Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacy pilnie pomocy

pomóżcie mi!!!!!!

Polecane posty

suchajcie niewiem juz co mam robic, ja mam 23 lat a kobioeta z ktora sie spotykałem ma 29 lat i podobno się we mnie strasznie zakochała uprawialiśmy sex ona mówiła że mnie kocha, mówiła że buierze pigułki, ale nie brała, jest w ciąży, sama się przyznała ze chciala mieć dziecko i wybrała mie, oczywiscie ona jest panną, chce żebym wychowywał to dziecko, niewiem, żebym ożenił się z nią?????? w zyciu!!! nie chciałem dziecka,okłamała mnie że jest zabezpieczona, potem jasno sie przyznała że wpadłą specjalnie z miłościo do mie i checi miecia dziecka, szkoda że tego nie nagrałęm, co dalej???? jak ja odmówię, to sąd???? a jak w sądzie powiem prawde że nie chciałem tylko ona??? oszukałą perfidia??co mam zrobić?????Jezu,nie odbieram już telefonów od niej, nie wiem

Gość miecia dziecka
"miecia dziecka" :D:D:D:D jak to dziecko Miecia, to co się przejmujesz? :D:D:D

Gość podbiję....
miecia?:O

n o xle sie wyraziłem,ze stresu, bo wiem od niedawna, jaka perfidia, nie mogę, co ja mam zrobic????

Gość podbiję....
Jak to co robić, szykować się na płacenie alimentów

Gość juliianna
pogadaj znow z nia otym ze cie wrobila w "miecie " dziecka i nagrajto na dyktafon -moze to dla sadu jakis argument bedzie

trzese sie caly,jak to piszę jak sobie przypominam, myslalem że to fajna znajomość, a ona szukala ojca

Gość no to masz kolego
problem... i to poważny bo albo pogodzisz się z sytuacja i zostaniesz ojcem albo czeka cie płacenie alimentów. Możesz próbować w sądzie udowodnić ze Cie wmanewrowała ale jak to zrobisz??? Sprawa nie jest łatwa :( Współczuje Ci bardzo Najleiej idż sobie do prawnika i zapytaj się co mozęsz zrobic. Najlepiej znajdz prawniak rodzinnego. Może on coś ci podpowie Życze Ci powodzenia!!!

Gość Bardzo dobrze
Ja zawsze jak bzykam się z facetem, to tylko i wyłącznie z potencjalnym ojcem mojego dziecka, wszelkie zabezpieczenia mogą zawieść a w ogóle to nie wyobrażam sobie sexu z facetem który nie nadawałby się na ojca. A feee. Dobrze zrobiła ta laska, jesteś młody, głupi, naiwny, a ona stara, bezdzietna, wystarczyło ruszyć łbem żeby zajarzyć że taka staruszka może chcieć jednego.

Gość hihihihihihihihi
Po co bzykasz bez gumki raszple których chcesz potem unikać?

Jeżeli jej nie kochasz i w dodatku nie masz już do niej zaufania, to się z nią nie wiąż. Po porodzie zrób testy DNA, jeżeli dziecko będzie jednak Twoje a nie Miecia, to ustalcie wysokość alimentów. Wtedy przemyśl, jaką rolę chcesz odgrywać w życiu dziecka. Musisz być odpowiedzialny i ponosić konsekwencje swoich decyzji i czynów. Nawet przy zabezpieczeniu istnieje jakiś tam nikły bo nikły, ale jednak odsetek zapłodnień, więc czy to zła kobieta była, czy nieszczęśliwy wypadek przy pracy teraz musisz wypić piwo, które nawarzyłeś. I nie panikuj! Bądźże mężczyzną chłopie!

Gość hhaaahh
sdfsd