Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka__Tolkiena

Czy dużo dziś zjadłam? czy zdrowo?

Polecane posty

Gość Fanka__Tolkiena

śniadadnie kawa, pudding, kiwi obiad ryż, pierś z kurczaka,zielona sałata ze śmietaną,baton kitket kolacja jabłko Mam 163 cm i ważę 48 kg, zrobiłam dzisiaj jakieś 12 km na nogach i jeszcze trochę poćwiczę z jakieś 10 min. Jak ja się odżywiam zdrowo? Nie potrafię tego obiektywnie ocenić.

Gość ............one more time
za malo zjadlas na kolacje, teraz jak zjesz rano snioadanie to ci wejdzie w tluszcz bo organizm zmagazynuje

Gość kapparalla
Przeciez jestes bardzo szczupla wiec po co liczysz ile zjadlas.I chyba nie masz wiekszych problemow. A jak chcesz wiedziec czy sie zdrowo odzywiasz ,poszukaj w necie piramidy zywieniowej i bedziesz wiedziala:O

troche mało zjadłas na kolacje prawie nic ja bym zmianiał to tak na deser zamiast batona jabłko a na kolacje 2 kromki chleba z chuda wędlina i pomidorem

Gość Fanka__Tolkiena
dzięki za odp. Mówicie, że za mało, ale np obiad jadłam bardzo obfity, tzn duża porcja, nie chcę przytyć, tylko o to mi chodzi :)

Gość bhnjfytjudte
.

Gość lkkkklll
ja zjadlam na sniadanie troche owsianki i kawe, potem jogurt, na obiad brokuly z sosem miesnym, kawalek buleczki, 4 jablka i znowu obiad...to duzo?

12km na nogach, ludzie wiekszosc z was tak naciaga, ze sie w glowie nie miesci, nie macie pojecia ile to jest 12km