Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana bardzoooo

zgubilam sie, nie wiem co dobre i lepsze

Polecane posty

Tak,wiem ze sie zmienil, ze sie zmienia .Wiem to po czesci od niego, po czesci od calego sztabu medycznego, z ktorym rozmawialam kilka tygodni temu. Rodzice uwazaja, ze to za wczesnie, ze trzeba czasu. Aja chcialam tylko wspolnych swiat.

Gość wyluzuj czaszke
że niby ja wyczułem? bo mam węch jak mysliwski pies i z psychologami gadam

Daleko moim rodzicom od braku wybaczenia. Oni juz mu wybaczyli, tylko ze nie ufaja. Ja ich rozumiem. Kochaja mnie bardzo i martwia sie o moje losy. A od dziecka daje popalic. Moi rodzice to przepiekne osoby. Nie tylko dla mnie i mojego rodzenstwa ale jawia sie takimi w oczach swiata.

Gość sewen
czyli wiesz o tym tylko z gadania - nie życia , z codzienności - tylko z gadania . Jego i ludzi , którzym to genralnie wisi . czy nie powinno cie zastanowić dlaczego tak cie do niego ciagnie ? czy bie skończysz jako 50 letnia rozgoryczona , samotna kobieta , której wydawało sie ,ze jej zwiazek nie jest " klasyczny " a był po prostu pełen kłótni , złosći ,złych zachowań i emocji ?

Gość Zdecydowanie odradzam
No to juz wszystko jasne.

wyluzuj czaszke, wiec co o tym myslisz tak naprawde? To ja jestem dupa a nie kobieta, czy moi rodzice przesadzaja? A moze sytuacja jest tak skomplikowana, ze naprawde trzeba przeczekac?

Bylam u niego przez 10 dni, wiec to nie tylko gadanie. Z reszta ma tez rodzicow, znajomych. Spostrzezenia jego swiata sa jakims tam obrazem jego samego.

Gość wyluzuj czaszke
wiesz tak na serio to jeszcze za malo danych i opinii wszystkich stron.Komplikujesz sobie zycie a rodzicom troche narobiłas tez.Facet z twojej półki, bo tez ma jazdy i bigos niestrawny sie zrobił.Trzeba połowe odpuscic , wybrac sie do psychologa i powoli lapac równowage