Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest do cholery ?:/

czy to normalne u faceta?

Polecane posty

który ma swoją kobietę że szuka kontaktu z innymi kobietami, nie w sensie nowy związek, ale próbuje podrywać ją tak żeby sie upewnić czy nie wydapa z obiegu, czy jest atrakcyjny? czy jego dziewczyna powinna się bać?

Gość Lilly E.
zakochany facet nie patrzy na inne🖐️

Gość mikkikilaa
w jaki sposób to robi??

Gość Zuzzzzanna89
Ja raz spotkałam sie z facetem, który miał dziewczyne, kręciliśmy juz wczesniej ale nie wyszlo. niby narzekał na swoj zwiazek, pozniej z nia zerwał. Ale i tak szybko po tem okazal sie skonczonym idiota. A ja naiwna nie wiem po co utrzymywalam z nim kontakt...teraz tego załuje, bo czuje, ze zrobilam z siebie idiotke nie raz mnie olal, a ja glupia do niego wracalam(tzn.tylko sie z nim spotykałam) jakby nigdy nic..

zdarza mu sie pisać z obcymi dziewczynami na protalach społecznościowych, gadać z koleżankami jakieś tępe teksty, najgorsze jest to że on sam szuka kontaktu. a między nami nie ma już chemii, to pewnie dlatego. Sam powiedział że my się kochamy. ale nie jesteśmy w sobie już zakochani... ja to czuję, nie ma juz niczego pięknego między nami.

Gość Billiana Gates
Tzn. że jest z tobą ale szuka lepszej i jeżeli taką znajdzie a ona będzie zainteresowana to ciebie kopnie w tyłek. Smutne ale prawdziwe. Jak ktoś wyżej powiedział: zakochany facet nie zwraca uwagi na inne kobiety