Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatethisbitch

BEZCZELNA EX ZONA

Polecane posty

Gość napisalas to tak ze tylko
jezeli rzeczywiscie dzieci nie sa jego to wspolczuje mezowli. ale nie masz prawa zadnych dzieci nazywac bachorami, one nie sa winne glupoty doroslych. a skad maz wie ze to nie sa jego dzieci? robil testy genetyczne?

Gość Autorka teg tematu
Ty ZŁA KOBIETA jesteś, tak się przedstawiłaś w pierwszym wpisie. Pewnie spróbujesz zamordować "przypadkiem" te dzieci które nazywasz bachorami, wszystko zrobisz aby zabrać dla siebie kasę jaką on przeznacza na alimenty. O KASĘ ci chodzi.............o KASĘ !!!!!!

Gość hatethisbitch
ale przeciez ona taka biedna i pokrzywdzona. jak jestescie takie dobroduszne to zrobcie zrzute dla niej bedzie miala na kondomy to moze innym facetom dzieci nie wmowi ..

Gość hatethisbitch
brak mi slow ... wy przeciez lepiej wiecie ode mnie samej o co mi chodzi :/ tak robil dna. powinna sie cieszyc ze mimo to zdecydowal sie placic na dzieci a nie jeszcze doic. nie obchodzi mnie to ile on jej daje po prostu chce zapewnic dzieciom jakikolwiek byt bo mamusia sie do tego nie kwapi ... ja nie znam tych dzieci i nie mam zamiaru ich poznawac

Gość takaajednnaaa
co za głupi facet być z kobietą, która nazywa jego dzieci- BAHORAMI

Gość hatethisbitch
pomylka.. NIE JEGO DZIECI czytaj uwaznie

Gość Kandydat na singla
Dobrze byłoby aby faceci poczytali sobie, jakie są prawdziwe emocje tych drugich, jak przepełnia je nienawiść do dzieci, jakimi są materialistkami. Gdyby faceci zdawali sobie sprawę jakie są ich kochanki czyli kandydatki na nowe żony, jakie to podłe charaktery, to chyba nie zdradzaliby swoich żon i nie rozwodziliby się dla takich kochanek. To tak jakby facet opuszczając swoje dzieci z pierwszego małżeństwa , skazywał je na pastwę nienawiści macochy. lepiej pozostać singlem i nie tworzyć rodziny po to aby ją później skrzywdzić i wydać na pastwę nienawiści sprytniejszej i bardziej wyrachowanej tej drugiej.

Gość autorko gubisz się
wymyślasz i jesteś niespójna w tym co piszesz poprzednio insynuowałaś że to są jego dzieci, potem wprowadziłaś insynuację że jedno dziecko okazało się nie jego. a teraz nagle wmawiasz że dwoje dzieci już jest nie jego dziećmi. Przestań kłamać, albo pamiętaj co wcześniej nakłamałaś. Bardzo wątpię aby facet płacący alimenty na nie swoje dzieci, chętnie finansował dodatkowe wydatki związane z nie swoimi dziećmi. JEŚLI DAJE WIĘCEJ NIŻ ALIMENTY TO ZNACZY ŻE TO SĄ JEGO DZIECI. Poza tym facet gdy dowiaduje się że nie jest biologicznym ojcem, to prawnie sprawę załatwia i nie płaci alimentów. Więc twierdzę, że wymyślasz tutaj, i wmawiasz ludziom ze to nie są jego dzieci, Wynika logicznie, że to są JEGO dzieci, i on czuje się za nie odpowiedzialny. Tyle że trafił w ręce przerażającej i pazernej wyrachowanej baby przepełnionej jadem i nienawiścią (w twoje ręce autorko),

Gość o rzesz w morde mac
trzebabylo wychodzic za faceta bez bylej zony i bahorow...wiedzialas w co wchodzisz wiec mecz sie dalej

Gość do autorko gubisz się
fakt, że autorka się gubi i pisze brednie, ale fakt jest taki, że nawet jeśli to nie są jego dzieci, a urodziły się w trakcie trwania małżeństwa to nie jest takie proste, żeby się pozbyć praw. Sąd bierze pod uwagę jedynie dobro dziecka, a nie wygodę rodziców i zazwyczaj nie podejmuje decyzji krzywdzących dla dzieci (a taką jest pozbawienie dzieci ojca). I nie chodzi tu o związek emocjonalny, ale o sprawy prawne - dziedziczenie, alimenty właśnie, opiekę i takie tam.

gdyby robil dna to nie musialby placic alimentow....nie oceniam nikogo ale wzial se chlop jeszcze gorsza opcje zonki niz mial....czego sie nie robi dla pieniazkow cio? rozwalilas rodzine i sepisz....

Gość jhvhgfchfjknmjk
to jest prowo bo nie weirze ze jakakolwiek kobieta jest takiem scierwem jak autorka

Gość fwdes
skoro wariatko na nie placi to sa jego dziecmi niedowalona kretynko

uuuu...takich be3zczelnych nie brakuje.....sama mialam do czynienia z taka...rozwalila rodzine..my sie rozwiedlismy ale ona nadal jest u mezusia swojego....wlascwie ja nie zaluje..nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..jestem szczesliwa,,,znowu....ale co mnie to kosztowalo zdrowia to masakra..telefony zdziry...smsy..

Gość wspolczuje szmatom
moja rodzina tez zostala rozwalona rpzez jedna szmate. dzieki niej ojciec nie widuje sie z e swoimi dziecmi. Nic nie daje dodatkowo dla dzieci procz marnych alimentow. Nie ma to jak takie ku rwy

ex ma zasadzone alimenty...ledwo je placi wisi jeszcze sporo kasy bo przed ustaleniem alimentow nie placil wcale badz na dwie duze corki placil 600 zl ..bo mu szmata z zapadlego miasteczka powiedziala ze wiecej mu nie zasadza niz te 600 zl...no i na sprawie myslelismy ze sie chlop przekreci jak zasadzono 1200...i ponad 6 tys do oddania...mina jego bezcenna...a do tego wszystkiego jest bezdomny bo wyrzucilam go z nominacji..obecnie podobno lezy w spitalnym lozku a nie u kochanki ..dziewczyny nawet nie chca slyszec o wizycie u niego...po ponad roku niewidzenia sie z nimi spotkal dzieci w sadzie...

Gość zadziwiające ....
A mnie przeraża nienawiść i złość jaką prezentuje autorka i niektóre wypowiadające się tu osoby.

Gość nodona
a mnie ciekawi jaką macie sytuacje finansową? Brakuje wam na coś? Ty pracujesz> Mąż daje na dzieci, nie na żonę, przynajmniej tak odbieram jego intencje. Czy odmówiłabyś czegoś swojemu dziecku?

Gość bezczelna eks żona
I słodycz zalewa me serce gdy pomyślę, że mój cudowny mężuś zdradzał mnie i zostawił dla czegoś takiego jak autorka tego topiku ...... :D :D :D