Gość allegro1212 Napisano Grudzień 20, 2010 Zamówilam sukienke kurierem .. przewaznie przesyłka kurierska dostaje sie paczke w przeciagu 2 dni... minal tydzien i nie dostalam paczki.. wiec napisalam e-maila do uzytkownika od ktorego zamawialam sukienke po czym on do mnie zadzwonil i mowil ze paczka do niego wrocila z powrotem bo kurier nikogo nie zastał w domu ... Dziwna sprawa jak dla mnie bo odkad zamawiam cokolwiek na allegro to kurier wczesniej dzwoni i uprzedza ze przyjezdza z paczka i umawia sie zeby zastac kogos w domu .. a ten kurier nie zadzwonil nie zostawil zadnej kartki w skrzynce no nic kompletnie!! a ten facet z allegro powiedzial ze to juz nie jego problem i ze mam mu oddac 40 zł za koszt przesyłki bo inaczej złozy sprawe do sądu.. Dzwonilam do tej firmy kurierskiej to kurier mowil ze zostawil avizo.. tylko szkoda ze nic w skrzynce nie bylo.. nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji.. szkoda mi 40 zl zaplacic za cos co nie jest moja winą ! Napiszcie mi co mam w takiej sytuacji zrobic czy zaplacic a jak nie to co napisac temu facetowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach