Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkax3

Wasz ulubiony serial!!!

Polecane posty

Gość ilonkax3

Moje: moda na sukes i morze miłości i nie igraj z aniołem, burza uczu, pustynna milos i gdzie jest elisa.

Gość ja oglądam tak
Od poniedziałku-piątku klan i plebania oraz pierwszą miłośc. Od poniedziałku-środy m jak miłośc. Od poniedziałku-czwartku barwy szczęścia W piątki na dobre i na złe. W soboty na wspólnej z całego tygodnia. W soboty i niedzielę złotopolskich.

Gość bohemas1
Renegat, supermen i power renżers

Gość elenina
Luz Maria Fiorella Cud miłości

Gość gupia blondi:P
"prosto w serce"

Gość bububububububububu
Kości CSI: Miami Moda na sukces Na Wspólnej

PIERWSZA MIŁOŚĆ!!!:), detektywi, dlaczego ja, czasaem Anna M Wesolowska, w11 itd, kryminalne zagadnki NJ i Miami:) sporo tego... Ale najbardziej to wlasnie PIERWSZA MILOSC

Gość dfdfdfdfdz
-Pamietniki Wampirow -Gotowe na Wszystko -House

Gość na zawszeeee
PRZYJACIELE - nigdy nie było i nie bedzie lepszego serialu :)

Pierwsza miłość, kiedyś: zbuntowany anioł, luz maria, paloma :) gotowe na wszytsko czysta krew !!!Pierwsze miejsce

Gość seriale
gossip girl-Plotkara Californikation Sex and the city :)

Gość buty buty buty buty buty
Klan :D, M jak Miłosć, Na Wspolnej, Fringe na Granicy Światów,

Gość buty buty buty buty buty
ooo i SEX W WIELKIM MIESCIE tez

Gość shiga
:O ale macie gust :O pewnie siedzicie cale popoludnia przed telewizorami :O wspolczuje :) najlepsze seriale wg mnie - House ❤️ - Battlestar Galactica ❤️ - Caprica - Defying Gravity (niestety skonczyl sie po pierwszej serii i kontynuacji brak, ale serial jest niezly) - Kochane klopoty (z babskich)

Dexter, Przyjaciele, House. Lubię też Crossing Jordan:) A ostatnio, wieczorami, jako że szanowny małżonek wyjechał na czas jakiś, mam wolne i oglądam True Blood:) Nie śmiejcie się - nie miałam nic do czytania, więc się skusiłam😭 Drę łacha z tego:D

No właśnie. Ja seriale mam na płytach i oglądam, kiedy mam czas i ochotę:) Nie oglądam w TV seriali, bo po pierwsze - zapominam, ze coś tam leci akurat teraz, a po drugie - zazwyczaj godziny nadawania są dla mnie nieodpowiednie:)

campari - to też, Wilhelmi cudowny był, a Dyzma w jego wykonaniu to majstersztyk. I "Daleko od szosy" też super serial:) Zawsze podziwiałam tego chłopaka za pracowitość, za ambicje.

ja przeważnie oglądam online, bo Fringa dają o takiej porze, że niech ich dundel świśnie a reszta nie zawsze mam czas i czasem zapominam, że akurat dziś o 20 trzeba włączyć na ten czy inny kanał

Oblubienica bardzo ambitny ten leszek i ciągle pod górkę miał w zyciu nawet rodzice byli nie zadowoleni z jego decyzji nikt go nie wspierał sam sobie radził super serial i super rola KRZYSZTOFA STROIŃSKIEGO

Gość gość
Serial, który najbardziej przeżywam to Supernatural (pol. "Nie z tego świata") - serial o dwóch braciach i ich wojnie przeciwko nadprzyrodzonym siłom zła. Uwielbiam go za interesującą, trzymającą w napięciu fabułę i ciekawych bohaterów, ich dowcipne uwagi i interesujące relacje łączące poszczególne postacie;) Ponadto lubię także Pamiętniki Wampirów, które - choć początkowo nie zachwycały mnie swoją zmierzchowatą nazwą - okazały się równie interesującym serialem o zwrotach akcji, gdzie wampiry nie są pełnymi miłości stworzeniami, lecz niebezpiecznymi monstrami. Serial opowiada o przebojowej Elenie, która do złudzenia przypomina Katherine - przebiegłą wampirzycę, która rozkochała niegdyś w sobie dwóch braci Stefana i Damona, skłóciła ich i przemieniła w wampiry. Teraz Elena jest rozdarta pomiędzy uczuciem do prostodusznego Stefana a niebezpiecznego Damona. Podobnie rzecz ma się w The Originals - serialu o najstarszej rodzinie wampirów, która przed laty zobowiązała się zostać na zawsze razem. Nie mogę się oprzeć oglądając okrutnego i żądnego władzy Klausa mającego wraz z piękną i niezależną Hayley potężną córkę Hope, przy czym Hayley kocha brata Klausa - honorowego i szlachetnego Elijah, ale jest zaręczona z przystojnym wilkołakiem Jacksonem, a wszystkiemu przygląda się reszta rodziny Klausa i Elijah, moralny Marcel, błyskotliwa Camille i młoda, ale potężna czarownica Davina <3