniej" ...ale jeszcze nie nadawałam się do zabiegu bo podobno szyjka macicy nie rozwarła się jeszcze jak należy a nie chcieli jej mechanicznie rozwierać, żebym w przyszłości nie miała problemów z zajściem w ciążę. Na drugi dzień już po 3 tabletce nic się nie zmieniło, nie krwawiłam silnie tylko lekko ale zrobili zabieg bo jednak macica się już rozwarła jak stwierdził ordynator... zrobił też usg i prawie nic już tam nie było ale to co zostało musiał "wydobyć".... Sam zabieg był niewyczuwalny przeze mnie bo miałam narkozę i trwał około pół godziny. Potem spałam 3 godziny i wstałam do łazienki to wyleciała pewnie ze mnie reszta krwi pozostałej po zabiegu i czułam się w miarę dobrze...wypuścili mnie tego samego dnia..wiadomo Wigilia... w 1 dzień Świąt czułam się w miarę ok tylko cały czas kłuło mnie w podbrzuszu - lekarz mówił, że macica teraz musi się sama obkurczyć i stąd ten ból...plamiłam tylko już lekko..ale wczoraj się zaczęło nieciekawie...jeszcze silniejszy ból..jakby ataki takie i do tego silniejsze krwawienie niż przy samym poronieniu... wystraszyłam się bo to tak trwa do teraz...byłam rano u lekarza który mi wykonywał zabieg i zbadał mnie, wszystko jest dobrze i mówi, że tak przez kilka dni mnie może bolec i ze mam dużo chodzić, żebym się do konca wyczysciła... ale mi nie pomaga ani Ketonal ani Buscopan ani Nospa nic... nie wiem czy to tak ma rzeczywiście być jak czytałam kilka innych wypowiedzi w innych tematach to inne kobietki nie miały takich bóli...a ja już tym zmeczona jestem....prawie nie śpię... Za 2 tygodnie mam iść na kontrolę... Mam pytanie do tych dziewczyn ktore przechodziły coś podobnego...czy to naturalne, że mnie tak boli i krwawie dość mocno? Czy to będzie trwało 6 tygodni tak jak okres połogu? Aha i miałam brane "tkanki" do badania histopatologicznego - za miesiąc wyniki i wtedy dowiem się jaka była przyczyna obumarcia ciąży...czytałam na innym topiku, że większość nie zna przyczyny...dlaczego tak? Czy nie wszystkim robią takie badanie? GDzieś wysłali te tkanki i za miesiąc przyjdę po wynik...a jutro dostanę wypis ze szpitala to też chyba będzie w miarę szczegółowo napisane co tam miałam robione...w sumie to ja już nie wiem czy byłam w 8 czy w 10 tygodniu ciąży....

Witam Kicia bardzo mi przykro ze rowniez ciebie to spotkalo i to jeszcze w magiczny czas siwta :( Hmmmm u kazdej z nas sytuacja straty dziecka lyzeczkowania i dochodzenia do siebie po tym byla inna ... Ja zaczelam samoistnie plamic potem szpital badania diagnoza i decyzja o zabiegu. Wykonali go pod narkoza spedzilam jeden dzien w szpitalu i wypisali mnie. Troche po zabiegu krwawilam potem tak jeszcze do tygodnia plamilam nastepnie wszystko ustalo wiadomo przez kilka dni brzuch bolal. Pierwszy @ dostalam po 32 dniach nastepnie juz regularnie tak jak zawsze, teraz mam moze troche bardziej bolesne i obfite @ jak kiedys. Z badan histo nic nie wynikalo nie bylo przyczyny i zazwyczaj nie ma ... mowia tak mialo byc ... tylko ze nam jest to trudno zrozumiec :( Kazda z nas jest inna inaczej przechodzi to psychicznie i fizycznie ... Jesli cos cie niepokoi to idz wczesniej do lekarza lub do szpitala niech cie przebadaja i zalagodza bol skoro sama nie mozesz sobie z nim dac rady ... przeciez od tego sa ... nie wiem jak jeszcze moge ci pomoc moze inne dziewczyny rowniez sie wypowiedza ... Dla ciebie ❤️

kicia witaj coś cicho tutaj dziś ale myśle że dziewczyny sie odezwą. a teraz jak sie czujesz?lepiej troszke?

przerazajace jest to ile kobiet dziennie dotyka ta tragedia tj jakas koszmarna plaga ktorej nie ma konca :( nie rozumiem tego ... dlaczego tak sie dzieje ... ???