Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXisssXX

Co sądzicie o tej sukience??? Koronka

Polecane posty

Gdyby nie tył by la by ekstra. A ta niestety jest tandetna. Róż, koronka, satyna kokarda, mini, wycięcie na plecach przesada.

Gość XXisssXX
Dziękuję za opinię:) Czekam na kolejne:D

Gość XXisssXX
Właśnie w tym rzecz. Bardzo mi się podoba ale chyba nie zaryzykuje zakupów z japan style:) Nie wiadomo co by przyszło;)

masz racje japan style nie jest warte by zawracać sobie nim głowy. gdyby tylko wyglądały tak jak na zdjęciach;/ na tą koronową (oczywiście taką jak z fotki a nie t co było by w paczce) sama bym się pokusiła kocham mini. Zmartwię cię troszkę z tego co czytałam ciuchy z zdjęć z panią spaloną solarom nie są dużo lepszej jakości;/ Zresztą w spisie materiałów masz wiskozę i elastan a takie połączenie niestety tylko w dobrej jakości może być dobre. Coś mi świta że gdzieś widziałem koronkową kieckę poszukam jeśli coś znajdę dam ci znać.

Gość tylko na momencik
sukienka wyglada jak ta laska, mdla i sztuczna. Pewnie z poliestru ;)

Gość XXisssXX
Ta druga bardzo ładna ale ta cena... ach..

Gość o nibys
dobra kobieto!!! wróciłam tu po pół roku przerwy bo chciałam poszukać nazwy jednego angielskiego sklepu, o którym rozmawiałyście dawno temu na wątku dla tych, co lubią modę. i tak kombinowałam jak tu opisać mój problem, a Ty sama mi ten asos przypomniałaś :) a ja biedna przez cały wieczór kombinowałam między aldo a asda ;) p.s. piersza suknia na spalonej pani wygląda nieciekawie, sukienka z asos to już zupełnie inna bajka

Gość nibys kocha japan style
a ta różowiusia sukienka to dla dziwki z burdelu dla ślepych hahaha

Gość o nibys
pierwsza miało być.

Gość jak dla mnie
nie jest taka zła ta różowa, szpeci ją ta kokarda najbardziej.

wiedziałam że gdzieś widziałam tylko nie mogłam sobie przypomnieć gdzie. cubus obecna kolekcja: http://www.we-dwoje.pl/rozowa;sukienka;cubus;z;koronka;-;jesien-zima;2010;2011,4,foto,3440.html na czarnej widać że ma przezroczyste rękawy i nie ma tego co w tamtej różowej jest nie tak czyli kokardy i wycięcia na plecach. XXisssXX -> asos cenami mnie zabija zawsze inaczej wykupiłabym połowę sklepu:P o nibys -> hehehe dobra synchronizacja. pamiętasz o tym żeby sprawdzić na stronie przed kupieniem na allegro w opcji kup teraz bo nie zawsze się opłaca? na asos można przy odpowiedniej kwocie dostać darmowa wysyłkę a do polski kosztuje 6 euro. nibys kocha japan style -> czytasz co piszę?

brakło mi: a normalna cena wysyłki do polski (i całej europy) kosztuje 6 euro.

hmm...ilekroc widze te nadymane usta pudernicy ze zdjecia w Allegro zastanawiam sie co chca sprzedac wygięta laske ktorej juz ogladac nie moge czy jakis ciuch rownie pusty jak i ona... to bylo tak na marginesie, nie moglam sie powstrzymac. Jesli chodzi o "sukienke" kolor fajny nie razi i daje rade ze tak powiem gdyby nie ten tyl. Pomysl polaczenia koronki i satyny jest jak najbardziej trafiony ale nie w tej jakosci, a o skladzie materialu wolalabym zapomniec bo mi beda sie w nocy koszmary snic. Ogolnie widac ze to ciuch z targu ale wszystko zalezy na jaka okazje. Czy na wypad z chlopakiem na bzykanko czy na rodzinna wigilijna pore. Wybor nalezy do ciebie.

Gość na tej pani
wszystko wyglada tandetnie :)

Gość Do burdelu-w sam raz:D)
bo chyba z takim przeznaczeniem ona jest uszyta:)

Boska, mój styl, ale tył faktycznie nie za bardzo, natomiast ogólne wrazenie super.... jeszcze tylko opalone ciało i jest wszystko

ahaa, i musisz miec super jedrny biust, bo w przeciwnym razie bedziesz musiała załozyc stanik, co w niej bedzie bardzo trudne...

Gość XXisssXX
cocoshanel- chodzi o sylwestra;)

Gość facccet1
Powiem Ci jako facet, ze ta sukienka jest troche wiesniacka. Nie moge sobie wyobrazic atrakcyjnej dziwuchy w czyms takim

Gość XXisssXX
A co dokładnie masz na myśli? Koronka? Kolor? Wycięcie? Czy coś innego?

coś czuje ża autorka albo juz kupila tą sukienkę albo jest w pełni przekonana że ją weźmie więc nie rozumiem czemu pytasz sie tu kogoś o zdanie? :D widać, że już zdecydowałaś. A prawda jest taka że kiecka faktycznie bylaby fajna (pod warunkiem że nosił by ją ktoś inny niż ta pani z allegro :P) gdyby nie było tej satynowej kokardy :O sprawia że całosc wyglada kiczowato, tanio, bazarowo... Nie ma sensu dalej wymieniać bo wszystko zostało już powiedziane :P Może da rade jakoś pozbyć sie tej kokardy? Odciąć, odpruć... I jeszcze jedno - wg mnie znacznie lepiej ta akurat sukienka prezentowalaby sie gdyby miala zakrytre plecy. ta dziura jest troche ni w 5 ni w 10 bo przy pudrowym różu i tej mikro długości jakos mi sie gryzie... Lepiej byloby gdyby byla to taka romantyczna króciutka sukienka z koronki bez zbędnych dziur, wycięć, kokard i innych pierdół :)