Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvcxz

pytanie tylko do kobiet

Polecane posty

Gość zxcvcxz

Otóż jakiś czas temu poznałem bardzo fajną dziewczynę przez internet. Mimo iż nie mam dziewczyny, ona też nie ma faceta, nie robiłem sobie większych nadzieji, bo wiadomo jak to z tym jest ;) No ale spotkaliśmy się raz, drugi, trzeci... i tak się zastanawiam, czy kontynuować tą znajomość. Cóż, lubię ją, fajnie mieć nową sympatyczną koleżankę, ale to wszystko, raczej nie upatruję w niej mojej przyszłej dziewczyny. Nie to aby była brzydka, po prostu no trochę nie w moim typie, a cóż nie ma co ukrywać wygląd ma ogromne znaczenie, albo zaiskrzy albo nie ;) Ale wracając do rzeczy o kontynuacji tej znajomośći. Tak więc boję się, że to ona może jednak sobie narobić nadzieji, w sumie ostatnio jak się widzieliśmy sama zaproponowała kolejne spotkanie, że będzie niedaleko za kilka dni, może wypijemy kawę etc. Kurczę, no lubię ją, ale dla mnie to tylko znajomość, może z czasem i przyjaźń. Nie chciałbym jej skrzywdzić, co o tym myślicie, jak powiniennem się zachować?? Dodam, że jak chcę potrafię być miły przy dziewczynie i nie wyglądam jak Dzwonnik z Notre-Dame ;)

Gość menda łonowa
to określ wyraźnie granice waszej znajomości jak nie chcesz rozbudzać w niej nadziei:)

Gość Lilly E.
nie ma sensu byście się spotykali. Lepiej wykorzystajcie ten czas na poszukanie kogoś odpowiedniejszego dla siebie 🖐️

Gość zxcvcxz
Wielkim plusem jest jej dorodny wąs i wągry na pośladkach :classic_cool:

Gość zxcvcxz
mam niepełne technikum mechanizacji rolnictwa :classic_cool:

Gość w 100%
strata czasu🖐️

Gość zxcvcxz
Podszyw u góry. W jaki sposób tak delikatnie mogę jej zasugerować, że chciałbym aby to była tylko znajomość koleżeńska? Tak, aby nie poczuła się ewentualnie urażona...

Gość jestem kobieta wiec odpowiem
A czy jesteś pewiem ze jej wygląd ją przekreśla? Jest bardzo średnia?

Gość zxcvcxz
Cóż u nas facetów jednak wygląd odrywa kluczowa rolę, nie tak jak u was kobiet ;)

Gość paulinuchaaaaa
hgkyg

Gość zegarynkaa
zaproś np na piwo jak dobrą kumpele, powinna zrozumieć Twoje intencje wobec niej :)

Gość zxcvcxz
wylizałem jej kapcie a teraz piję herbatkę z jej podpaski :classic_cool:

Gość zapros na jakies mniej
randkowe spotkanie (tzn nie do nastrojowej knajpki) i podczas rozmowy zasugeruj, ze jestes zainteresowany jakas dziewczyna, i ja jako kumpla pytasz, jak ja najlepiej poderwac, zeby doradziła.