Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgjgfjkgkg

NIE ODZYWA SIE DO MNIE JUZ PONAD TYDZIEN.... NAPISALAM

Polecane posty

Gość cgjgfjkgkg

mu własnie tydzien temu,ze mi go brakuje, a on mi tylko na to "miłej nocki, dobranoc" kurwa nie.... Jak zapomniec o tym kretynie, który mi tak w głowie zawrócił? :-O

Gość egoisia
1. ile byliscie razem? 2. o co poszlo?

Gość Claudunia:):):)
ojej i to jest najgorsze... kiedy zadurzysz się w jakimś facecie a on Cię zlewa.

Gość egoisia
oj dzieci.... najpierw trzeba posiadac wiedze o roznicy miedzy facetem a kobieta.... naturalne jest u faceta ze czasem sie oddala.... potzrebuje samotni.... zeby nie zatraci niezaleznosci. ale jesli to kobieta pojmie to facet zawsze wraca.... dwa razy bardziej troskliwy i czuly (mowa tu o zwiazkach a nie platonicznych milosciach)

Gość drewniane lustereczko
mam to samo:-( witaj w klubie autorko, mój narobił mi nadziei a teraz ma mnie gdzies a ja czekam

Gość cgjgfjkgkg
nie bylismy razem, on wolny i ja wolna, ale nie bylismy, jest starszy o 9 lat, wszystko wskazywało na to,ze mu sie podobam, a tu huj :(

Gość egoisia
czy ty nie zakladalas juz topiku o gosciu ktory cie olal po 9 miesiacach?

Gość cgjgfjkgkg
po 9 miesiacach? nie, ja z moim sie znam dopiero pół roku niecałe nawet

Gość 84$^&^^$!@(err=0)^^
"no i po jaki ch*j?? wez sie lecz szkoda mi was takich idiotek co lataja za facetami" znalazła się księżniczka, której korona z głowy by spadła gdyby sama zagadała do faceta....

Gość egoisia
nie jestescie para wiec w jakim sensie cie olewa?

Gość majucha
jak sie nie odezwie przez najblizszy czas to "zerwij" z nim, przestan sie odzywac a co jest najlepsze na zapelnienie pustki? znalezienie sobie nowego taka prawda...nie na sile ale jak beda ku temu przeslanki

Gość monika riczartson
coś ci się pomyliło dziewczyno, jego odpowiedź świadczy o tym, że nie jest tobą zainteresowany, matko, dlaczego niektóre panny tak się poniżają??

Gość cgjgfjkgkg
nie dzwoni, nie odzywa sie, a mielismy sie spotkac.

Gość majucha
tak sobie mysle teraz o tym ;) i stwierdzam ze koles nie jest Toba niestety zainteresowany...wez nie odzywaj sie juz do niego bo to na pewno nic nie da pewnie go jeszcze bardziej zniecheci...jak mu zalezy (a pewnie nie...:() to sie odezwie jak nie...to nie masz co zalowac frajera z ktorym i tak nie bylabys szczesliwa :)

Gość cgjgfjkgkg
wiem,zdaje sobie niestety z tego sprawe. :( Po prostu na razie walczę ze złamanym sercem , bo wszystkich facetów porównuje do niego. :-O mam nadzieje,ze to przejdzie i poznam kogos, kto bedzie w porzadku:)

Gość majucha
ja tez tak mam ze porownuje do poprzedniego...ale jak znajdziesz innego i poczujesz ze to TEN to Ci wszystko minie jak reka odjal :):) a tamtym nie masz sie co przejmowac widocznie nie byl Ciebie godny :)