Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Czy ktoś

Polecane posty

Ostra ale za co? Przecież tak ładnie auto na miejsce odstawił. zapiął płaszaczyk, zarzucił torbe i poszedł sobie w radosnym pląsie :P A dzisiaj rano auta nie było :D Nie to żebym szpiegował ale tamtedy przebijam do G.

A ja mam piwo co to je od Helmugtów sobie przywiezłem ale chyba dzisiaj po robocie osusze flakona

Zobacze czy wezmę sobie Twoje pozwolenie do serca. Ja zasadniczo słucham tylko babci, mamy i czasami tej co śpiewala w ONA. Jak jej było ? Rodowicz??

Taaa wszystkie one na jedną melodię. Powiedz mu, że do złotego pasują czarne, białe i brązowe dodatki choć w okresie świątecznym może zaszalec z bardziej wyzywająca torbebką :P

Nie mam takowej. MI wystarczy sam fakt, ze przyjdzie - prezentu może zapomniec :classic_cool: Miałem sobie dzisiaj wyprac dywaniki ale mi sie silnie nie chce. Jak się zabieram to mnie taka niemoc ogarnia :D

No ta Mikolajka o której mysle raczej z misiów, poduś i innych takich by zadowolonona nie była. Perfum tez w jej przypadku raczej odpada. Ja bym dla niej szukał prezentu raczej w tym kierunku :D http://www.specmajster.pl/product-pol-1382-STANLEY-Profesjonalny-zestaw-kluczy-nasadowych-1-2-24-szt-w-walizce-919391.html Ewentualnie jakiś bielizn :D

Badziewia bym Ci... to znaczy jej nie kupił :P czy ja wiem hmmm obaw mam, że nie trafię :P