Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dbacie o

co robicie aby miec ladna cere?

Polecane posty

Gość jak dbacie o

w sumie nie mam klopotow z tradzikiem itp itd ale mam troszeczke zaskornikow i mam piegi...co rpawda uzywam kremu rozjasniajacego przebarwienia i bardzo pomaga, ale niestety moja cera nie zawsze ma ladny koloryt, czasem jest poszarzala pewnie przez niewyspanie itp ale moze macie jakies swoje sposoby, wyprobowane kosmetyki, dzieki ktorym macie ladna cere...nie chodzi mi tu o kosmetyki do makujazu oczywiscie...

Gość c455454
ja ci poweim cos dobrego na zaskórniki a ty mi poweidz co to za krem rozjaśniający ok?

Gość c455454
ale poważnie czytalam na rożnych forach o olejku pichtowym, dziewczyny pisały ze cudowny lek ze niektore porbowały wszsytkiego na pryszcze i nie pomagalo nic a ten olejek je wyleczył i zaczełam go uzywac skóra super, zaskorniko brak, pryszczy brak-ale zostały mi małe blizny super tonik= petroleum D-5 + olejek pichtowy łączny koszt ok 13zł

Gość jak dbacie o
olejek pichtowy? a gdzie mozna go kupic? Moj krem na przebarwienia to krem rozjasniajacy przebarwienia flos - lek...kosztuje ok 20 zl a starcza na ok poltora miesiaca przy codziennym stosowaniu ( rano i wieczorem ) po miesiacu bylo bardzo widac rezultaty a dodam, ze piegi mam od dziecinstwa i szczegolnie latem byly bardzo widoczne...pozniej np. kolezanka ktora poznalam rok temu dziwila sie, ze uzywam kremu rozjasniajacego bo ona nie wiedziala ze mam piegi :) czyli krem super...

Gość zbaraniejesz
a używasz peelingów enzymatycznych i maseczek oczyszczających? jak często i jakich? używasz korektora i bazy pod podkład?

Gość jak dbacie o
uzywam peelengow ale maseczek oczyszczajacych nie bo mialam po nich podrazniona skore...ogolnie mam wrawzliwa skore i wiele kosmetykow wywoluje u mnie podraznienia..jak juz to chodze na maseczke algowa czasem do kosmetyczki, bazy pod makijaz i korektora nie uzywam

Gość c455454
ja kupiłam w aptece

Gość juliianna
3 razy w tygodniu niech ci jakis faciu zapoda na twarz troche kremu laskowego

myj twarz płynem do higieny intymnej bo zawiera kwas mlekowy najskuteczniejsze są niedrogie metody a czynią twarz piękną smaruj twarz kremem z witaminą A (w aptece 5 zł) pędzelkiem takim jak do powiek nakładaj na skórę olejek rycynowy na noc peelengować delikatnie codziennie wieczorem robić sobie maseczkę ściągająca z jajka kurzego

Gość croissant
twarz płynem do higieny intymnej? Gdyby ten kwas mlekowy był pożądany w pielęgnacji twarzy chyba w jakichś żelach i kremach był..?

Gość jak dbacie o
kiedys mylam twarz plynem do higieny intymnej i rzeczywiscie skora byla naprawde ladna...musze zaczac znowu to robic :)

Gość Twój dzielnicowy
Myję się szarym mydłem i golę brzytwą dziadka

Gość smutna-serenada
Przestałam sie malowac na codzien i tylko to robie na wieczorne wyjscie. Uzywam kremu Guinot. Cera znocznie lepsza. Acha, no i czasem sie mazne primerem loreala - wygladza bardzo skóre.