Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruchaa987

Co byście, WY chłopcy pomyśleli?

Polecane posty

Gość kruchaa987

On dłuższego czasu w autobusie obserwuje mnie pewien chłopak i widze, ze chce nawiazac kontkat, jednak ja jestem niesmiala i nie potrafie nawet usmiechnac sie do niego. On mi sie tez bardzo podoba. Mysle, aby napisac do niego na Facebooku, myslicie, ze to dobry pomysl? Czy nie pomysli sobie, ze jestem dziwna?

Gość wyluzuj czaszke
jaaasne , dziwna to ty jestes ze o to pytasz...:( jak bedzie cie mial za dziwna po wpisie to jest walniety a jak za dziw.e to tym bardziej

Gość kruchaa987
nawet jak wyciągne komórke to raz usłyszałam..." oooo musimi jej go skroić" także podobam mu sie chyba :classic_cool:

Gość kruchaa987
prosze nie pisac nic po moim pseudonimem. Dla wyjasnienia: to nad moja wypowiedzia nei napisalam ja

Gość kruchaa987
prosze sie nie podszywać!!! a jak by mu dała kase to by poszedł ze mna na randkę ? trochu sie wstydze dawać kase obcym

Gość myślę że niedobry pomysł
wyjdziesz na desperatkę, która szuka męża w autobusie. Lepiej jednak uprzejmie poczekać na jego pierwszy krok, a jeśli już chcesz wykonać go sama, co nie jest niczym strasznym w dzisiejszych czasach, to zrób to bardziej subtelnie, np. spytaj o coś (czy w wigilię autobus jeździ normalnie, czy masz pożyczyć długopis, czy możesz do mnie zadzwonić bo zapodziałam telefon w torebce).

Gość kruchaa987
do męza to jeszcze dlaeko, poniewaz mam 17 lat, a on 18 :)) To takie zauroczenie, jak cos to raczej chlopak po prostu :)

Gość kruchaa987
napisalam do niego na Facebooku, ze pałka mi stoi na jego widok :) co myslicie, moze byc?