Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emudzienka1

Zgodził się żebym oddała mu kase za połowe prezentu na 50 urodziny jego mamy.

Polecane posty

Gość zooooooofijka
koleżanka chciała błysnąć za friko. Teraz błyszczy, ze patrzeć nie można...

Gość L.H.O.O.Q
jak byk widze wasze rozstanie po jej urodzinach. pamietaj autorko! przed urodzinami nic nie jedz, i zeżryj wszystko co przyniosą. ;) a tak poważnie, ja uważam, że facet źle postąpił. fajnie - dziewczyna chce się dołożyć, ma gest - ale prezent jest od dzieci, więc ma się nie dokładać. wystarczyłoby, że kupiłaby kwiaty.

Gość haha huhu hoho hehe
tylko, że ona nie chce się dołożyć. nie rozumiem, po kiego grzyba mu proponowała? następnym razem się zastanowi zanim złoży propozycję ;P

Gość autorko piszesz
że twój chłopak jest chytry. Dobrze że za to ty nie jesteś chytra. To była oczywiście ironia. Ale no nic. Jestem empatyczna i sama jestem kobietą. Wiem że każda z nas by chciała mieć faceta który będzie na rękach nosił i za wszystko płacił. Ale w prawdziwym życiu zdarza się wiele sytuacji w których facet okazuje swoje bardziej ludzkie przyziemne cechy. Jak nie ten cię czymś zaskoczy to inny facet czymś innym. Zawsze będzie można się o coś przypieprzyć. Ja wiem że kazda by chciała mieć przystojnego księcia z bajki przystojnego, żeby nas kochał do szaleństwa i żeby za wszystko płacił. Ale niestety to są ideały. Ideałów nie ma. I my też ideałami nie jesteśmy. I ty autorko święta też nie jesteś. I sumie to nawet bym cię i rozumiała tylko że najbardziej śmieszne w tym wszystkim jest to że założyłaś tutaj topik na ten temat i teraz rozkminka na kilka stron i afera o te 5 dych i że facet chytrus że przyjął fałszywie złożoną propozycję. Najbardziej właśnie ta rozkminka na necie śmieszy. Bardziej nawet niż ta twoja boleść po utracie tych 5 dych.

Gość dfsghjyu
hehe co za idiotka, skoro zaproponowalas to po co mial odmawiac, lepiej chyba byc 50zł do przodu? znalazła sie grzeczna paniusia :D nauczysz sie trzymac gębe na kłodke

Gość autorko piszesz
pamiętam miałam kiedyś koleżankę, której chłopak przebywał za granicą. Spotkałyśmy się w jej domu żeby pogadać. No i ona opowiadała o swoim chłopaku, żaliła się na wiele rzeczy w jego zachowaniu a na końcu sciszyła głos i wyznała że jej chłopak ją wykorzystuje finansowo. Zdziwiłam się i zapytałam w jakiż to sposób on ją wykorzystał ? A ta z całkowitą powagą w oczach odpowiada: "Poprosił przez tel żebym mu kupiła gazetę za (uwaga słownie)... 2 zł" :D Ja wiem że twoja sytuacja jest inna bo 2 zł to jednak nie 50 ale jakieś podobieństwo widzę. A mianowicie ta śmiertelna powaga.

Gość dfsghjyu
mnie to najbardziej ta "grzecznosc" działa na nerwy, chciała być grzeczna :o skoro chcialas być taka grzeczna to trzeba było sfinansowac cały prezent, a nie UDAWAĆ jedynie grzeczną, sama na siebie ukręciłaś bata wiec nie miej teraz pretensji do bogu ducha winnego faceta i nie zachowuj się wiecej w fałszywy sposób :o

Baby to jednak mają fioła na punkcie pieniędzy i bycia sponsorowaną Pewne rzeczy wypada robić mężczyźnie,a pewne nie, lecz czasy dam i dżentelmenów bezpowrotnie minęły. Dziś gest u mężczyzny oznacza słabość i podatność na manipulacje :)

Gość autorko piszesz
Nie. My po prostu mamy to w genach jeszcze z czasów pierwotnych. Bo mamy świadomość, że jak zdecydujemy się rodzić dzieci jakiemuś wybrańcowi to że wtedy będąc zmuszone zajmować się dzieckiem musimy mieć wtedy wsparcie finansowe naszego wybrańca. No i pasuje już na początku znajomości sprawdzić jego możliwości i chęci w przypadku gdy zdaży się konieczność takiego właśnie wsparcia :D Jak kiedyś zaproponowałam facetowi na dyskotece w barze czy postapić mu piwo ten odpowiedział z oburzeniem że nie jest niczyim utrzymankiem to taka odpowiedź się podoba :D

Gość jestem kobietą i jakoś...
Jeśli nie chciałaś się dołożyć, to nie trzeba było pytać. A nie teraz mieć pretensje do chłopaka, bo... co, bo się zgodził? Odbiło Ci autorko? :O Dla mnie osobiście nie ma nic dziwnego ani tym bardziej chamskiego w tym, że się zgodził. Co więcej: jak na samym początku zaproponowałam coś takiego swojemu facetowi i on się nie zgodził, to mi było po prostu głupio. Teraz zawsze się zrzucamy i jest ok :) Nie widzę dlaczego nie miałabyś się dołożyć, skoro uczestniczyłaś w całej imprezie i prezent dawaliście razem.

Gość dfsghjyu
zdecydujemy się rodzić dzieci jakiemuś wybrańcowi przewaznie jest tak ze to wy chcecie te dzieci i potem doicie ile sie da, cale zainteresowanie przerzucacie na swojego ukochanego bachora a facet stoi z boku jako maszynka do pieniedzy

Gość cmlkmc
ja piertole po co odpisujecie tej lasce skoro to było przed świętami Bożego Narodzenia ?

Gość autorko piszesz
To kto to podniósł do cholery ? Jak jakiś temat jest i góry to zakładam że jest to nowy temat. dfsghjyu Naprawdę tak masz ? No nie wiem ja i mój mąż składamy się na życie wspólnie, czasami on się tylko dołoży z czymś, bo jednak więcej zarabia ale dzieci jak na razie nie mamy.