Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o spodnie pytam

jak nosic takie spodnie? zdjecie

Polecane posty

Gość o spodnie pytam
mieszkam z rodzicami i sparaliżowaną babcią pod zlewem u znajomego Cygana :classic_cool: P.S. Śpimy na zmianę, po 5 godzin

Gość lepiej w ogole ich nie
nos bo widac ci boczki takie spodnie nie sa dla kazdego niestety

Hahahahahahaha jakie boczki? Z takim "przerysowanym" stanem, to nosi się bluzkę pod spodem. Czyli tak jak na zdjęciu. Ale ogólnie kiepsko wyglądają, tak trochę dziadowo. Może z jakąś koszulą będą lepiej się prezentowały.

zazwyczaj spodnie z wysokim stanem fajne wyglądają własnie tak jak na zdjęciu z bluzką lub koszulą do wewnątrz. Jednak te nie są dla ciebie. Są źle dla ciebie skrojone. W twoim wypadku patrząc na całość figury nie sądzę żeby to były boczki jak ktoś napisał wyżej tylko wina złego kroju. Zamek, pierwszy guzik i to pierwsze od cieńcie znajdują się bardzo nisko. W połowie kości miednicy i tam mocno ściskają a góra kości wychodzi ponad od cieciem. tworzy się takie brzydkie wcięcie powodujące że góra wygląda na zaokrągloną. Mogą się rozciągnąć podczas noszenia bo widać że są bardzo obcisłe nawet za ciasne. Jednak dżinsy zawsze się rozciągają więc okej. Mimo to nie będziesz wyglądać idealnie. Ja bym sprzedała/oddała je bo noszenie takich spodni pod bluzką nie jest wygodne ani nie ma sensu a nie wyglądasz dobrze. Jeśli chcesz mieć dżinsy z wysokim stanem wybierz te których pierwsze ocieńcie zaczyna się 2 cm wyżej wtedy będzie ekstra.

Gość o spodnie pytam
nie oddam tych spodni, bo jestem z nich zadowolona, nie mam idealnej figury i w zadnych spodniach nie bede wygladac idealnie. pytalam tylko jak noscic bluzki do tych spodni :)

zadnych spodniach nie bede wygladac idealnie - nie prawda na każdą kobietę, na każdą figurę można znaleźć idealne spodnie. trzeba tylko umieć takie dobrać. po zdjęciach to ty masz całkiem niezłą figurę. ładne wcięcie w tali (kilka centymetrów różnicy - szczęściara:P ), spoko uda, pupę. myślę że dobranie ci odpowiednich dzinsów z wysokim stanem nie było by trudne. jeśli tak stawiasz sprawę to w twoim wypadku i w wypadku tych spodni bluzka na wierzch.