Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaanna

brak okresu, rozregulowany cykla a zajście w ciążę

Polecane posty

Gość aaanna

Witam. Mój problem polega na tym, że brałam tabletki antykoncepcyjne przez ok 4 lata. Ponad miesiąc temu z różnych powodów przestałam, i do tego czasu nie dostałam już okresu. Wczoraj kochałam się z facetem, dwukrotnie, raz bez zabezpieczenia. biorąc pod uwagę brak miesiączki nie wiem kiedy mam dni płodne, wszystko mi sie rozregulowało. Nie jestem nierozsądnym zwariowanym typem, poniosły nas emocje. Boję się teraz o to czy nie jestem w ciaży. zastanawiam sie, czy by nie wziąc tabletki 72 po??

Gość aaabbbcccdddeeefff
A kiedy powinnaś dostać okres? A i czy facet kończył W TOBIE? Bo to dosć istotne... Przez odłożenie tabletek anty mogło Ci się rozregulować ;)

Gość aaabbbcccdddeeefff
Przepraszam nie doczytałam.... Dni płodne na ogół są przed okresem... ale... no cóż każdy organizm jest inny... a po śluzie poznajesz kiedy są płodne a kiedy nie?

Gość aaanna
Tak, ten charakterystyczny śluz mam ostatnio cały czas niestety. wiem, pewnie zostaje mi wizyta u ginekologa

Gość aaanna
w sensie by doprowadzić swój organizm do porządku w końcu.

Gość upupuspdsuasdpu
nie wiadomo czy wogóle masz cykle owulacyjne.

Gość aaanna
no przed braniem środków anty mialam meega problem z niereguralnoscia. tabsy pięknie mi wszystko naprawiły, ale po zmianie ich na plastry, które spowodowały ze sie beznadziejnie czułam, stwierdzialm ze czas na przerwę, bo po co- nie miałam przez długi czas faceta