Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość allegro1212

prosze pomóżcie :(

Polecane posty

Gość allegro1212

Zamówilam sukienke kurierem .. przewaznie przesyłka kurierska dostaje sie paczke w przeciagu 2 dni... minal tydzien i nie dostalam paczki.. wiec napisalam e-maila do uzytkownika od ktorego zamawialam sukienke po czym on do mnie zadzwonil i mowil ze paczka do niego wrocila z powrotem bo kurier nikogo nie zastał w domu ... Dziwna sprawa jak dla mnie bo odkad zamawiam cokolwiek na allegro to kurier wczesniej dzwoni i uprzedza ze przyjezdza z paczka i umawia sie zeby zastac kogos w domu .. a ten kurier nie zadzwonil nie zostawil zadnej kartki w skrzynce no nic kompletnie!! a ten facet z allegro powiedzial ze to juz nie jego problem i ze mam mu oddac 40 zł za koszt przesyłki bo inaczej złozy sprawe do sądu.. Dzwonilam do tej firmy kurierskiej to kurier mowil ze zostawil avizo.. tylko szkoda ze nic w skrzynce nie bylo.. nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji.. szkoda mi 40 zl zaplacic za cos co nie jest moja winą ! Napiszcie mi co mam w takiej sytuacji zrobic czy zaplacic a jak nie to co napisac temu facetowi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować