Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaOli.W

I co ja mam teraz zrobić?:((((

Polecane posty

Gość NataliaOli.W

Pół roku temu poznałam chłopaka,przez przypadek w sumie bo pomylił się z smsem i zamiast do kolegi,wyslal go do mnie.Codziennie jakies pozdr.itd...az w koncu zaczelismy pisac ze soba praktycznie na okraglo.Po jakims czasie wymienilismy sie fotkami,pamietam jak pierwszy raz go zobaczylam,serce mi prawie stanelp,jego ciemne oczy,to niesamowite spojrzenie,czarne wlosy,byl niemal ze idealny.Dwa lata starszy ode mnie,wolny,strasznie sie ucieszylam ze go poznalam.Po dwoch miesiacach zakochalismy sie w sobie,godzinami rozmawialismy przez tel,pisalismy smsy,czulam sie tak jakby byl przy mnie,choc mieszkal prawie 600km ode mnie.Chcialam w koncu sie z nim spotkac,zaproponowalam zeby do mnie przyjechal,ale niestety wiecznie mu cos wypadalo:9 Jak nie szkola,to choroba,i tak na okraglo.Dziwilo mnie to bardzo bo przeciez mowil ze tak bardzo chce mnie zobaczyc,przytulic,pocalowac,ze juz nie wytrzymuje beze mnie.No i nadszedl dzien w ktorym dowiedzialam sie prawdy.Pamietam to uczucie do dzis,serce walilo jak oszalale,lzy splywaly po policzkach,a w uszach rozbrzmiewaly sie slowa"Przepraszam sklamalem,to nie moje zdjecia,tylko od kolegi, i tak naprawde mam lat 30 a nie 20".Pozniej przyslal mi swoje prawdziwe,nawet nie pytajcie o wyglad:( Jestem zalamana,jak on mogl mnie tak oszukac:( Co ja mam zrobic teraz z cala ta miloscia?:( Zakochalam sie w kims kogo nie znam:(

Gość by the way .....
zakochalas sie w charakterze tego brzydkiego' ? Czy w wygladzie tego ze zdjęć ?

Gość NataliaOli.W
by the way ..... w oby dwoch:(:(:(:(

Gość a ja ide wlasnie
a moze wymyslil to ze to nie byly jego zdjecia...i ze ma tyle lat a nie mniej tylko po to zeby cie splawic...

Gość NataliaOli.W
a ja ide wlasnie Jak by chcial mnie splawic to by nie prosil zebym mu wybaczyla.I on nadal chce do mnie przyjechac.

Gość NataliaOli.W
Jestem taka rozbita,nigdy sie jeszcze tak zle nie czulam:(

Gość a ja ide wlasnie
ejj no to przestan na to tak czarno patrzec...zakochalas sie w nim za to jak sie z nim rozmawia..wyglad naprawde neie jest wazny w zyciu...za pare lat bedziecie starzy i pomarszczeni i nie bedzieci na to patrzec ale bedziecie patrzec na to czy sie dogadujecie

zawsze może mieć przecież to co najważniejsze: K K A SSS ĘĘĘĘĘĘĘ K K A A S S Ę K K A A S Ę KK AAAAAA S ĘĘĘĘ K K A A S Ę K K A A S S Ę K K A A SSS ĘĘĘĘĘĘĘĘ Ę Ę

Gość zakochalas sie
w projekcie, w facecie, ktorego nie ma. Zapomnij.

Gość NataliaOli.W
jakby byl tylko brzydki,to bym sie cieszyla...Pare lat temu ulegl ciezkiemu poparzeniu,jego twarz.........:( tego nie da sie opisac:(

Gość NataliaOli.W
zakochalas sie Ale jak mam to zrobić?

Gość NataliaOli.W
Wojownik co Cie tak smieszy?

Gość wyluzuj czaszke
No jasne...Typowa netowa dziecinada...Jak mozna się zakręcić przez net bez spotkania i rozmwy, widoku drugiej osoby??? Co za czasy...Pokolenie wirtualnych miłości:P

Gość Polak13Bart
jestes glupia tepa dziwka--nie oceniaj dziewczyny!! ciekawe czy ty bylbys taki madry na jej miejscu.Facet ma oszpecona twarz,ona moze czuc z tego powodu obrzydzenie-- niby okrutne ale calkiem naturalne!

Gość ZAKOCHALAS SIE
W JEGO ZDJECIU. CO MASZ ZROBIĆ? NIC, DAJ MU SPOKÓJ A TY KWICZ :p

Gość Mulatekss
wyluzuj czaszke ty tepaku przeciez gadali codziennie,wiec byla miedzy nimi wiez,zreszta znam takie osoby ktore sie w sobie zakochaly zanim sie spotkaly wiec nie pieerdol glupot:P

Gość NataliaOli.W
Zakochalam sie i w wygladzie i w charakterze,ale niestety prawdziwy wyglad mnie przeraza i nic na to nie poradze:(

Gość ZAKOCHALAS SIE
Pewnie to, że jest jakis poparzony to ściema żeby nie było, że naprawde jesteś tak próżna.

Gość to po co z nim w ogóle jesteś
ludzie facet kłamał od początku - zastanów w czym jeszcze Cie mógł oklamać moze ma żone i dzieci, moze jest kryminalistą - a Ty sie niby zakochałaś?? zapomnij o kolesiu i poszukaj kogoś w realnym swiecie a nie wyidealizowną przez siebie postać

Gość pigwaaaaaaaaaaa
a wy chloptasie to kuwa tacy swieci,wystarczy ze dziewczyna ma troche za duza dupe i juz idzie na odstrzal,polglowki zasmolone jestescie nic nie warci:P:P:P

Gość NataliaOli.W
BiałaDamaXX. na zadnego ksiecia z bajki tylko na normalnego chlopaka

Gość pigwaaaaaaaaaaa
jestes glupia tepa dziwka ja na takich trafialam bo wszyscy jestescie tacy sami.Wez sobie laske z poparzona twarza panie świętojebliwy:P wtedy bede ci sie klaniac i powiem ze jestes inny:P

Gość wyluzuj czaszke
Mulateks i autorko...Do więzi nic nie mam, ale reszta jest bez sensu i do bani a związki na odległośc to jakies nieporozumienie i hardcore. Ja zwykle musza padac wyzwiska...Typowo dziecinne

Gość zbaraniejesz
wirtualne znajomości potrafią rozbudzić uczucia, ale tak na prawdę pokochałaś kogoś kogo zupełnie nie znasz, nie masz pojęcia jaki będzie na co dzień. Czy dasz mu szansę, twoja sprawa

Gość NataliaOli.W
BiałaDamaXX. Nigdy nie szukalam idealu,choc moglabym go miec...Tak ciezko Ci zrozumiec ze jego poparzona twarz mnie odpycha?

AHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHA

Gość no to jsak cie odpycha
to w czym problem i po co ten caly temat? zostaw go i tyle, zapomnij.