Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka voodoo :)

Obiadek hmm?! jaki ?

Polecane posty

Kurde dajcie mi jakies fajne pomysly na prosty, pyszny obiad. Bo ja juz ich po prostu nie mam.. wiem, wiem.. to nie ten temat ale na innym forum to sie chyba odpowiedzi nie doczekam :(

Gość oooonieeee
sama nie wiem co dzisiaj ugotuję ale chyba makaron z sosem pomidorowo mięsnym jak robię? podsmażam mięsko mielone, dodaję cebulkę, czosnek, bazylię, sól pieprz dolewam wody, wsypuję makaron rurki dusi się to aż makaron będzie miękki a woda się wygotuje po czym dodaję do tego pomidorki z puszki (te krojone) zamieszam ewentualnie zagęszczę

Gość ja ugotowałam pyszny
krupnik na żeberkach i właśnie degustuję :)

ja tam robię kotlety jajeczne .pyry i mizerię dawno nie robiłam trza odpocząć od mięsa !!!!!!!!!!

Wybieram sie na zakupy ale nie wiem co kupic wlasnie na ten obiad :) dzieciaki wroca ze szkoly za niedlugo wiec chce im zrobic cos dobrgo. Tylko wlasnie problem w tym,ze nie dokonca wiem co.. wszystko juz przerobilam i pomyslow mi brakuje.

mozesz zrobic placki z tartej cukinii, szybkie i dzieci bardzo lubia albo zapiekanke z ziemniakow i mielonego miesa wolowego cottage pie

ja gotuję jaja na twardo przez praskę je traktuję dodaję 1 surowe jajo z deko bułki tartej i przyprawy jak na mielone obtaczam w bułce tartej i na patelnię bardzo dobre od czasu do czasu