Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka000

dziwne? a moze nie...

Polecane posty

Gość panienka000

bylam z chlopakiem na zakupach i weszlismy do apartu- sklepu jubilerskiego..przeszlismy kolo pierścionków i wlasciwie tylko spojrzalam i poszlam dalej ( bo wiem ze nie mialam po co wogole na nie patrzec, bo znam go na tyle i wiem ze nie spieszylo by mu sie do zareczyn czy slubu, zresztą kiedys nawet powiedzial mi ze slub to tak najszybciej w wieku 25 lat) no i on sie zatrzymal przy tych pierscionkach i chwile patrzal, co mnie zdziwilo,, potem dolaczyl do mnie..i ogladalismy bransoletke bo mi sie spodobala i obok byl tam taki pierscionek a on do mnie " fajny ten nie? " a ja mowie " no troche duzy" a on " to tam dalej masz mniejszy" no ale nic tylko przytaknelam.. no i wkoncu wyszlismy z ta bransoletką.. tak pozniej dopiero sie zastanawialam ze te pierscionki go chyba troche zainteresowaly i nie wiem co mam myslec.. moze tylko poprostu spojrzał.. zreszta sama nie wiem czy bylabym juz gotowa na taki krok, a co dopiero on..?

Gość Signora Signora
nie znam się na tym dokładnie, ale jakby chciał ci się oświadczyć kupiłby ci z przemyślenia, samemu i dał ci gdzie indziej ?