Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatethisbitch

BEZCZELNA EX ZONA

Polecane posty

Gość hatethisbitch

NA POCZATEK MOZE PO KROTCE OPISZE MOJA HISTORIE OTORZ JESTEM DRUGA ZONA MOJEGO MEZA. NASZA EX DZIALA NA MNIE JAK PLACHTA NA BYKA. DOSTAJE OD MEZA ZASADZONE ALIMENTY (NA DWOJE BAHOROW) I CIAGLE ZEBRZE O WIECEJ. SAMA NIE PRACUJE I NIE RWIE SIE DO PRACY. CIAGLE TYLKO DAJ WIECEJ BO SWIETA, BO URODZINY, BO SZKOLA ETC. OSTATNIO NAWET WYMYSLILA SOBIE ZE JEST CHORA (NOWOTWOR) TYLKO DZIWNYM TRAFEM NIKT NP. Z JEJ RODZINY (MATKA SIOSTRA) O TYM NIC NIE WIE- TYLKO CALKIEM PRZYPADKIEM (?) POWIEDZIALA O TYM MOJEMU MEZOWI- ZAPEWNE ZEBY WZBUDZIC LITOSC I CIAGNAC KASE. MOJ MAZ JEST NA TYLE GLUPI ZE DAJE JEJ WIECEJ KASY MIMO ZE SIE Z NIM O TO DRE. POWINNAM SIE MARTWIC? MOWI ZE DAJE JEJ DLA SWIETEGO SPOKOJU ZEBY NIE GADALA ZE CH** Z NIEGO ALE JA MAM JUZ JEJ DOSC. CIAGLE SA O NIA SPRZECZKI. CO POWINNAM ZROBIC? BLAGAM POMOZCIE !!!

Gość hatethisbitch
??

Gość seksowny tadeusz
mozesz obnazyc caly swoj bezwstyd i zanurzyc sie w otchlani bezecenstwa i dzikiego seksu

Gość aaabbbcccdddeeefff
Wyłącz CAPSA....

Gość hatethisbitch
sorry za caps

Gość jdjsllojnbhhh
to nie są BAHORY tylko dzieci twojego męża nie trzeba było się wiązać z facetem z przeszłością,

Proponuję, żeby mąż przestał łożyć na byłą żonę i kupił obecnej pod choinkę jakiś porządny słownik ortograficzny🖐️

Gość seksowny tadeusz
is ie wypalowal

Gość hatethisbitch
tez sobie nieraz pluje w brode ze wzielam faceta "z przeszloscia" jdjsllojnbhhh sa to bachory bo nie sa mojego meza !!! dlatego wlasnie sie rozwiedli ... puszczala sie ...

Gość hatethisbitch
poza tym kaza sobie ciągnąc laske a ja juz jestem stara i niedowidze

Gość to może ty się weź
do pracy, to nie będziesz żałowała byłej kasy męża bo będziesz mieć własną

Gość hatethisbitch
najjlepiej dziwko widze ze zostawil cie maz i jestes taka sama chciwa zdzira jak nasza ex :)

Gość ja ci doradzę co masz zrobić
pieeerdolnij se w łeb kretynko, może coś tam zaskoczy i uruchomi ten jedyny zwój w twoim mózgu :P

Gość co ten jeden zwój zmieni
chyba tylko to, że nie będzie srała po placu jak kura :D

Gość hatethisbitch
nie kocha tych dzieci,. nie kontaktuje sie z nimi, nie odwiedza ich a wszystkim "EX" dziekuje za udzial w tym wątku. wyzywajcie sie gdzie indziej :) ja pracuje, zarabiam i to nawet niezle, nie szkoda mi paru groszy chodzi o BEZCZELNOSC ex jakby ktos nie zauwazyl tematu

Gość he he wiadomo
zawsze te drugie są pazerne na forsę, i walczą tylko o kasę. nasza BEZCZELNA to jest taka pazerna druga żona materialistka. Poleciała na kasę a teraz chce ograniczyć obowiązkowe wydatki faceta na jego dzieci, a te dzieci nazywa bachorami......ale wredna macocha. A ci durni faceci, gdzie oni znajdują takie podłe macochy?

napisałaś pierwszy post takim językiem, że aż prosiło się żeby ci dowalić ale skoro dzieci nie jego, nie kocha ich, ex wymyśliła sobie chorobę i ciągle doi kasę, to ..........nie zazdroszcze:D

Gość milena178
dobra ..... wypierdalac wszyscy !!!!

Gość gdyby dzieci nie były jego
to nie płaciłby ani grosza alimentów :P

Gość hatethisbitch
czy napisalam ze mowie mu aby nie placil alimentow albo zrzekl sie bachorow? NIE !!! ale widze ze wyciagacie daleko idace wnioski bo same byscie sie tak zachwoaly. a gdzie napisane ze moj maz ma duzo kasy? ze od razu wnioskujecie ze polecialam na kase ... widze ze ktos tu mierzy innych swoją miarą

Gość do BEZCZELNEJ
Faktycznie , to ty druga jesteś strasznie BEZCZELNA, a nie ta ex. Ździra jesteś, ot co!

Gość hatethisbitch
latwo powiedziec ze nie placil by na nie... ty bys ot tak sie zrzekla dzieci ktore wychowuja sie z toba przez kilka lat?? to nie wyszlo od razu przy narodzinach ze nie jest ich ojcem :/

Gość hatethisbitch
a co we mnie takiego bezczelnego? ze chce zyc z mezem naszym wlasnym zyciem a nie problemami ex? to jest takie okrutne? rzeczywiscie FUJ !!!

Gość milena178
wie ktos gdzie w warszawie mozna kupic gęś?

Gość napisalas to tak ze tylko
jedno nasuwa sie na mysl. ze jestes chciwa i pazerna suka. poza tym zadnych dzieci nie nazywa sie bachorami. jesli nie chcialas aby cie tak odebrano trzeba bylo pomyslec nad trescia pierwszego wpisu

Gość Do BEZCZELNEJ hate-coś tam
A teraz wycofujesz się rakiem, weź na klatę, boś wyraźnie pokazała nienawiść do dzieci i pierwszej żony, boś pokazała swoją pazerność i żal ci kasy na alimenty, boś pokazała że najchętniej byś utopiła niewinne dzieci w łyżce wody , bo są dla ciebie kosztownymi znienawidzonymi bachorami (jak je nazywasz). Tobie tylko pazerność i kasa w głowie, ty byś wyrwała ostatni kęs chleba z głodującego dziecka, taka jesteś TY BEZCZELNA ....egoistyczna materialistka .

Gość milena178
GĘŚ !!!!!!!!!! KURWA !!!!!!!!!!!! GĘŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hatethisbitch
napisalam tak bo jestem wsciekla i nienawidze jej bo z premedytacja dziala mi na nerwy, dobrze wie ze mnie wkurza i ma z tego radoche. zal jej tylek sciska ze moj maz jest szczesciwy ze mna a z nia nigdy nie byl. zlapala go na dziecko ktore w dodatku pozniej sie okazalo nie jego ! wali mnie ta kasa ! mam wlasna pensje. a wy jej tak bronicie bo biedna? niech roboty szuka. dzieci chodza juz do szkoly i przedszkola wiec nie musi siedziec z nimi w domu. ale ona woli calymi dniami siedziec na czatach i szukac nowych gachow

Gość w Łazienkach
gęś czy łabędź :P