Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

Modlitwa o macierzyństwo Dobry św. Gerardzie, potężny orędowniku przed Tronem Bożym, ty który dokonujesz wspaniałych rzeczy za naszych dni, wołam do Ciebie i proszę o pomoc. Ty, kiedy żyłeś na ziemi, zawsze wypełniałeś plany Boże. Pomóż mi, abym ja także zawsze wypełniała święto wolę naszego Pana. Proś Pana Życia, od którego pochodzi wielkie życie, aby mnie pobłogosławił łaską macierzyństwa i abym mogła wychowywać dzieci Boże w tym życiu i dziedziców Królestwa Jego chwały w życiu przyszłym. Amen

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ .....5.....moze luty??? martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... podkarpackie..................3..........zaczynam juz aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........23...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............20... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ .....5.....moze luty??? martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... podkarpackie..................3..........zaczynam juz aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......4 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........23...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............20... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........

:) cześć Monia nie zaglądałam długo wiesz dlaczego.oze uda się to zmienić ,warto próbować.

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ .....5.....moze luty??? martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... podkarpackie..................8..........juz aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......4 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........23...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............20... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........

cześć dziewczynki!!! MOniaa , Ewwwa :) i ja się melduję :) Chociaż zaglądam tez na stare topiki - "1" i do Groszkowej

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ tika27................27................ZABRZE 1..............????????????? moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ............... zaczynam ida272...............27...............Pisz............... .......3................. nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... 4 ................. nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... ...............10 ...............4 marta2387...........23..............Gliwice.............. ...3...................................4 Eterno...............30...........Poznań................ ...6....wrzucamy na luz martaxxD ...........39........Nowy Sącz ...............1.................nie zaczęłam ewwwa.............25........ o/Mielec ..................8.......... zaczynam już aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. 0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce??? anka 23 ...........23..............o/Krakowa............ ...2........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina..........8 .........................4 załamana 2...........32.........Warszawa.............3.............mo że w lutym ada11 .................23 ........... szczecin......... 7...............już zaczełam Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy oOomadalenaoOo...21...........St-g...................2... .................1 Anulcia27.............27......Ziel.Gora.................. 9...................7 lilka1079............31.........W-wa................4.... ............jescze nie syl24..................24........Tczew ..................4.......................1 Braunaga.........31..........Kołobrzeg............29dni. . ........?????????? PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .........KTÓRY CYKL PO STRACIE Erisss.............26............Konstancin...........37. ..............................8 cykl po stracie martta............27.............Kraśnik..............36 ..............................18 cykl po stracie Marylka84...........27........Ożarów Mazowiecki ........37/38.............................9 Kate31..............33............B-g.................... .29.................................4 Kaem357............30...............L-k (Irl)..................28.................................4 Groszkowa83.......27...............B - B ....................29.................................7 abi 66...............35............K-e.....................21 ................................7 Katie84.............27.............Kraków...........21.. .............................8 Gosiek_76..........35.............Katowice.......15. .......................7 cykl po 2 stracie dorota83............27..............Koszalin.......14.... ............................10 Agniesiulka........30................Poznań........15.................... monia_aa.........23..................wlkp.........14... ..............................1 jawa25.............25.................Lublin........7.... ..............................1 vixwoman.........25..................śląsk........5. .................................1 Kasia G.........35...............Kalisz..............8............ ....... SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... .....DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia G............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r..........SN...40tc r@velka............26........Łowi cz.........Michalina.....15.11.2010.......SN....36tc Ewka77............33..........Malbork........Lena.....07. 04.2011.......CC.....36tc Migrena73........37.............Wa-wa........Jędrzej.... .....28.04.2011...SN...37tc PaulinaKiss.......24.........Kraków........Jakub Karol......06.05.2011.....CC..... 40tc Anieani..........29.......Białystok......córeczka...... ..30.05.2011.......SN........41tc kraqers..........29.......Cz-wa..........Marika....... ..05.06.2011.......SN........38tc Serce_1976.........34.......Płock........Weronika....... ..08.07.2011.......SN........40tc Marcelina13........30.......J-bie.........Zuzanna........ ...18.07.2011......SN.........39tc Małgosia84........27...........Nowa Sól........Łukasz...........19.07.2011.......cc..........3 7tc skopiowałam aktualną tabelke. Jak kogoś nie ma to niech sie dopisze :) Ewcia ❤️

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ tika27................27................ZABRZE 1..............????????????? moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ............... zaczynam ida272...............27...............Pisz............... .......3................. nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... 4 ................. nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... ...............10 ...............4 marta2387...........23..............Gliwice.............. ...3...................................4 Eterno...............30...........Poznań................ ...6....wrzucamy na luz martaxxD ...........39........Nowy Sącz ...............1.................nie zaczęłam ewwwa.............25........ o/Mielec ..................8.......... zaczynam już aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. 0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce??? anka 23 ...........23..............o/Krakowa............ ...2........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina..........8 .........................4 załamana 2...........32.........Warszawa.............3.............mo że w lutym Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy oOomadalenaoOo...21...........St-g...................2... .................1 Anulcia27.............27......Ziel.Gora.................. 9...................7 lilka1079............31.........W-wa................4.... ............jescze nie syl24..................24........Tczew ..................4.......................1 Braunaga.........31..........Kołobrzeg............29dni. . ........?????????? PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .........KTÓRY CYKL PO STRACIE Erisss.............26............Konstancin...........37. ..............................8 cykl po stracie martta............27.............Kraśnik..............36 ..............................18 cykl po stracie Marylka84...........27........Ożarów Mazowiecki ........37/38.............................9 Kate31..............33............B-g.................... .29.................................4 Kaem357............30...............L-k (Irl)..................28.................................4 Groszkowa83.......27...............B - B ....................29.................................7 abi 66...............35............K-e.....................21 ................................7 Katie84.............27.............Kraków...........21.. .............................8 Gosiek_76..........35.............Katowice.......15. .......................7 cykl po 2 stracie dorota83............27..............Koszalin.......14.... ............................10 Agniesiulka........30................Poznań........15... ................. monia_aa.........23..................wlkp.........14... ..............................1 jawa25.............25.................Lublin........7.... ..............................1 vixwoman.........25..................śląsk........5. .................................1 Kasia G.........35...............Kalisz..............8............ ....... ada111.........23............zach..............16...........7 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... .....DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia G............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r..........SN...40tc r@velka............26........Łowi cz.........Michalina.....15.11.2010.......SN....36tc Ewka77............33..........Malbork........Lena.....07. 04.2011.......CC.....36tc Migrena73........37.............Wa-wa........Jędrzej.... .....28.04.2011...SN...37tc PaulinaKiss.......24.........Kraków........Jakub Karol......06.05.2011.....CC..... 40tc Anieani..........29.......Białystok......córeczka...... ..30.05.2011.......SN........41tc kraqers..........29.......Cz-wa..........Marika....... ..05.06.2011.......SN........38tc Serce_1976.........34.......Płock........Weronika....... ..08.07.2011.......SN........40tc Marcelina13........30.......J-bie.........Zuzanna........ ...18.07.2011......SN.........39tc Małgosia84........27...........Nowa Sól........Łukasz...........19.07.2011.......cc..........3 7tc