Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaWWW

Składamy sięw pracy na chore dziecko koleżanki, wypada przekazać w kartce?

Polecane posty

Gość BasiaWWW

Zastanawiam się jak przekazać uzbieraną kwotę, myślałam o kartce z życzeniami ale nie mam pojęcia co powinnam napisać dla tak bardzo chorego maleństwa (zbieają na sprzęt i leki) czy jakiekolwiek słowa będą dobre, zwracać się do rodziców czy do dziecka? Proszę pomóżcie to dla mnie bardzo ważne.

Gość -Lenka-
Ciezko stwierdzic, moze by osobna kartke dla malenstwa z pieniazkami w srodku, zeby nie wygladalo, ze pieniadze sa dla rodziny.

Zróbcie w kartce kieszonkę na pieniądze, a życzenia niech będą dla rodziców, coś w stylu, Kochani rodzice, życzymy Waszemu Maleństwu szybkiego powrotu do zdrowia. Itd.

Gość BasiaWWW
Nie wiem czy kierować siedo rodziców czy do dziecka, np. kochana Juleńko trzymamy za Ciebie mocno kciuki i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia... podpis : koleżanki i koledzy z pracy mamy?? Czy nie bardzo?

Gość tomehijixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kurwa kobieto nie wiesz co masz napisac? ze sie na cafe pytasz nie mogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość BasiaWWW
Powiem krótko: długi jęzor idzie w parze z małym móżdźkiem. Święte słowa prawda? :P Gdyby ktoś chciał jeszcze pomóc chętnie porozmawiam, resztę olewam.