Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinee255

mam wyrzuty sumienia :/

Polecane posty

Gość carolinee255

mam wyrzuty sumienia wczoraj byłam z mężem na imprezie no i konwersacja z chłopakiem jednej z dziewczyn z paczki znajomych się wymknęła nie znam za bardzo tego faceta zaczęłam go kokietować niechcący, tzn. nie po chamsku flirtować, żadne dziwne teksty tylko wiecie.. gesty, spojrzenie, uśmiech nie wiem jak to opisać.. a on się strasznie zawstydził na sam koniec rozmowy, później się ciagle kręcił obok mnie, gapił głupio mi z tego powodu zrobiłam to zupełnie nieświadomie, nie chciałam takiej sytuacji może to moja podświadomość, na każdej imprezie poprzedniej zawsze na mnie zerkał widać, że mu się podobam strasznie mi głupio chyba już nigdy nie pójdę na imprezę na której będą oni

Gość Zły Mikołaj
W czym jest problem?

Gość pffffffff
ale głupio Ci bo masz męża czy dlatego, że to facet jednej z dziewczyn z paczki ...?;)

Gość carolinee255
głupio mi bo mam męża i głupio mi, bo to facet Aśki poza tym głupio mi bo on na mnie leci bardzo lubię tą dziewczynę :/

Gość pffffffff
no to naucz sie kontrolowac swoje odruchy. wiem, ze jak sie ma taki charakter to ciezko jest nie flirtowac, ale z czasem chyba trzeba przejac kontrole nad samym sobą? moze on tez tylko z toba flirtował? bo dawalas znaki, ze ci sie podoba? niekoniecznie musi miec zaraz niecne zamiary albo chcec porzucenia dziewczyny- niewiem skad w kobietach takei przeswiadczenie. jedyne przed kim chyba powinno ci byc glupio to maz, chyba ze jest na tyle nowoczesny, ze mu nie przeszkadza kiedy jego zona mimowolnie uwodzi obcych facetó:)

Gość Zły Mikołaj
Jakoś strasznie strachliwa jesteś. Nie zachowuj się jak żona islamczyka, w polsce masz prawo flirtować niewinnie.

Gość wyluzuj czaszke
Wiele kobiet mysli że im wszystko wolno i wydale im sie , że to naturalne flirtować z facetami i tak to potem się kończy...Jesteś winna prowokacji i sama musisz to przegryźć. Masz nauczkę, tylko czy pomoze ci to zrozumiec?

Gość carolinee255
ale ja nie sądzę by on zostawił tą dziewczyne o nie, ja nie chce tego, nie życzę jej tego tylko mi głupio bo on się na mnie ciągle gapiii cały czas co jak ktoś zauważy? a ja swoim kokietowaniem nie pomogłam tej sytuacji, teraz jest jeszcze gorzej a mojego męża kocham i mi głupio, że tak zrobiłam, aczkolwiek wiem, że on wie, że ja go kocham i on zdaje sobie sprawę z mojej kokieteryjnej natury i nie odczytałby takiego flirtu jako moje niecne zamiary czy dążenie do zdrady

Gość carolinee255
wyluzuj czaszke-wiem, że to moja wina nie wiem co mnie opętało strasznie mi głupio, już dawno takiej rzeczy nie robiłam właściwie to przed ślubem po ślubie nie zdarzyło mi się jeszcze kokietować i flirtować choćby na żarty