Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Czy ktoś

Polecane posty

Widzę tu jakieś nieporozumienie. Top ten zawierał pytanie, na które dałam wyczerpującą odpowiedź, więc idąc tropem innych topów ten powinien również ulec zakończeniu. Jednak myliłam się, ciągnie się on dalej w dziwny i nieprzewidywalny sposób niczym film pt. "zagubieni". Ale to moja sentencja indywidualna i tyle w temacie. Ogólnie życzę wam wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. Pozdrawiam

Hahahaaa Skoro masz zapędy do rzucania prezentami w darczyńców to ja Ci kluczy chyba nigdy nie podaruje :D Za Ciężkie :D I tyle tych różnych, różnistych nasadek :P

Jako,że Święta robią ze mnie wariata życzę Tobie Monia także wesołych Świąt 6666 Spokojnie w Twoim przypadku mogłoby to się zakończyć zupełnie inaczej ..:P

Wiem :) Poprostu nie miała bys okazji rzucac bo bys nie przyszła :D :P Juz nie będe 🌻 😘 Monia a chuj posłucham raz nauk kościoła i tez Ci zycze wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku. {kwiat] Chui zawsze zdąże Ci nasłac w 2011 :D

Jutro rano jade na Bronisze :classic_cool: Może jakis towocik, borygo, preston albo zwyklej wachy sobie zyczysz? :P

Trafny wybór, słuszna decyzja :P 🌻 7:40 jutro robie przejazd przez B albo tą jedną w lewo J - jeszcze się zastanowie :D

A prezenty kupione? Ja mam w domu cały skład :D Dla dzieciaków z Międzylesia mam na razie 8 paczek, czekam na przelew jutro i dokupuję jeszcze 4 :D

W większości tak. Jeszcze tylko sobie nie nabyłem :D Najmniej kłopotu z mlodym bo on na jakąś tam konsole zbiera sobie więc w jego oczach najlepszym prezentem są bilety NBP :classic_cool: Własnie co u dzieciaczków bo nic ostatnio nie wspominasz?

W miarę dobrze. Część jedzie na święta do domu, ale są i takie które niestety muszą zostać. Wybieram się do nich 24 zanim pojadę do domu. A w sprawie młodego coś wiadomo?

No i własnie o to mi chodzi a nie o wygląd :) Nikt nic nie wie :O Dobrze nie jest a wszystkie choróbska po kolei wykluczają. Wychodzi na to, że to przez jego wczesniactwo i komplikacje jakie byly przy porodzie.

Jeżdżą po badaniach może w końcu coś wykryja i będa wiedzieli jak się zabrać za leczenie Ty koniecznie się do mnie odezwij w okolicach 10 bo się bede martwił..