Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assdzeras

Dziedziczenie choroby nowotworowej.

Polecane posty

Gość assdzeras

W wieku 9 miesiecy chorowałam na neuroblastome(nerwiak płodowy) dzisiaj sama jestem w ciąży. Jakie jest ryzyko ze moj dzidziuś tez bedzie chory Bardzo sie boje.. wiem przez co sama przeszlam.. Piszcie

Gość zajmował sie kto s
w rodzinie tarotem lub wywołaniem duchów lub czarami jeżeli tak to juz wierz dlaczego byłaś chora na raka Pismo Święte mówi, e przekleństwo trwa do czwartego pokolenia. Jest całkiem moliwe, e pod to przekleństwo podpadła równie i ta siostra. Pierwsze, co trzeba zrobić z takimi osobami, to prześledzić ich ycie i rodowód. Często bowiem ludzie uwaają kontakt z siłami ciemności za zabawę i nie uświadamiają sobie niebezpieczeństwa. Trzeba porozmawiać o tym ze swoimi rodzicami i dziadkami, i jeeli okae się, e ktoś z nich był czarodziejem, wróył z kart lub zwracał się o pomoc do czarodziejów - trzeba iść do kościoła. Trzeba mówić o tym, zrywać więzy, dziedziczność. Chora osoba podczas modlitwy powinna powiedzieć: „Wyrzekam się wszystkich twoich dzieł, szatanie. Odziedziczyłem po przodkach to i tamto, ale idę do Jezusa Chrystusa i chcę słuyć tylko Jemu. Podczas takiej modlitwy Duch Święty rozrywa kajdany i uwalania człowieka od przekleństwa. więcej o tym http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:6FgQ__iGQNoJ:www.syloenh.home.pl/pdf/Dmitrij%2520Bierieziuk.pdf+Dmitrij+Bierieziuk&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEESgoNnl5KEhKZ-Jgo-lmtA17V8FG1K55WnZLQlQQP9m_jHyBlhWXuS7aMJSC1o-t7gu4wfHVF_wsqHPr6dr-5JM66PQvfT0uOzz_sxbyq0sGiPnEpy_PPWY-cqqgLDWsbIjFN96e&sig=AHIEtbRhOKaqYcHF9ZRezTZboQ68Bt1XIA&pli=1