Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szesnastkaaaaa

diane, trądzik, ginekolog

Polecane posty

Gość szesnastkaaaaa

Witam wszystkich :) Walczę z trądzikiem od dawna. Obecnie biorę Tetralysal, który działa skutecznie. Jednak nie można go brać w nieskończoność, bo jest to antybiotyk. Niestety, gdy brałam go rok temu, to trądzik mi powrócił. Teraz moja pani dermatolog chce mnie wysłać do ginekologa, aby ten wypisał mi Diane. I tutaj mam głupie pytanko :) Mam 16 lat i nie byłam jeszcze u ginekologa, co jest dość wstydliwą sprawą. Dlatego chcę się dowiedzieć od osób, które też były u ginekologa w sprawie trądziku, czy Wy musiałyście siadać na fotel? Czy też ginekolog przepisywał Diane po rozmowie z pacjentką? Zależy mi na odpowiedziach, za które z góry dziękuję :)

Gość gosc1111gosc

ludzie! wiem ze temat stary ale jesli ktos to czyta i ma podobnie to nie zgadzajcie sie na cos takiego tradzik jest z jakies pryczyny poza tym hormony sa dla doroslych dziewczyn jesli juz a nie. oczywiscie ze powinnas isc na fotel (odpowiadam po kilku latach wiem) i sie przebadac oraz zrobic badania hormonalne a nie isc po diane po odstawieniu ktorej tradzik wroci gorszy i tylko sie wyciszy na czas brania diany a nie dojdzie do zlikwidowania przyczyny jego powstawania. dermatolodzy lenie i konowaly powinni dostac solidny o pie prz za eksprymenty na dzieciach 16 lat to jeszcze dziecko przeciez