Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Chyba się zakochałam :O :(

Polecane posty

Piszę na czarno, sama sobie wieszam sznur na szyi, trudno :P A więc ! Jestem w 3 klasie LO, w tym roku do nas do szkoły przyszedł K., jest w 1 klasie. Na początku nie zwróciłam na niego uwagi, gdyby nie pewna rozmowa, a mianowicie siedziałam na schodach, koleżanka usiadła mi na kolanach i przytulił nas kolega. K. akurat przechodził i pyta co to za zbiorowy seks, to coś zaczęliśmy się śmiać, chwila rozmowy jeszcze o tym i ja w końcu pytam co on taki zainteresowany i czy chce się przyłączyć, a on, że nigdy nie odmówi :P No ale to nic, bzdura, zwykłe żarty, tylko właśnie w tym momencie go ZAUWAŻYŁAM, Od tego czasu mówimy sobie cześć, jakieś uśmiechy itp. A ja.. wariuję.. wariuję jak go widzę, kocham jak się uśmiecha, chciałabym, żeby cały czas był obok ... Problem tkwi w tym, że on jest taka gwiazdą szkoły, chłopak naprawdę przystojny, śmiały, zabawny, towarzyski a ja ? Na pewno nie piękna, raczej przeciętna ... raczej nieśmiała... na tyle, że boję się do niego bardziej zagadać niż cześć, nawet na nk mam opory, żeby napisać. Wiem, rodem z gimnazjum :O nie sądziłam, że w tym wieku mnie to spotka :O:O Jak myślicie spróbować do niego zagadać choćby na nk ? Czy dać sobie z góry spokój skoro dobrze wiem, że dziewczyn to on ma na pęczki ? :O

Gość EJ TY NA FOTO
najpierw sie umyj

Gość Majdan_____
nie lubie niedziel. wygladasz na swoim foto jakby ktos ci sie spuścił na twarz zreszta znam cie i kazdy wie, ze dajesz d**y ,tylko nikto tym nie mowi!

no faktycznie na tym zdjęciu jakas taka upierdolona czyms jesteś ...

Gość dfgfgfgnfg
a próbowałaś już go podejść jakoś?

Gość 54854854
hmm zagadaj do niego na nk ;p ja mialam podobnie, ale skonczylismy szkole , usunął nk i plulam sobie w ryj ze nie napisalam do niego, teraz dalabym wszystko zeby spowrotem ją założył a na bank nie wahałabym sie ani chwili ;p

no wlasnie ja koncze za pol roku :/ wiec musze cos teraz zrobic .. wprawdzie mieszka 10 minut drogi ode mnie ale przeciez za pol roku nie pojde mu stanac pod domem :D

najgorzej jak ktoś się nie zna a chce coś powiedzieć" uświadom mnie zatem cóż to jest?

Gość 54854854
pisz , pisz , pisz :P najwyzej dostaniesz kosza:P mowie ci :P

Gość 54854854
wgl co chciałabys mu napisać?:)

Gość 54854854
:D nieźle :P moim zdaniem nie masz sie co obawiać

Gość już dawno po ogólniaku
Autorko - skąd ja to znam? Hehe - przypomniały mi się czasy liceum - dokładnie te same akcje, tylko wtedy jeszcze bez możliwości kontaktu smsem czy na nk tudzież "fejsbuku". Mimo postępu technicznego - problemy - jak widać takie same! Pozdrawiam!

Gość 54854854
nmzc ;p napisz co odpisał, trzymam kciuki!

no i nie dowiedziałem sie co masz w tym linku ? może sama nie wiesz? :P

No jakby neta nie było to w ogóle sobie tego nie wyobrażam :P Wszystkich swoich byłych poznawałam na necie :D Regres nie odpowiadam Ci, bo temat nie dotyczy obrazka jaki mam w stopce. I nigdzie nie było powiedziane, że na nim jestem ja.

Gość Zły Mikołaj
Hej dziewczyno, dlaczego nie lubisz niedziel? Zdania nie zaczyna się od "A więc" jesteś w trzeciej klasie, powinnaś to już wiedzieć. Mam prawie 30 lat to Ci doradzę jako grubo starszy kolega -> daj sobie spokój. Dziewczyn to on może mieć na pęczki i to takich, które nie cykają się odezwać, podejść zagadać. Pewnych siebie. Ty nie jesteś pewna siebie skoro na portalach społecznościowych tylko wojujesz. Spójrz niżej, na swoją ligę. Może to na Ciebie grzeje się jakiś brzydal, którego nie zauważasz. Jest takie powiedzenie - nie dla psa kiełbasa.

No i napisałam do niego na nk, wprawdzie nie życzenia, ale zapytałam żartem czemu mnie atakuje śniezkami, bo akurat wczoraj sobie rzucał i jedną niechcący dostałam. Nie odpisał, a był na nk, bo do mnie wchodził. Skoro nie odpisał to już chyba nawet nie będę tych życzeń wysyłać i ogółem dam sobie spokój ...

Gość 54854854
Tss.. może nie wie co odpisać..Hmm :>?