Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnyfacet

Teściu idiota - wigilia

Polecane posty

Cześć Przedstawie Wam któtko historie z którą sie borykam od jakis 2 lat i nie moge sobie poradzić . Mój teściu do idiota , pijak , debil itd . Koleś cały dzien siedzi przed tv i jak ma kase to pije , a ze jest alkoholikiem to mu dużo nie trzeba zeby sie nawalić na amen , a jak popije to awantura oczywiscie . Koles nie pracuje tylko sobie żyje jak na wakacjach odkąd znam moją żone . Pare pracy mial w tym czasie ale z kazdej go wywalano bo kradł i pił . Więc teraz juz od jakiegoś czasu "urlopuje sie" kosztem moje teściowej , bardzo fajnej babki . Moją żone zostawił z matka jak miala 9 lat , poszedł pić i nie wrócił , niestety dobra teściowa przyjela go jak by nigdy nic po prawie roku chlania wódy . Najgorsze jest to ze to okaz zdrowia Widać brak stresu to krok do długowieczności Koleś zatruwa nam życie i najgorsze jest to ze teściowa nie widzi problemu , ja się ciągle kluce z żoną o to , nie jest miedzynami juz dobrze od jakis 6 miesiacy , ciągle cos .... Kolejny problem to moja mała córka którą zostawiamy u teściowej (babci) , w tym czasie ten Trol bawi się z nią chociaz ja nie pozwalam jej chodzic do niego na rece itd , koles jest nie odpowiedzialny i nie wiem czy jej czegos nie zrobi przez przypadek (teściu ze 120 kg , okolo 190 cm ) . Oczywiscie wigile tez z nim spędzamy , jak by tylko tesciowa uslyszala ze go nie chcemy to by sie wkurzyla i tez nie przyszla , jesteśmy w patowej sytuacji I teraz moj wielki plan który chcę zmaterializować na Wigilie podczas "życzeń" dla Niego . Prosze pomóżcie mi wymyslić jakieś zyczenia które dadżą mu do myślenia .

Gość jak to mógl nie dostac?
a kogo to obchodzi????????????????????????????????????????????????//

najlepiej szczere,prosto z serca-poiedz mu co myslisz o tej calej sytuacji.nie udawaj przy Stole ze wszystko jest ok.Najwyzej sie obrazi i bedziecie miec swiety spokój

Gość Sanetta
Wiecie co, zastanawiam się na ile to wszystko jest prawdą. By nie sądzę, żeby ludziom, którzy NAPRAWDĘ mają tego typu problemy w rodzinnie, chciałoby się pisać o tym na Kafe, zwierzać się ze swoich trosk anonimowym użytkownikom. Jest to po prostu bardzo mało wiarygodne. Takich prowo mamy tu setki.

dlaczego mial bym tracic czas na pisanie prowokacji ? Prosze o poważne wypowiedzi ... Z żoną juz nie potrafie rozmawiac na ten temat Ciągle myśle nad życzeniami w stylu : Zdrowie masz to nie życze , wiecej pracy mniej picia . ale pewnie po czyms takim tesciowa sie spakuje i wyjdzie z nim

Gość ja mojemu ojczymowi
powiedzialm kiedys: nie bede ci zyczyc zdrowia bo nie lubie klamac;)

Gość Rum-cajs
ugryź się facet w język i uśmiech nawet sztuczny numer 5 , bardziej dobrocią swoją ośmieszysz teścia , niż kłótniami przy stole i nie życz jemu aby wątroba zgniła , wręcz przeciwnie - polej i za chwilę się zamknie :)

Gość Cremea
Pisanie o tym także ci nie idzie. Masz problemy z ortografią. :O

Gość Cremea
Tyle błędów w jednej wypowiedzi? Może zacznij naprawy od siebie? :O

Gość Sanetta
mój teść podczas uroczystości chętnie moczy swe jądra w zupie lub napojach. Niekiedy ociera się o mnie lub oblizuje się i szczerzy swe spróchniałe zęby (szt.4)

Gość Cremea
Wzorem także nie jesteś... :O

Mam ten sam problem z teściem tylko, że kilka lat dłużej. :) Niestety ale te wigilijne życzenia wiele nie dają. Jest efekt ale krótkotrwały. Za każdym razem życzę mu aby dbał o swoje zdrowie. Na szczęście nie mieszkamy z teściami. To jest choroba i takie życzenia na wiele się nie zdadzą. Powodzenia.

Nie zycz komus zlego, bo Tobie sie cos stanie, tak na wszelki wypadek pozycz mu duzo dobrze platej pracy w przyszlym roku i zadowolenia z niego pracodawcow. Ciekawe czy zalapie ironie... a przy okazji nie obrazisz nikogo

asia to dobre , ale to jest debil ... wątpię ze zrozumie jestem Bi - mieszkałem z nim na szczęście tylko parę miesięcy :)

Ja swojemu teściowi powtarzam często i nawet bez okazji: tato dbaj o siebie. Głupio mu wtedy, widać to po nim. Myśli, że się o niego martwię, a tak naprawdę robię to dla teściowej bo jest ok, a męża ma tyrana.

Gość to tylko tobie pomoże
rozładujesz swoją frustrację, ale umówmy się: alkoholikowi nie wystarczy powiedzieć paru zdań do słuchu. Niestety to poważna choroba, i gdyby leczyło się ją tak łatwo to nikt nie miałby tego problemu. A pomyśl, że teść się też zechce wyładować i zrobi to na osobie najpodatniejszej, czyli, jak mi się wydaje, na Twojej teściowej. Nie przeżyjesz życia za innych, jeśli boisz się o swoje dziecko to nie zostawiaj go tam.

Gość olllgussss
zyczeniami nic nie zmienisz, wspolczuje bo tez mialam takiego tescia

wiem że to tylki mi pomożę , a zaszkodzi mojej Żonie , Córce i Teściowej jesteśmy maltretowani fizycznie przez tego pijaka i nic nie mogę z tym zrobić

udalo sie nie złożyc mu życzeń :D zamieszanie sie zrobiło z dzieckiem i nie podszedlem do niego , a on tez jakos nie reflektował :)